Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Telenet kabel doortrekken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Telenet kabel doortrekken:

Telenet kabel doortrekken

Telenet-kabel van op straat naar plaats van modem brengen. Dit is normaal niet meer dan 10 meter.

Coax kabel vernieuwen

Coax kabel van Telenet vernieuwen. Kabel die van buiten naar binnen loopt. 20 lopende meter.

Telenet bekabeling naar binnen trekken en aansluiten

Ik wil een kabel trekken tot mijn locatie, Telenet bekabeling is aanwezig op de buitengevel van appartement gebouw. De telenet bekabeling dient echter naar binnen gebracht te worden (in leefruimte).

Telenet kabel doortrekken

Volgens Telenet voldoet de huidige kabel niet meer. Gezien we bij Proximus geen 4 tv's kunnen aansluiten, zijn we waarschijnlijk verplicht om een nieuwe kabel te laten leggen. De afstand van modem tot aan de straat is + - 25 meter of iets meer. Via de kruipzolder kan men tot het eind van de oprit en dan via de tuin naar de straat.

Coax kabel laten trekken

Wij willen een coax kabel laten leggen vertrekkende uit de woonkamer naar de slaapkamer om daar digitale tv te kunnen zien (telenet) Moet wel wat muren passeren, dus dit moet ook proper gedaan worden.

Telenet kabel leggen

Ons ons internet komt momenteel binnen in het midden van de woning, Hiervan uit is een kabel gelegd naar de rechterkant van de woning, daar is momenteel internet. Nu zouden wij graag een 2e kabel laten leggen naar de linkerkant van het gebouw en een apparaat op vandaaruit ook wifi te ontvangen. In de kast zal dus een verdeling door 2 kabels moeten aangelegd worden ipv 1kabel (momenteel).

Coax en netwerk kabel laten trekken voor Telenet

Er moet een coaxiale kabel voor Telenet getrokken worden van de telenet kast op de stoep naar binnen in ons gebouw. De afstand is een 42 meter van de stoep tot in de ruimte waar de telenet-modem geinstalleerd moet worden. Over deze lengte van 42 meter zal dus gegraven moeten worden. Verder moet er binnen 80m UTP ethernetkabel (cat6/cat7) getrokken worden van de modem tot aan de serverkast waar de router staat.

Telenet Coax kabel laten doortrekken

Coaxkabel doortrekken naar slaapkamer. De installatie bevindt zich een verdiep lager