Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Tv kabel doortrekken van de ene ruimte naar de andere" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tv kabel doortrekken van de ene ruimte naar de andere:

Tv kabel doortrekken van de ene ruimte naar de andere

Ik ga mijn huis verhuren. Oorspronkelijk was de TVruimte voorzien in één van de kamers beneden, waar ook de internetaansluiting zich bevindt. De beiden zouden moeten doorgetrokken worden naar de ruimte ernaast (er zit wel een gesloten trap en kelderruimte tussen de 2 ruimtes). Daarnaast wil ik een elektriciteitskeuring en enkele aanpassingen aan bestaande stopcontacten (ontbreken van aarding + weghalen van een stopcontact).

Stopcontact usb en kabel tv vervangen + 2 buitenspots ophangen en aansluiten

Hier zijn 2 stopcontacten uitgetrokken door onze hond dus de kabels zijn ook beschadigd, deze zouden ook moeten vernieuwd worden. En ook zouden wij buiten graag 2 buitenspots hangen tegen onze gevel. Wij hebben deze spots + sensor al liggen.

Gevelboring uitvoeren voor telenetaansluiting te plaatsen

Gevelboring + coax kabel voor tv. 3e verdiep. Er kan op het platvorm gestaan worden onder het raam.

Telenet kabel doortrekken

Volgens Telenet voldoet de huidige kabel niet meer. Gezien we bij Proximus geen 4 tv's kunnen aansluiten, zijn we waarschijnlijk verplicht om een nieuwe kabel te laten leggen. De afstand van modem tot aan de straat is + - 25 meter of iets meer. Via de kruipzolder kan men tot het eind van de oprit en dan via de tuin naar de straat.

Coax kabel laten trekken

Wij willen een coax kabel laten leggen vertrekkende uit de woonkamer naar de slaapkamer om daar digitale tv te kunnen zien (telenet) Moet wel wat muren passeren, dus dit moet ook proper gedaan worden.

Coax kabel laten trekken

Installateur Orange is langsgeweest. Hij kon niet zien waar de coax kabel ergens binnenkomt op het eerste verdiep. Komt binnen via de garage en zou naar het eerste verdiep moeten getrokken worden, of langs buiten, maar dan moet er in de gevel geboord worden. TV staat vooraan in het huis, dus vermoedelijk geen lange kabel nodig.

Coax kabel laten trekken

Ik wil Telenet in mijn appartement maar er is geen coax-aansluiting bij de TV. Ik heb in een werkkast tussen keuken en woonkamer wel een versterker aangetroffen (zie foto) waarvan ik vermoed dat deze voor de kabel is. Er zou dus een kabel getrokken moeten worden van daar, mogelijk tussen de plafondbalken door (zie tweede foto) richting woonkamer en dan richting vloer (er zou ruimte moeten zijn achter de muur, zie foto 3 en 4) voor een aansluitpunt. Eventueel tegelijk een goede UTP-kabel erbij leggen.

Telenet kabel doortrekken

Ik wil graag mijn kabel voor analoge TV in mijn appartement laten doortrekken. Ik denk dat het voor zo een 5 meter is dat men deze moet doortrekken.