Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Oost-Vlaanderen.

213 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektrische installatie vernieuwen, elektriciteit vervangen bovenverdieping, electriciteit installatie conform maken, zolder voorzien van elektriciteit, elektrische installatie conform maken in studio, nieuwe zekeringkast plaatsen, parlofoon vervangen appartement, alarm plaatsen, electriciteitskeuring voor verkoop woning, keuren en conform maken elektriciteit, elektrische installatie vernieuwen, in orde brengen afgekeurde electriciteit met attest, elektriciteit vernieuwen, elektrische voorzieningen plaatsen en keuren, electriciteit conform maken na aankoop wonging en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 17 oktober 2017

Zolder voorzien van elektriciteit

Wij zouden de zolder verder willen verbouwen. Maar daar is enkel een licht en geen andere elektriciteit. Ook zouden we graag al kabel/wachtbuis voorzien voor eventueel later zonnepanelen te plaatsen.
woensdag 11 oktober 2017

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik heb zopas een appartement aangekocht en bij de verplichte elektrische controle staat vermeld dat er een elektriciteitsschema moet aanwezig zijn binnen het jaar voor een herkeuring, plannen zijn aanwezig.
zondag 8 oktober 2017

Onderhoud elektrische boiler

Ik moet instaan voor het jaarlijks onderhoud van onze elektrische boiler in ons appartement.
dinsdag 26 september 2017

Conform maken elektriciteit

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. De dingen die moeten gebeuren kan je zien op het verslag in bijlage.
maandag 25 september 2017

Elektriciteitsproblemen oplossen

Elektriciteitsproblemen. Allerlei oplossingen, herstellingen en advies. Domino uit de muur gehaald en het rook naar verbrand.
vrijdag 22 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Ontkalken elektrische boiler en onderhoud.
vrijdag 15 september 2017

Tv kabel doortrekken

Kabel doortrekken TV.
vrijdag 15 september 2017

Boiler, verlichting, stopcontacten herstellen na stroompanne Gent

Elektriciteit: Na de langdurige stroompanne in gent: de zekering voor de boiler en verlichting , stopcontacten in de badkamer schiet steeds af. Gevolg geen warm , noch verwarming. Dit is een verzekeringskwestie.
dinsdag 12 september 2017

Ontkalken elektrische boiler

Elektrische boiler ontkalken.
dinsdag 12 september 2017

Elektriciteit nazien, in orde zetten en laten keuren

Blok van 3 appartementen waarbij de eleketriciteit moet in orde gezet en gekeurd worden
woensdag 6 september 2017

Stopcontacten verplaatsen en bijzetten

Voor de plaatsing van onze nieuwe keuken moeten er een paar stopcontacten verplaatst worden alsook nieuwe bijgezet worden . Liefs zo spoedig mogelijk want levering keuken is voorzien voor maandag
zaterdag 2 september 2017

Electriciteit keuren en conform maken

Door het plaatsen van zonnepanelen moet onze elektriciteit opnieuw gekeurd worden. We zouden ook een nieuwe zekeringkast willen. We willen graag onze installatie laten nakijken en conform maken en een elektriciteitsplan laten maken. (huis gelegen in woonwijk en we hebben hiervan geen elektriciteitsplan)
vrijdag 1 september 2017

Elektriciteit conform maken

De opdracht bestaat uit 2 delen, namelijk afwerken van openstaande punten & controle op reeds afgewerkte punten: Differentieel 30 ma is bij te plaatsen in bord 1 Eendraadsschema's aan te passen Situatieschema's aan te passen Aanduidingen op stroomkringen/apparatuur op zolder
dinsdag 29 augustus 2017

Installatie van zonnepanelen verhuis ( aansluiting )

Verhuis van installatie met 24 zonnepanelen (beugels blijven ter plaatste) van schuin dak naar plat dak. Van Balegem naar Merelbeke.
donderdag 24 augustus 2017

Vervangen van thermostaat door moderne versie

Thermostaat van elektrische verwarming te vervangen door een programmeerbare, modernere versie.
woensdag 23 augustus 2017

Kabel coax naar zolderkamer leggen

Ik wil op de 3 e verdieping ook tv kunnen kijken bij Telenet. Echter, daar is nu geen coax kabel aanwezig. Er is wel een tv aangesloten op de benedenverdieping. Er moet dus een coax kabel van de beneden verdieping tot de 3 e verdieping gaan of van buiten een nieuwe aftakking naar boven.
dinsdag 22 augustus 2017

Zonnepanelen verplaatsen naar een ander woning

Zonnepanelen verhuisen naar een andere plaats.Nu liggen de zonnepanelen op een plat dak en moeten geplaatst worden op een pannendak.
donderdag 10 augustus 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zou graag een aantal inbreuken van de elektriciteitskeuring in orde laten brengen en ook een probleem met de verlichting in de badkamer laten oplossen. 1210: demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider ... (art 28. 70. 05) 1822: badkamermeubel: verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, ... (art 207. 07) 1610: Aanduidingen van de stroomkringen en of apparatuur dient aangebracht te worden (Art: 16, 252) Ik heb geen ééndraadsschema en situatieschets. Bij het badkamermeubel willen de lampen niet meer branden.
dinsdag 8 augustus 2017

Eletriciteit conform maken

Ik zou graag zo snel mogelijk mijn elektriciteit in mijn woning willen vernieuwen daar die niet meer conform is.
woensdag 26 juli 2017

Coax kabel hernieuwen

Moet onze coaxkabel laten vervangen. Door verbouwingswerken heeft de oude een knik gekregen en zit er nu storing op de lijn. Telenet heeft laten weten dat deze het best vervangen zal worden. Echter zit alles goed weg achter de muren in een juist gerenoveerde woning.
zaterdag 22 juli 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zoek een elektricien om volgende inbreuken te verhelpen Inbreuken : 1. De installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (art. 16, 268, 269). 2. Het in volume 2 aangebracht materieel is niet bestemd voor plaatsing in badkamers (art. 86. 10. H van het AREI). 3. De verbindingen op het terras buiten moeten ondergebracht worden in klemmendozen die bestendig zijn aan de huidigee weersinvloeden (art. 19 en 207. 7 AREI). 4. De algemene isolatieweerstand van de installatie is onvoldoende en dient verbeterd te worden (art. 20). (Ver)bouwjaar installatie: na 2000 Besluit: De installatie voldoet NIET aan de voorschriften van het AREI. In geval van verkoop van een woonéénheid, met een (ver)bouwjaar van de installatie van vóór oktober 1981, moet een aanvullend controlebezoek worden uitgevoerd.
maandag 17 juli 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in appartement. Deze moet hersteld worden.
zondag 9 juli 2017

Parlofoon vervangen en aanpassen van stekker

Aansluiten vuur en oven op bestaande elektriciteit. Leiding is aanwezig, maar door vervangen type vuur blijkt stekker niet overeen te komen. Graag ook offerte parlofonie/videofonie (3 binnenposten, met 3 bellen)
donderdag 6 juli 2017

Installatie conform maken voor keuring

Voorafgaand aan een keuring willen we graag onze installatie laten nakijken en conform maken. Ons huidig electriciteitsplan is niet up-to-date en zou bijgewerkt moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Wij zijn een groepspraktijk. Door kortsluiting is een automatische deur met parlofoon stuk. Sedert vorige week is deuropener kapot. Merk Biepron Video. Graag zo snel mogelijk herstellen vermits dat de deur van de praktijk nu altijd moet openstaan.

Partners

Partners van Casius