Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
198 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

zondag 21 juli 2019

Herstellen parlofoon aiphone

Wanneer men tracht aan te bellen , krijgt men in de drie appartement geen beltoon , de camera aan de deur gaat niet aan , ook in de appartementen slaat de video niet aan. De parlefoon gaat niet meer sedert een kortsluiting op straat . De installatie is uitgevoerd in 1995
vrijdag 19 juli 2019

Electriciteit leggen op zolder

Electriciteit leggen op zolder voor 2 slaapkamers en halletje: stopcontacten, lichtschakelaars, lampen
donderdag 18 juli 2019

Uittekenen van een ééndraadschema

Het gaat enkel om het uittekenen vh éédraadschema. Ik heb ondertss zelf al het situatie schema uitgezet op het bouwplan zelf. Dus opdracht: uittekenen vh ééndraadschema en verifieren/corrigeren vh situatieschema zodat ik daarop volgend de keuring kan laten uitvoeren.
vrijdag 12 juli 2019

Elektrische boiler onderhouden en attest voorzien

Onderhoud uitvoeren voor een elektrische boiler. Boiler van 70 liter.
maandag 8 juli 2019

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Bij de aankoop van een woning bleek de elektriciteit niet conform. Ik wil deze inbreuken in orde laten zetten door een elektricien.
maandag 24 juni 2019

Telenet kabel doortrekken

Telenet-kabel van op straat naar plaats van modem brengen. Dit is normaal niet meer dan 10 meter.
zaterdag 22 juni 2019

Elektrische installatie in orde maken

Ik heb een woning gekocht waarvan de elektriciteit niet conform is en die moet conform gemaakt worden. Herkeuring van Arei moet daarna ook gebeuren.
vrijdag 31 mei 2019

Herstellen elektrisch openschuivend dak veranda

Het dak van de veranda is electrisch openschuivend. De electrische aandrijfriemen zijn gesprongen. De veranda is een veranda van het vroegere Sinproject, de opvolger van Zonneranda.
donderdag 30 mei 2019

Aardingspen + elektriciteit buiten installeren

Elektriteitsopmerkingen van verslag zouden conform moeten zijn. Betreft nog een aardingspen slaan in de grond en we zouden graag ook elektriciteit van de kelder doortrekken naar de tuin toe.
dinsdag 14 mei 2019

Videofoon-elektrische deuropener in bestaande deur

Videofoon-elektrische deuropener in bestaande deur plaatsen. Betaling loopt via VAPH als invalide.