Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping:

Telenet kabels doortrekken naar 4de verdieping

We zouden een telenet kabel moeten doortrekken naar de 4de verdieping. Er is een grijs telenet kastje aanwezig tegen de gevel van het gebouw. Er zou door 2 muren geboord moeten worden. En de kabel zou ook verder getrokken moeten worden naar de slaapkamer.

Telenet kabel leggen

Ons ons internet komt momenteel binnen in het midden van de woning, Hiervan uit is een kabel gelegd naar de rechterkant van de woning, daar is momenteel internet. Nu zouden wij graag een 2e kabel laten leggen naar de linkerkant van het gebouw en een apparaat op vandaaruit ook wifi te ontvangen. In de kast zal dus een verdeling door 2 kabels moeten aangelegd worden ipv 1kabel (momenteel).

Telenet coax en UTP kabels nakijken en vervangen

We hebben 3 Telenet decoders die elk met een coax en UTP rechtstreeks (dus niet met powerlines) aangesloten zijn aan de router. Eén aansluiting werkt niet meer (geen signaal) terwijl de decoder het wel nog doet. Mogelijks moet er een kabel vervangen worden, maar Telenet behandelt dit soort klachten niet. Ik zoek dus een elektrieker om dit na te kijken en op te lossen.

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Ik heb onder bij de gemeenschappelijke berging. 1 coax kabel naar boven 1ste verdieping lopen. Er moet nog een sat kabel getrokken worden langs de coax kabel.

Voorbereiding Telenet kabel

Leggen van kabels binnen en voorbereiding Telenet installatie. Brengen van de kabel tot aan de buitenmuur.

Coax kabel telenet doortrekken naar verdiep 1 en 2

Telenet digitale tv aanwezig op gelijkvloers. Graag doortrekken kabels om tv te kunnen kijken op eerste verdiep en zolderkamer.

Telenet kabels doortrekken naar 1e verdieping

Hebben een tv op de 1e verdieping die al werkt maar geen digitale tv. We probeerden vanuit de kamer ernaast waar ook een tv staat met digitale tv, met een coaxkabel en een splitser. Helaas werkt dit niet. Telenet raadde ons aan om ook voor deze 2e TV boven een kabel te trekken vanaf de modem in de woonkamer beneden, waar ook een digitale tv staat, dit zal ook door het plafond moeten. Graag offerte voor : doortrekken van kabel naar eertste verdieping. Adres navragen door vakman.

Telenet kabels leggen naar 1e verdieping

Graag zou ik thuis een tv hebben op mijn slaapkamer maar weet niet hoe te werk moet gaan. Op de gelijkvloers staat al een tv. In de leefruimte hangt de telenet modem, antennedoos (radio,tv). De coaxkabel moet dus nog worden getrokken naar boven en ook de internetkabel (liefst door het plafond).