Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Oost-Vlaanderen.

205 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: eletriciteit conform maken, vernieuwing electriciteit, elektriciteit vernieuwen, vernieuwen elektriciteit, elektrische werken in appartement, elektriciteit in orde brengen, groepenkast plaatsen en/of keuren, zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen, nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm, elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden, algemene elektrischiteitswerken uit te voeren, elektrische installatie conform maken, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 22 augustus 2017

Zonnepanelen verplaatsen naar een ander woning

Zonnepanelen op pannendak van nieuw huis plaatsen.
donderdag 10 augustus 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zou graag een aantal inbreuken van de elektriciteitskeuring in orde laten brengen en ook een probleem met de verlichting in de badkamer laten oplossen. 1210: demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider ... (art 28. 70. 05) 1822: badkamermeubel: verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, ... (art 207. 07) 1610: Aanduidingen van de stroomkringen en of apparatuur dient aangebracht te worden (Art: 16, 252) Ik heb geen ééndraadsschema en situatieschets. Bij het badkamermeubel willen de lampen niet meer branden.
dinsdag 8 augustus 2017

Eletriciteit conform maken

Ik zou graag zo snel mogelijk mijn elektriciteit in mijn woning willen vernieuwen daar die niet meer conform is.
woensdag 26 juli 2017

Coax kabel hernieuwen

Moet onze coaxkabel laten vervangen. Door verbouwingswerken heeft de oude een knik gekregen en zit er nu storing op de lijn. Telenet heeft laten weten dat deze het best vervangen zal worden. Echter zit alles goed weg achter de muren in een juist gerenoveerde woning.
zaterdag 22 juli 2017

Elektriciteit in orde brengen

Ik zoek een elektricien om volgende inbreuken te verhelpen Inbreuken : 1. De installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (art. 16, 268, 269). 2. Het in volume 2 aangebracht materieel is niet bestemd voor plaatsing in badkamers (art. 86. 10. H van het AREI). 3. De verbindingen op het terras buiten moeten ondergebracht worden in klemmendozen die bestendig zijn aan de huidigee weersinvloeden (art. 19 en 207. 7 AREI). 4. De algemene isolatieweerstand van de installatie is onvoldoende en dient verbeterd te worden (art. 20). (Ver)bouwjaar installatie: na 2000 Besluit: De installatie voldoet NIET aan de voorschriften van het AREI. In geval van verkoop van een woonéénheid, met een (ver)bouwjaar van de installatie van vóór oktober 1981, moet een aanvullend controlebezoek worden uitgevoerd.
maandag 17 juli 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in appartement. Deze moet hersteld worden.
zondag 9 juli 2017

Parlofoon vervangen en aanpassen van stekker

Aansluiten vuur en oven op bestaande elektriciteit. Leiding is aanwezig, maar door vervangen type vuur blijkt stekker niet overeen te komen. Graag ook offerte parlofonie/videofonie (3 binnenposten, met 3 bellen)
donderdag 6 juli 2017

Installatie conform maken voor keuring

Voorafgaand aan een keuring willen we graag onze installatie laten nakijken en conform maken. Ons huidig electriciteitsplan is niet up-to-date en zou bijgewerkt moeten worden.
maandag 3 juli 2017

Automatische deuropener met parlofoon herstellen

Wij zijn een groepspraktijk. Door kortsluiting is een automatische deur met parlofoon stuk. Sedert vorige week is deuropener kapot. Merk Biepron Video. Graag zo snel mogelijk herstellen vermits dat de deur van de praktijk nu altijd moet openstaan.
donderdag 29 juni 2017

Inbreuken op elektrische keuring in orde brengen

De volgende inbreuken op onze EK verslag zijn vastgesteld. Wij willen dit in orde maken. 1. 02 situatieschets van de installatie voorzien 1. 04 de aanduiding van de nominale spanning en het gevarenpictogram elektriciteit moet op een oordeelkundige plaats op het elektrisch bord geafficheerd worden 2. 04 continuïteit van equipotentiale geleiders en/of beschermingsgeleiders is niet gewaarborgd 3. 01 aardelektrode ontbreekt: een aarding is te verwezenlijken 3. 04 aardingsonderbreker ontbreekt 3. 12 contactdozen: de aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding van de installatie 7. 15 gebruik materiaal in gewone ruimten, waarvan de omhulsels een beschermingsgraad hebben die minstens IP2X is. In ruimten toega
woensdag 28 juni 2017

