Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Vloerverwarming herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming herstellen:

Vloerverwarming herstellen

Onze vloerverwarwing werkt niet correct. Te koud in de living en veel te warm in de slaapkamer. Ook probleem in de keuken.

Herstellen elektrische vloerverwarming

Osporen van een onderbreking in een elektrische vloerverwarming met kabels op kiekendraad en ingegoten in de beton met chappe en tegel er boven met een hoogspanningsgenerator.

Elektrische vloerverwarming herstellen

Zo'n 25 jaar geleden hebben wij elektrische vloerverwarming laten plaatsen voor onze nieuwbouwwoning. Wij stellen vast dat de laatste maanden meer en meer de verwarming van onze living op basis van de elektrische convectoren gebeurd en minder en minder door de basis verwarming (vloer). De vloerverwarming van onze living is opgedeeld in 3 zones en hiervan werkt er nog slechts 1 zone. De tegels van de 2 niet werkende zones blijven koud. Ik vermoed dat dit het gevolg is van corrosie van de elektrische weerstand (kabels) in deze zones.