Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Oost-Vlaanderen.

213 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: verlichting sporthal, nieuwe elektriciteit over heel de woning leggen, elektriciteit vernieuwen en elektrische verwarming plaatsen, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken in appartement, elektriciteit nazien en aanpassen, afgekeurde installatie elektriciteit in orde brengen, elektriciteit vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, elektriciteit vernieuwen, electriciteit aanpassen aan de normen, elektrische leidingen leggen voor keuken, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

maandag 4 december 2017

Deurbel repareren

De bel werkt niet meer maar mevrouw kan de deur wel nog openen via parlofoon.
donderdag 30 november 2017

Elektriciteit vernieuwen

Vervangen elektriciteitskast, schakelaars , stopcontacten, aansluiting voor warmtepomp, voorzien aansluiting zonnepanelen. , badkamer, aanbouw met keuken. Woning is van 1974. Graag hadden wij een vakman ontvangen voor onze de elektische installatie in onze woning te vernieuwen.
zondag 19 november 2017

Ledlampen ophangen aan plafond

Bestaande spots wegnemen aan plafond en vervangen door armatuur met ledspots. 2 sets.
zaterdag 18 november 2017

Elektrische leidingen leggen voor keuken

Er dienen elektrische leidingen gelegd te worden voor twee keukens in twee appartementen . Renovatieproject.
donderdag 16 november 2017

Dimmer verwijderen uit schakelaar

De dimmer in de schakelaar heeft constant problemen en daarom zouden we deze willen uit de schakelaar verwijderen.
woensdag 15 november 2017

Nieuwe elektrische installatie plaatsen

Ik zoek een elektricien om een volledige nieuwe installatie te plaatsen voor de benedenverdieping. Zowel bekabeling als nieuwe stopcontacten.
dinsdag 14 november 2017

Nieuwe elektriciteitskast maken

Elektriciteitskast vernieuwen.
dinsdag 7 november 2017

Kleine elektriciteitswerken

Spots plaatsen in de badkamer. De spots hebben we al. Hierbij wil ik vragen om de elektriciteitstoevoer te controleren, om te zien of ze in staat zijn om de spots te laten branden over een langere periode dan tot nu toe het geval was. De armatuur van een TL-lamp vervangen. De armatuur hebben we niet. Kan u daarvoor zorgen? De armatuur van een staande lamp nakijken. Na het plaatsen van een nieuwe lamp weigert de staande lamp nog steeds dienst.
maandag 6 november 2017

Elektrische installatie aanpassen

Huis uit jaren 60. Electriciteit werkt prima maar systeem is verouderd, en wegens verkoop dienen zekeringskast en leidingen dus totaal vervangen te worden conform de markteisen.
zondag 5 november 2017

Elektriciteit installeren

Het installeren van: Graag raming van de offerteprijs of kostprijs in regie: De gaten in de gyproc zijn klaar en de kabels zijn al getrokken ! > een wisselschakelaar en een stopcontact links naast bed > een kruisschakelaar en een stopcontact rechts van bed > een dubbelstopcontact voor TV > een 2-polige schakelaar voor de berging samen met kruisschakelaar voor de hallverlichting > een wisselschakelaar en kruisschakelaar onderaan de trap
donderdag 2 november 2017

Elektrische installatie in magazijn plaatsen

Ik zou graag een 400 volt aansluiting hebben in een gebouw afgezonderd van de woning. Het is een magazijntje waar reeds gewone elektriciteit is. Er is 6 woningen naast mij ook een 400V aansluiting voorzien.
woensdag 1 november 2017

Elektrische installatie plaatsen

Het hele huis moet voorzien worden van electriciteit (stopcontacten, licht, camera aan voordeur) + ingebouwde electriciteitskast.
donderdag 26 oktober 2017

Elektriciteit in orde brengen en laten keuren

Bij aankoop van "gerenoveerde" woning is een negatief keuringsbewijs voor elektriciteitsinstallatie. Ik zoek dringend een vakman die de nodige correcties uitvoert zodat herkeuring mogelijk wordt.
dinsdag 24 oktober 2017

Coax kabel vervangen

Volgens Telenet zit er water in de kabel en moet die vervangen worden. We hebben geen TV, telefoon of internet meer op dit moment. Graag ter plaatse komen kijken.
zondag 22 oktober 2017

Controle elektrische verwarming

Wegens het ten einde komen van ons huurcontract moeten wij een attest kunnen voorleggen dat de elektrische verwarming werd gecontroleerd.
dinsdag 17 oktober 2017

Zolder voorzien van elektriciteit

Wij zouden de zolder verder willen verbouwen. Maar daar is enkel een licht en geen andere elektriciteit. Ook zouden we graag al kabel/wachtbuis voorzien voor eventueel later zonnepanelen te plaatsen.
woensdag 11 oktober 2017

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik heb zopas een appartement aangekocht en bij de verplichte elektrische controle staat vermeld dat er een elektriciteitsschema moet aanwezig zijn binnen het jaar voor een herkeuring, plannen zijn aanwezig.
zondag 8 oktober 2017

Onderhoud elektrische boiler

Ik moet instaan voor het jaarlijks onderhoud van onze elektrische boiler in ons appartement.
dinsdag 26 september 2017

Conform maken elektriciteit

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. De dingen die moeten gebeuren kan je zien op het verslag in bijlage.
maandag 25 september 2017

Elektriciteitsproblemen oplossen

Elektriciteitsproblemen. Allerlei oplossingen, herstellingen en advies. Domino uit de muur gehaald en het rook naar verbrand.
vrijdag 22 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Ontkalken elektrische boiler en onderhoud.
vrijdag 15 september 2017

Tv kabel doortrekken

Kabel doortrekken TV.
vrijdag 15 september 2017

Boiler, verlichting, stopcontacten herstellen na stroompanne Gent

Elektriciteit: Na de langdurige stroompanne in gent: de zekering voor de boiler en verlichting , stopcontacten in de badkamer schiet steeds af. Gevolg geen warm , noch verwarming. Dit is een verzekeringskwestie.
dinsdag 12 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Elektrische boiler ontkalken.
dinsdag 12 september 2017

Elektriciteit nazien, in orde zetten en laten keuren

Blok van 3 appartementen waarbij de eleketriciteit moet in orde gezet en gekeurd worden

Partners

Partners van Casius