Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele electricien voor "Zonnepanelen verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met electriciens in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende electriciens, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met electriciens uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonnepanelen verplaatsen:

Zonnepanelen verplaatsen

Bestaande zonnepanelen afkoppelen en verwijderen. Na de werken de zonnepanelen terugplaatsen en aansluiten. Er word nieuwe dakbedekking op plat dak aangelegd.

Zonnepanelen verplaatsen

16 zonnepanelen en omvormer moeten dringend verplaatst worden naar mijn nieuw adres.

Verplaatsen van 9 zonnepanelen

Wij hebben 9 zonnepanelen op een plat dak met W oriëntatie. Na een verbouwing hebben we nu ruim voldoende plaats op een nieuw plat dak met Z oriëntatie. De daken liggen naast elkaar (verbonden met elkaar) en er is geen stelling nodig.

Zonnepanelen verplaatsen naar een ander woning

Zonnepanelen verhuisen naar een andere plaats.Nu liggen de zonnepanelen op een plat dak en moeten geplaatst worden op een pannendak.

Zonnepanelen verplaatsen

Verplaatsen van zonnepanelen : Verhuis Brugge -> Ruddervoorde. 10 panelen.

Verplaatsen zonnepanelen naar een andere woning

We hebben momenteel een installatie van 25 zonnepannelen, waarvan er 16 op dak liggen van de garage (die kan ik zelf afbreken) en 9 op schuin dak van huis (ca. 7 meter). Installatie zou overgeplaatst moeten worden naar nieuwe woning (ca. 3. 5km verder): 8 op dak van carport + 17 op dak van huis.

Zonnepanelen te verplaatsen

Ik heb een installatie zonnepanelen maar door verkoop van huis zou ik deze graag laten verplaatsen. Het gaat over 45 panelen. Een installatie van 10000W. Nu staan ze op een plat dak en ze zouden moeten verplaatst worden op een pannendak. Volgens de plaatser van toen kan je alles hergebruiken.

Zonnepanelen te verplaatsen

We hebben een verbouwing achter de rug, daardoor liggen sommige zonnepanelen niet meer goed en nemen teveel schaduw. Graag hadden we ze verplaatst? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn 2 groepen, 1 groep van 7 panelen en 1 groep van 8 panelen. Het gaat om een plat dak.