Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Trekken van kabels voor poort" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trekken van kabels voor poort:

Vernieuwe elektriciteit en zekeringskast

Nieuwe kabels laten trekken trekken in oude bestaande leidingen. Die leidingen zijn van staal en gestoffeerd. Ik heb de kabels al, ik kan de leidingen inslijpen en klaarleggen, maar de aansluiting kan ik niet. Verder moet de zekeringskast verplaatst worden, maar ik vermoed dat het gewoon een nieuwe moet zijn. Als laatste moet de videofoon aangesloten worden. Ik heb die al gekocht.

Trekken van kabels voor poort

Voor de plaatsing van poort dienen 2 kabels getrokken te worden vanuit huis (1 voor automatisatie poort) en 1 voor videofoon. Lengte tussen 10 en 15m

Coax kabels laten trekken in 3 slaapkamers

Naar 3 slaapkamers een coax kabel laten trekken.

Trekken van LIYCY kabels

In 3 verschillende ruimtes van een kotgebouw staan 8 meters (water, calorie,... ) opgesteld deze moeten bekabeld worden naar de centrale serverruimte. Hier zal deze aangesloten worden op een centraal captatie systeem (PLC) om de data te centraliseren:

UTP en Coax kabels trekken

Huidige schotel vervangen door grotere. Coax Kabels van Quad LNB van het dak (5e etage) naar de kelder brengen. In de kelder installeren van Multiswitch en vanuit daar naar 4etages de Coax kabel door trekken. Verder zijn er meerdere (12stuks) verouderde telefoon aansluitingen hier wil ik graag de kabels laten vervangen door Cat6a: 1. Alle bestaande telefoon kabels vervangen door CAT6 2. Vervangen van de wand dozen met nieuwen met RJ-45 aansluiting 3. 5x extra kabels trekken (voor Camera en WiFi toegangs punten) 4. Installatie van patchpanel

Coax en UTP kabels trekken

Onder de tv loopt een ingestucte kabelgoot die haaks overgaat in een ingechapte kabelgoot die vervolgens haaks naar boven loopt in de kast. In deze goot moeten coax en Utp getrokken worden, de kabels zelf heb ik reeds in mijn bezit. Het gaat om een afstand van 8,5 m.

Installatie van netwerk & access points

We hebben reeds een analyse van de situatie door een vakman laten maken. We zoeken concreet iemand die netwerkkabels kan trekken (binnen en buiten). In totaal gaat het over 550m2 bewoonbare oppervlakte, enkele 100m kabel, een POE-Switch en ongeveer 10 accesspoints (binnen en buiten). Plannen zijn reeds opgemaakt alsook eventuele kabeltrajecten en gewenste hardware. We zoeken iemand die deze werken volledig kan uitvoeren (kabels trekken, alles verbinden, wifi configureren).

Renovatie elektriciteit

Totaal renovatie elektriciteit in garage, gelijkvloers, 1ste en 2de verdieping. Er moet gekapt worden in de living en keuken en 4 slaapkamers, allemaal nieuwe kabels trekken en extra stopcontacten totaal ongeveer 60 stopcontacten en ongeveer 30 lichtschakelaars, en nieuwe zekeringkast, Gewoon een totale renovatie van elektriciteit Er zitten wel buizen in de muren en plafonds om de draden doorheen te trekken, maar er moet wel gekapt worden omdat ik extra stopcontacten nodig heb. Het liefst beginnen op 22 november 2016 met werken en gelijk afmaken - niet 1 dag werken en 2 dagen niet komen.