Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "UTP kabel trekken in kantoor" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor UTP kabel trekken in kantoor:

UTP kabel trekken in kantoor

UTP kabel trekken in een kantoor, van switch in technisch lokaal naar 13 bureau's in open ruimte (half verdiep). + naar vergaderzaal en technische ruimte.

Coax en utp kabel doortrekken

De coax en utp kabel zou naar bestaande kamers en garage moeten geleid en getrokken worden. Eventueel met versterken. En fiche/contacten zouden dan ook nog gezet moeten worden en extra gaten boren voor de kabels.

UTP kabel doortrekken

UTB kabel doortrekken. Loodrecht naar boven is mogelijk. Dit zou over 7 meter gaan naar boven trekken.

Coax en netwerk kabel laten trekken voor Telenet

Er moet een coaxiale kabel voor Telenet getrokken worden van de telenet kast op de stoep naar binnen in ons gebouw. De afstand is een 42 meter van de stoep tot in de ruimte waar de telenet-modem geinstalleerd moet worden. Over deze lengte van 42 meter zal dus gegraven moeten worden. Verder moet er binnen 80m UTP ethernetkabel (cat6/cat7) getrokken worden van de modem tot aan de serverkast waar de router staat.

Telenet coax en UTP kabels nakijken en vervangen

We hebben 3 Telenet decoders die elk met een coax en UTP rechtstreeks (dus niet met powerlines) aangesloten zijn aan de router. Eén aansluiting werkt niet meer (geen signaal) terwijl de decoder het wel nog doet. Mogelijks moet er een kabel vervangen worden, maar Telenet behandelt dit soort klachten niet. Ik zoek dus een elektrieker om dit na te kijken en op te lossen.

Coax kabel laten trekken

Ik wil Telenet in mijn appartement maar er is geen coax-aansluiting bij de TV. Ik heb in een werkkast tussen keuken en woonkamer wel een versterker aangetroffen (zie foto) waarvan ik vermoed dat deze voor de kabel is. Er zou dus een kabel getrokken moeten worden van daar, mogelijk tussen de plafondbalken door (zie tweede foto) richting woonkamer en dan richting vloer (er zou ruimte moeten zijn achter de muur, zie foto 3 en 4) voor een aansluitpunt. Eventueel tegelijk een goede UTP-kabel erbij leggen.

UTP en Coax kabels trekken

Huidige schotel vervangen door grotere. Coax Kabels van Quad LNB van het dak (5e etage) naar de kelder brengen. In de kelder installeren van Multiswitch en vanuit daar naar 4etages de Coax kabel door trekken. Verder zijn er meerdere (12stuks) verouderde telefoon aansluitingen hier wil ik graag de kabels laten vervangen door Cat6a: 1. Alle bestaande telefoon kabels vervangen door CAT6 2. Vervangen van de wand dozen met nieuwen met RJ-45 aansluiting 3. 5x extra kabels trekken (voor Camera en WiFi toegangs punten) 4. Installatie van patchpanel

UTP-kabel trekken

Studentenkoten (16) waar de bekabeling vernieuwd zou moeten worden, voor de videoparlofonie op aan te sluiten. Bekabeling die nu ligt is niet meer goed.