Elektriciteit conform maken

In mijn nieuw huis is de elektriciteit niet conform het AREI is. Dit moet in orde worden gebracht. In bijlage het keuringsverslag. Ik trek er in vanaf augustus dus plaatsbezoek eerder is niet mogelijk.
woensdag 28 juni 2017

Conform maken van elektriciteit

Herleggen van bedrading + differentiaal meter + schema's. De gehele elektriciteit van de woning moet dus vernieuwd worden.
dinsdag 27 juni 2017

Elektrisch schema opstellen

Ter voorbereiding van een elektrische herkeuring nav geplande installatie zonnepanelen heb ik een elektrisch plan nodig van onze woning. Er zijn 2 zekeringkasten waarvan een buiten dienst (vorige eigenaar verwarmde elektrisch).
donderdag 22 juni 2017

Elektriciteitswerken uit te voeren voor keuring

Graag willen wij alle elektriciteit in orde laten maken voor de keuring. Het keuringsverslag heb ik bijgevoegd
donderdag 22 juni 2017

Plaatsen stopcontact voor nieuwe oven en aansluiting verzekeringskast controleren

Er zou een nieuw stopcontact moeten geplaatst worden voor het plaatsen van een oven. Nu loopt de daad gewoon in de muur met een plaatje erop. De hoofdkabel loopt ook op de muur. Ook zouden de aansluitingen van bedrading naar verzekeringskast moeten gecontroleerd worden of deze wel reglementair aangesloten zijn.
dinsdag 20 juni 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

De elektriciteit van ons pas aangekochte woonst moet vernieuwd en herkeurd worden.
zaterdag 10 juni 2017

Vernieuwen van deurbel

Wij hebben momenteel een simpele deurbel waarvan de gong zich in de hal bevindt. In de keuken en living horen we deze nauwelijks. Omdat we ook wat vernieuwingswerken gaan uitvoeren zouden we graag een nieuwe deurbel, eventueel videofoon willen, een bel die we wel kunnen horen op elke plaats van ons huis. We hopen echter zo weinig mogelijk aanpassingen aan elektriciteit te doen ( geen breekwerk in de hal voor extra draden...).
zondag 4 juni 2017

Aansluiten van lichtarmaturen en kabels

5 lichtarmaturen monteren op plafond (er moeten 2 gaten per armatuur geboord worden ). Een paar netwerkkabels aansluiten.
zondag 28 mei 2017

Elektriciteit conform maken

Conform maken van bestaande (deels vernieuwde) elektriciteitsinstallatie in oud huis.
donderdag 11 mei 2017

Vernieuwen zekeringkast

Bouwjaar installatie : oktober 1981. De installatie voldoet niet aan de voorschriften van het AREI
maandag 24 april 2017

Repareren deurbel en stopcontacten

Deurbel werk niet meer en in de keuken zijn er paar stopcontacten dat niet meer werken.
maandag 17 april 2017

Telenet kabel steken appartement

Ik woon op het derde verdiep van een appartementsgebouw. Er zou een nieuwe Telenetkabel gestoken moeten worden. Het inkomende signaal is zwak doordat de huidige kabel bloot ligt. Dus deze is aan vernieuwing toe. De huidige kabel loopt nu vast op de gevel.
vrijdag 14 april 2017

Herstelling parlofoon

We zijn een verkoopkantoor gevestigd in Mariakerke-Gent. Onze parlofoon werkt niet meer en wanneer er beneden gebeld wordt horen we dit niet . Het scherm licht ook niet meer op, dus we zien niet wie er voor de deur staat.
dinsdag 11 april 2017

Diverse eklektriciteitswerken

Ik moet enkele dingen aanpakken in een ouder huis. Parlefoonsysteem aanpakken, met camera. Tuinelectriciteit uitmeten en herstellen waar nodig. En internet tot boven in de kamers trekken.
donderdag 6 april 2017

Elektrische schema's tekenen

Naar aanleiding van de verkoop van ons huis zouden wij een elektrische keuring willen laten uitvoeren. Echter, bij de vorige elektrische keuring in juli 2009, werd vastgesteld dat de elektrische schema's ontbraken (inbreuk). Wij zouden deze schema's op zo kort mogelijke termijn willen laten opmaken om in orde te zijn.

Partners

Partners van Casius