Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Oost-Vlaanderen.

193 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteit conform maken, parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen, opmaken van een draadschema van de electriciteit, zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit, parlofoon installeren, electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon, elektriciteit vernieuwen, groepen in elektriciteitskast vervangen, installatie voldoet niet aan het AREI, elektriciteitskast vernieuwen, elektriciteit opsplitsen in gebouw, renovatie elektriciteit voor keuring, parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw, vernieuwen van elektrische installatie, renovatie van de elektriciteit voor keuring. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 24 februari 2017

Bekabeling Telenet aansluiting voorzien

Bij een verbouwing UTP en Coax kabels doortrekken en plaatsen.
donderdag 23 februari 2017

Groepen in elektriciteitskast vervangen

Wij hebben net een huis gekocht en tijdens de controle van de elektriciteit hebben ze gezien dat de groepen kast vervangen moet worden. Huis gekocht in Ertvelde.
maandag 13 februari 2017

Elektriciteit laten keuren

Verhoging van 21 naar 40, schakelkast is voor 40 geschikt, meter daarentegen slechts voor 21, reeds 2 x zonder elektriciteit gevallen, terug starten geen probleem ( advies van Eandis)
vrijdag 10 februari 2017

De verliesstroomschakelaar laat het vaak afweten

Onze volledige elektriciteit valt te pas en te onpas uit. Soms met veel gebruik van toestellen, soms met bijna niks aan van elektriciteit. Wij hebben geen enkel idee waar dit eventueel stroomverlies zich kan bevinden. Soms valt deze tot 3x uit per dag en dan is het dagenlang weer volledig in orde.
maandag 6 februari 2017

Verlichting monteren

Ik wil een vijftal opbouwspots laten monteren op plafond. Het is een nieuwbouw en er dient geboord te worden in betongewelven. De uitvoering moet heel precies gebeuren... Het zijn vierkante spots die nauwkeurig dienen geplaatst te worden. Eveneens de elektrische aansluiting.
donderdag 2 februari 2017

Vernieuwen van een zekeringskast

Ik heb een huis gekocht maar heb een oude zekeringskast die helemaal vernieuwd moet worden en moet gekeurd worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Plaatsen of herstellen van parlofoon (eventueel met videofoon) voor een appartementsgebouw met 6 appartementen.
zaterdag 21 januari 2017

Opmerkingen van het elektriciteit keuringsattest corrigeren

Opmerkingen van het keuringsattest corrigeren
donderdag 12 januari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit: Ik weet niet zeker wat is het volume van werk. Er is een document in bijlage.
maandag 9 januari 2017

Volledig vernieuwen van elektriciteit

Onze woning is gebouwd in 1953. Verzekeringskast moet geplaatst worden en bedrading & stopcontacten moeten vervangen worden.
maandag 9 januari 2017

Schema electriciteit opstellen - electriciteit is al goedgekeurd maar plan is verloren gegaan

Elektriciteitsschema opstellen - elektriciteit is goedgekeurd maar plan is verloren gegaan wat is de kostprijs daarvan eengezinswoning. Wenst geen adres door te zeggen.
zaterdag 31 december 2016

Elektrische keuring

Keuring van een elektrische installatie voor de verkoop van een appartement van 92m².
maandag 26 december 2016

Onderhoud elektrische boiler

Als huurder van appartement moeten wij jaarlijks de electrische warm-water-boiler laten onderhouden op onze kosten. Graag hadden wij prijsofferte ontvangen voor verplaatsing + onderhoud + uitschrijven van uitvoering. Indien meer info gewenst kan ik deze steeds doorgeven (vragen op onderstaande coördinaten).
maandag 19 december 2016

Installatie elektrische boiler

Graag installatie boiler 50L met + collectoren (wc, douche, lavabo, wastafel, 2 kranen) Dit zou voor 24 december moeten uitgevoerd worden. Enkel plaatsing
dinsdag 29 november 2016

Lampen ophangen

10 lichtarmaturen ophangen in nieuwbouwappartement ( vijzen en pluggen mee te brengen ) op 15/12/16.
zaterdag 26 november 2016

Elektriciteit in woning

Graag prijsofferte om de elektriciteit in mijn woning "op norm te laten brengen".
dinsdag 15 november 2016

UTP-kabel trekken

Studentenkoten (16) waar de bekabeling vernieuwd zou moeten worden, voor de videoparlofonie op aan te sluiten. Bekabeling die nu ligt is niet meer goed.
maandag 14 november 2016

Onderhoud elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 liter, die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Volgens de verhuurder van mijn appartement zal dit waarschijnlijk komen doordat er verkalking op zit. Kunt u mij vertellen wat de kosten voor een onderhoud (ontkalking) zijn en op welke termijn u kan langskomen voor een onderhoud?
dinsdag 8 november 2016

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler (50l) lekt op twee plaatsen aan de onderkant (aan het overdrukventiel en aan het plastieken deksel waaronder de watertemperatuur geregeld kan worden). Telkens kleine druppels, nooit echt veel water.
zaterdag 5 november 2016

Elektriciteitsklussen in huis

Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht: in de loop van maart 2017 wil ik een aantal zaken laten ophangen: verlichting + keukenarmaturen + bekabeling + allerhande.
zondag 30 oktober 2016

Rookmelders plaatsen

Plaatsen rookmelders conform de huurwet. Te plaatsen in een huis te Gent en appartement te Gentbrugge
maandag 17 oktober 2016

Plaatsen stopcontact drijfkracht

Ik wil een stopcontact op drijfkracht laten plaatsen voor hoge drukreiniger. Heb 3 x 230 binnenkomend in ons huis.
maandag 10 oktober 2016

Vernieuwen elektriciteit

Ik ben op zoek naar een elektricien voor het renoveren van een woning, liefst ergens in November Volledige installatie vernieuwen.
maandag 10 oktober 2016

Renovatie elektriciteit

Offerte voor alle vervangingen en aanpassingen volgens het bijgevoegde document. Liefst op basis van die informatie zonder bezoek, daar de sleutel nog niet in ons bezit is volledig. De sleutel van het huis hebben we pas binnen 2 a 3 maanden.
zondag 9 oktober 2016

Herstellen houders van lampen

In ons bedrijf zijn de houders van enkele lampen stuk ( in magazijn en in koelcel). Dit zou asap moeten gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius