Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Zonnepanelen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonnepanelen plaatsen:

Zonnepanelen plaatsen

Graag had ik zonnepanelen laten plaatsen. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Aanpassen van de aarding

Ik heb een nieuwe zekeringskast geplaatst in mijn woning dit met het oog op het plaatsen van zonnepanelen. Bij het meten van de aarding bleek deze onvoldoende te zijn.

Nieuwe aardpen plaatsen

Bij controle voor het plaatsen van zonnepanelen blijkt dat de aardpen van mijn elektrische installatie niet voldoet. Er zou een nieuwe aardpen moeten geplaatst worden .

Plaatsen van zonnepanelen

Wij zijn bezig met een renovatie en wensen hier zonnepanelen te plaatsen.

Afnemen zonnepanelen en terug plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand die onze zonnepanelen van onze boiler 4 stuk kan afnemen en terug plaatsen voor dakwerken. Het gaat om zonnepanelen met glycol.

Zonnepanelen plaatsen

Ik wil graag zonnepanelen plaatsen. Ik heb een schuin dak in een hoek van ongeveer 44°. Graag bespreek ik met de vakman wat de verschillende opties zijn.

Zolder voorzien van elektriciteit

Wij zouden de zolder verder willen verbouwen. Maar daar is enkel een licht en geen andere elektriciteit. Ook zouden we graag al kabel/wachtbuis voorzien voor eventueel later zonnepanelen te plaatsen.

Electriciteit keuren en conform maken

Door het plaatsen van zonnepanelen moet onze elektriciteit opnieuw gekeurd worden. We zouden ook een nieuwe zekeringkast willen. We willen graag onze installatie laten nakijken en conform maken en een elektriciteitsplan laten maken. (huis gelegen in woonwijk en we hebben hiervan geen elektriciteitsplan)