Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Zekeringskast vervangen en bedrading leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zekeringskast vervangen en bedrading leggen:

Zekeringskast vervangen en bedrading leggen

Zekeringkast vervangen-stopcontacten bijplaatsen-elektriciteit in bijbouw plaatsen. De bedrading aanpassen zodat de elektrische leidingen gekeurd kunnen worden.

Elektriciteit compleet vernieuwen

Volledig vernieuwing elektriciteit, inclusief zekeringskast. Enkel de meterkast moet niet vervangen worden. Gesloten woning is 226 m² met 2 verdiepingen.

Allerlei elektriciteitswerken uitvoeren

Graag iemand die kan langskomen ter controle van onze algemene elektriciteit. Wij hebben groot probleem dat we niet alle elektriciteitsaansluitingen tegelijk kunnen gebruiken Vb. 3 kookplaten + vaatwasser en wasmachine : kortsluiting. Ook in de garage gebeurt er regelmatig een kortsluiting. Graag: volledig check-up elektriciteit en herstelling/vervanging ervan + zekeringskast vervangen.

Elektriciteitswerken uitvoeren

Mijn volledige electrische instalatie vervangen, deze heeft nu nog volledige stoffen bekabeling. Alsook is er een nieuwe zekeringskast nodig.

Stopcontacten in keuken vervangen en zekeringskast aanpassen

Ik wil stopcontacten in keuken vervangen en zekeringskast aanpassen voor aansluiting inductiekookplaat

Elektriciteit conform maken en zekeringskast vervangen

Elektriciteit van het ons nieuwe huis is niet conform. Dit moet men conform maken en ook de zekeringskast is te vervangen.

Zekeringkast vervangen

Na muur-wederopbouw is de oude zekeringskast verwijderd door de handwerkers. We hebben een nieuwe zekeringskast die nu moet worden aangesloten, evt draden ingekort. Gaat over ong 5-6 zekeringen. Wegens oud huis is geen bedradingsschema aanwezig, enkel wat we weten. Documentatie van het schema mag optioneel op de offerte verschijnen.

Vernieuwen van zekeringskast

De oude zekeringskast (+/- 20 smeltveiligheden) te vervangen door een nieuwe gereglementeerde kast en tevens ook de oude aarding vervangen door een dikkere gereglementeerde met onderbreker..