Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Zonnepanelen installeren op pannendak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonnepanelen installeren op pannendak:

Zonnepanelen installeren op pannendak

Zonnepanelen op een halfopen bebouwing. Grondoppervlakte van de woning is 180 m² en ons verbruik ligt tussen de 5000 en 6000 wattage. Zonnepanelen dienen om verwarming op aan te sluiten en in de toekomst een jacuzzi. Komen op een groot puntdak met dakpannen. Woning uit 2005.

Zonnepanelen plaatsen

Ik had graag dit jaar nog 5-9 zonnepanelen willen laten installeren. Graag op het plat dak. indien nodig ook enkele op mijn hellend dak.

Zonneboiler of zonnepanelen installeren

Wij willen graag een zonneboiler of zonnepanelen installeren. We weten niet goed wat de beste keuze is. Graag advies.

Aardpen slaan en aardonderbreker installeren

We willen zonnepanelen laten plaatsen maar dan moet de weerstand van de aarding minder dan 30 zijn. En momenteel is hij tussen 50 en 100. Dus er moeten 1 of meer aardpennen bijkomen. Ook moet er nog een aardingsonderbreker geplaatst worden.

Zekeringskast uitbreiden of nieuwe extra bijplaatsen

Mijn bestaande zekeringskast zit helemaal vol en ik plan een aantal uitbreidingen. De elektriciteit is 25 jaar geleden tijdens de nieuwbouw gekeurd. Ik denk dat het beter is om een bijkomende kast te voorzien. Daarnaast plan ik om zonnepanelen te installeren en moet er een bijkomende kabel getrokken worden om deze aan te sluiten.

Wij hebben recent zonnepanelen laten ...

Wij hebben recent zonnepanelen laten installeren op ons huis, die we de week ervoor gekocht hebben. Bij de aankoop kregen we een elektrisch keuringsverslag met enkele puntjes die niet in orde waren. Nu zoeken wij dus dringend een elektricien die dit in orde wil brengen.

ik wil zonnepanelen installeren, indien ...

ik wil zonnepanelen installeren, indien mogelijk op twee plaatsen van mijn woning ( garage en dak)

ELECTRICITEIT: Installeren ...

ELECTRICITEIT: Installeren fotovoltaïsche zonnepanelen