Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
217 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 19 mei 2018

Stopcontacten vernieuwen en nieuwe bedrading

Alle stop contacten vernieuwen +nieuwe bedrading leggen ,+ nazien van de rest.
woensdag 16 mei 2018

Installatie slimme thermostaat

Wij hebben net een huis gekocht waar een draadloze thermostaat van Honeywell staat. We hebben een slimme thermostaat besteld bij Elektrabel. Zij zeggen: "Als die kabel van de oude thermostaat er niet is, dan zou u best eerst eentje aanleggen omdat onze technicus dat gedeelte van een dergelijke installatie niet doet. "
dinsdag 15 mei 2018

Zonnepanelen verplaatsen

16 zonnepanelen en omvormer moeten dringend verplaatst worden naar mijn nieuw adres.
zondag 13 mei 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.
maandag 7 mei 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Garagepoort gaat niet meer volledig dicht De poort opent terug op 15 cm van de grond.
vrijdag 4 mei 2018

Parlofoon installeren en bel herstellen

Wij zijn op zoek naar iemand die een parlofoon in ons appartement kan vervangen. Ook zou onze bel moeten worden hersteld. Ik stuur enkele foto's op als documenten voor mogelijks verduidelijking.
dinsdag 24 april 2018

Elektrische boiler vernieuwen

De huidige boiler is er oorzaak van dat de hoofdschakelaar uitvalt. Het toestel is ook te groot geworden en dient vervangen door een kleiner toestel. De capaciteit van het huidige defecte toestel is onbekend maar hij is ongeveer 1 m 35 hoog. We viseren een nieuw toestel met een kleinere capaciteit. Graag een bezoek vooraf.
vrijdag 20 april 2018

Herstellen zonnewering en bijkomende zonnewering plaatsen

Zonnewering van glazen keuken dak is defect. Ik vermoed dat het de motor is die men moet herstellen of vervangen. Hiernaast wil ik ook een nieuwe zonnewering plaatsen voor een terrasoverkapping.
woensdag 18 april 2018

Urgent promblème electricité

Explication de la situation actuelle et des travaux voulus : court ciruit dans la salle de bain plus d 'electricité; Urgent
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteitswerken in huis en in container uitvoeren

Bij de aankoop van dit huis werd de elektriciteit afgekeurd door de firma SGS. Rapport in bijlage. Daarnaast werden er uit de container wanden gehaald waardoor er nu kabels uit het plafond komen . Tevens dient er gezorgd te worden voor de elektrische aansluiting van de container op het net.
vrijdag 13 april 2018

Herstelling elektrische installatie

De elektrische installatie is niet volledig in orde.
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteit vernieuwen

We zoeken een vakman voor het volledig vernieuwen van de elektrische installatie thuis. (vernieuwen lichtpunten, stopcontacten, zekeringskast, ...).
maandag 9 april 2018

Camerabewaking plaatsen

We zouden graag onze veiligheid optimaliseren door installeren van camerabewaking .
zaterdag 7 april 2018

Stopcontacten voorzien voor plaatsing keuke

Ter voorbereiding van een IKEA montage voor ingebouwde dampkap, dient er een stopcontact te worden voorzien op een houten valse wand. De huidige bedrading dient echter door een nog te frezen sleuf in het hout tot de aangeduide plaats van stopcontact te worden voorzien alsook de aansluiting stopcontact zelf.
dinsdag 27 maart 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Bij het volledig renoveren van mijn woning in 2006 is de elektricien vlak na de werken overleden. De schema's zijn daardoor nooit gemaakt. Alle info (per kring) is voorhanden. De woning wordt nu verkocht en ik zoek een expert die de schema's kan opstellen. Het gaat om een rijwoning met twee verdiepingen.
zondag 25 maart 2018

Schema elektriciteit tekenen en extra stopcontact plaatsen

Opmaken elektriciteitsschema. Hiernaast ook extra zekering en stopcontact plaatsen.
vrijdag 23 maart 2018

Nest thermostaat installeren

Ik zoek naar een installateur van NEST thermostat maar ook Nest security cameras. Is al aangekocht. De security cameras ook al aangekocht. Enkel het installeren.
maandag 12 maart 2018

Elektriciteit in orde zetten na afkeuring

Ik kocht een appartement waarvan de elektriciteit niet is goedgekeurd. Ook wil ik enkele stopcontacten bijplaatsen.
zaterdag 10 maart 2018

Plaatsen van tuinhuis

Graag willen we de blokhut Type Edelweis 415 x 320 van Makro laten installeren. Betonvloer moet nog worden aangelegd.
donderdag 8 maart 2018

Garagepoort automatiseren met afstandsbediening

Ik zoek iemand die een somfy garagepoorten opener met afstandsbediening kan plaatsen. De poort staat er al en er is ook al een stopcontact.
zondag 4 maart 2018

Installeren van automatische hekopener

Ik wil graag 2 automatische afstandsbedieningen voor mijn poort laten installeren. Hiernaast ook een klavier. Het gaat om een poort van 4 x 1.70 meter.
donderdag 1 maart 2018

Jaarlijks onderhoud noodgenerator FG Wilson P50-3

Is het mogelijk om een offerte op te maken voor het jaarlijks onderhoud van een noodgenerator? - Generatormerk en type: FG Wilson P50-3 FGWPEP22VBMU10484 - Serie n°:DK51533U460448A - Motortype:A-33T - Motormerk:Perkins - kVA:
vrijdag 23 februari 2018

Elektriciteit huis nakijken

We hebben net een huis aangekocht en we willen de electriciteit laten nakijken. We zoeken een vakman om de keuring uit te voeren.
woensdag 21 februari 2018

Elektrische installatie conform maken

Nakijken aarding en elektriciteit conform maken volgens wetgeving.
zaterdag 17 februari 2018

Keine aanpassingen en aarding in orde zetten

Wij hebben ons huis enkele jaren geleden verbouwd en gerenoveerd en een groot deel van de electriciteit vernieuwd. Bij de laatste controle bleken er enkele kleine details niet in orde maar ook de bestaande aarding zou niet meer voldoen. Wij zoeken een electricien die ons kan helpen om ervoor te zorgen dat de volgende controle alles ok is.

Partners

Partners van Casius