Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Verplaatsen van 2 lichtschakelaars en vervangen van enkele andere schakelaars" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verplaatsen van 2 lichtschakelaars en vervangen van enkele andere schakelaars:

Verplaatsen van 2 lichtschakelaars en eventueel vervangen van enkele andere schakelaars

2 lichtschakelaars ingebouwd in gyproc wand staan te dicht bij de deur waardoor de nieuwe deurlijsten niet passen. Graag deze opschuiven/verplaatsen. Misschien ook een aantal andere schakelaars en stopcontacten vernieuwen.

- vernieuwing electriciteitskast (1 voor ...

- vernieuwing electriciteitskast (1 voor een dag- en nachtteller, andere voor nachtteller voor boiler) -vernieuwing leidingen van kast tot keuken voor zware keukentoestellen (kookplaat, oven, vaatwas,ijskast, microgolf) - toevoegen van nieuwe stopcontacten in keuken en wasplaats (voor wasmachine en droogkast), dimmer plaatsen (+ trekken van leidingen naar de electriciteitskast) - updaten van enkele bestaande stopcontacten en lichtschakelaars zodat deze hetzelfde zijn qua uitzicht als de nieuwe stopcontacten - verplaatsen van enkele schakelaars Kruipkelder is aanwezig