Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Verwijderen elektrische accumulatoren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen elektrische accumulatoren:

Verwijderen elektrische accumulatoren

Wegens aankoop pelletkachels willen we onze drie accumulatoren van het merk AEG uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.

Verplaatsen accumulatoren

Ik heb drie toestellen in living met elektrische AEG accumulatoren , 1 toestel werkt niet goed meer, zou dit willen vervangen met bestaand toestel dat niet veel gebruikt wordt, dus 1 toestel verwijderen en 1 toestel verplaatsen.

1. defect aan zekering => zekeringen van ...

1. defect aan zekering => zekeringen van laagspanning elk verantwoordelijk voor 1 gloeilamp en de deurbel functioneren vreemd. Indien je de zekeringen activeert, werken de gloeilampen maar kan je ze niet meer via de normale lichtschakelaar uitzetten. Deurbel werkt helemaal niet meer. 2. aantal bemerkingen volgens vereniging bureau veritas: schema's van de elektrische installatie voorzien/aanduiding van de stroomkringen en verwijderen van lichtschakelaar en licht ter hoogte van douche

Verwijderen van oude elektrische ...

Verwijderen van oude elektrische installatie en volledig Vernieuwen van een huisinstallatie