Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
206 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

maandag 14 januari 2019

Elektronische deurbel repareren

De bel werkt niet meer maar wij kunnen de deur wel nog openen via parlofoon. Deurbel van appartementsgebouw. Belt werkt op 1 verdieping (5 de)
zondag 13 januari 2019

Aanpassingen elektriciteitskast

Na een herkeuring nog extra werken nodig: diverse leidingen in de elektriciteitskast verneiuwen. Er is al een schema en situatieschets beschikbaar om als basis te gebruiken. Rapport ter beschikking.
woensdag 19 december 2018

Elektriciteitsproblemen oplossen

In orde brengen elektriciteitskast en opsporen lek.
zondag 16 december 2018

Zonnepanelen plaatsen

Graag had ik zonnepanelen laten plaatsen. Materiaal aan te kopen door de vakman.
vrijdag 7 december 2018

Elektreciteit conform maken

We kochten vorig jaar een nieuwe woning en dienen nu onze elektrische installatie conform te maken. Zijn op zoek naar een vakman die dit op korte termijn in orde kan brengen.
vrijdag 30 november 2018

Elektriciteit conform maken

Onze laatste keuring was niet in orde en wilde graag een vakman voor de raming van de nodige werken. Zodat deze terug gekeurd kan worden. Conform maken elektriciteit.
maandag 26 november 2018

Elektriciteit conform maken

Ons elektriciteit is niet conform. Er zou een plan moeten gemaakt worden alsook,de benoemingen van elke zekering enz. Kan het papier doormailen van wat er allemaal mis mee is .
woensdag 21 november 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor box

Wij hebben 2 kantelpoorten met een novotecnica motor. Werken niet meer na een elektriciteitspanne van Eandis. Een nieuwe motor /Electronica en installeren. We weten niet of de motor kapot of defect is. Te bekijken met de vakman wat er exact moet gebeuren.
maandag 19 november 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Herstellen van poort gaat open en dicht maar niet ver genoeg. Die is van novotechnica.
vrijdag 2 november 2018

Stroomverlies opsporen

Wij hebben een slagerij en hebben een torenhoog verbruik. Nazicht elektriciteit tegen hoog verbruik.