Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
217 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

maandag 17 september 2018

Elekriciteit in orde maken voor herkeuring

Onze elektriciteit zou in orde moeten gebracht worden voor herkeuring. Het gaat om de zekeringkast en volgende punten: 1 Op de kop van de installatie dient een diff max min te staan De eendraad+situatieschema's ontvreken Niet leesbare stroomwaarden op de zekeringen te verhelpen Kringen dienen op een eenduidige manier aangeduid te worden De niet gebruikte openingen in het bord dichten Een geknelde zekering Kalibreerelementen ontbreken De continuïteit van de beschermingsgeleider van de stopc te herzien
vrijdag 14 september 2018

Nieuwe elektrische installatie plaatsen

Wij willen graag de totaalprijs voor een nieuwe elektrische installatie binnen een klein renovatieproject kennen.Het is een oude woning en elektriciteit dient volledig aangepast te worden aan de normen. Half open bewoning= renovatie.
zondag 9 september 2018

Verliesstroom opsporen en herstellen

Opsporen en herstellen van verliesstroom naar aanleiding van zeer oplopende elektriciteitsrekeningen.
zaterdag 1 september 2018

Stopcontacten en lichtpunten aanleggen in tuinhuis

We zoeken zo vlug mogelijk iemand die kan Electriciteit leggen stopcontacten en verlichting plaatsen. We hebben een tuinhuis geplaatst van 28 m² die moet dienen voor soort winkeltje. 6 stopcontacten plus 4lichtpunten en met spots werken
woensdag 22 augustus 2018

Vernieuwen elektriciteit en zekeringkast

Deels vernieuwen van electriciteit van oude woning en vernieuwen van zekeringkast. Deze zijn niet conform. Ook vervangen van stopcontacten en nieuwe bij plaatsen, lichtpunten enz...
woensdag 22 augustus 2018

Aarding controleren na elektrische keuring

Na de elektrische keuring (recente aankoop huis) moeten er enkele stopcontacten van aarding worden voorzien.
donderdag 16 augustus 2018

Electriciteit conform maken en vernieuwen afdekplaatjes en binnenwerk

Inbreuken Keuringsattest in orde maken. Stekkers bijplaatsen. Alle afdekplaatjes en binnenwerk vernieuwen naar nieuw model, volledig huis.
dinsdag 14 augustus 2018

Plaatsen parlofoon 5 appartementen

Vervangen van huidige parlofoon voor 5 app. Binnenposten werken nog ,enkel bij sommige in 1 richting
dinsdag 7 augustus 2018

Herstellen deurbel van appartement

De deurbel van mijn appartement werkt niet. De parlofoon werkt wel. Je kan praten door de parlofoon en de deur op afstand openen. Alleen als je beneden op de knop duwt, hoor je geen bel in het appartement. Het appartementsgebouw telt 6 appartementen.
zondag 29 juli 2018

Stroomverlies opsporen

Dure energiefactuur (6000kw/jr) waarschijnlijk te wijten aan stroomverlies . Graag professionele hulp bij het opsporen en aanpakken hiervan.
dinsdag 24 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouwproject

Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Daarvoor opteren wij een installatie zelfbouw voor elektriciteit te plaatsen. We wensen ook de mogelijkheid tot domotica te bekijken (integratie met ios, Appel Homekit)
zondag 22 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouw

Elektriciteitswerken voor een nieuwbouw. Volledige elektriciteit aan te leggen in een nieuwbouw met een bewoonbare oppervlakte van 430 m².
maandag 16 juli 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit vernieuwen. Een nieuw schema opstellen en hier en daar stopcontacten vernieuwen. Spanning zou op een lijn ook moeten aangepast worden.
vrijdag 13 juli 2018

Herstellen van parlofoons van 4 appartementen

Geen verbindingen meer met de parlofoons ( : spreken/luisteren ) tussen binnen-en buitenpost atea. De voordeur openen werkt wel nog.
maandag 9 juli 2018

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.
zondag 8 juli 2018

Herstelling regenwaterpomp installatie Grundfos

Tijdens het sproeien van de gazon met regenwater valt regelmatig plots de druk volledig weg. Het duurt ca 2 minuten voor de pomp vanzelf terug begint te draaien. Als ik op de knop van de TSJ druk begint hij onmiddellijk. Lijkt er sterk op dat er geen lucht/stikstof meer in het drukvat zit. Installatie uit 1999, Grundfos Jetsub JS 3-06 pomp (model 1D020003), Stogermatic Postbox drukschakelaar, Grundfos TSJ, drukvat Grundfos WX235L
vrijdag 6 juli 2018

Nazicht defecten transfos en lichten uitvoeren

Nazicht transfos en reparatie-vervanging vervanging lampen in totaal 10 En een kortsluiting herstellen
woensdag 4 juli 2018

Aansluiten warmtepomp zwembad op elektriciteit

De warmtepomp van het zwembad is reeds aangesloten, moet enkel 3g4 kabel nog worden aangesloten op elektriciteit.
donderdag 28 juni 2018

Parlofoon herstellen Terraneo

Het intercomsysteem van onze eengezinswoning werkt niet meer. Het gaat om binnen toestellen van het type terraneo 304002. (zie foto). Indien dit type niet meer leverbaar is: aangezien we de intercomfunctie toch nooit gebruiken, mag die wat ons betreft gewoon door een eenvoudige bel vervangen worden. Wellicht is slechts een van de toestellen kapot: je kunt van de ene intercom op een knop duwen zodat de bel klinkt bij een van de andere. Dit systeem werkt nog, behalve op het gelijkvloers: als je naar daar belt, dan hoor je niets. Tot enkele dagen geleden werkte dit wel. Ook het (ongebruikte) systeem om de deur te openen werkt nog overal.
woensdag 27 juni 2018

Coax kabel trekken

Leggen van coax kabel dikte 14 mml 80 l/m bovengronds in een bedrijvencentrum voor betere aansluiting internet.
zondag 17 juni 2018

Stroomverlies opsporen en verhelpen

Wij hebben een oude woning gekocht en wij hebben een enorme elektriciteitsfactuur. Verliesstroom opsporen.
zondag 10 juni 2018

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag kijken voor het opstellen van een elektriciteitsplan van mijn nieuwbouwwoning. Nieuwbouwwoning start in augustus.
vrijdag 8 juni 2018

Elektriciteitsplan van huis opmaken

Ik heb een plan nodig van waar al de elektrische kabels zitten in de muren en welke kabel wat beheerd in de zekeringskast + eventueel enkel stopcontacten bij plaatsen
donderdag 7 juni 2018

Keuring elektriciteit conform maken

Bij aankoop van woning werd een keuringsattest afgeleverd met enkele inbreuken. Graag had ik deze in orde laten brengen (oa schema's niet conform met de werkelijke situatie, probleem met de aardgeleider,..). Verder ook vervangen van 2 opbouwstopcontacten naar 3 inbouwstopcontacten in de slaapkamer (deze staan nu te dicht op elkaar waardoor het bed er niet tussen kan). Op een later tijdstip of tegelijkertijd met voorgaande werkzaamheden, ook installatie van verlichting in de badkamer op bovenverdieping. Deze is nu buiten gebruik en moet volledig gerenoveerd worden.
donderdag 7 juni 2018

Elektriciteitsinstallatie klaarmaken voor herkeuring na aankoop huis

We hebben onlangs een huis aangekocht waarvan de elektriciteitsinstallatie is afgekeurd. Dit project omvat het aanpassen van de elektriciteitsinstallatie zodat deze positief kan herkeurd worden. Keuringsdocument van ACA ter beschikking.

Partners

Partners van Casius