Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Oost-Vlaanderen.

195 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: afstandsbediening garagepoort laten bijmaken, vernieuwen elektriciteit, instalatie aanpassen en/of vernieuwen, infraroodpanelen plaatsen, nieuwe elektriciteit leggen in een bestaand handelspand, diverse elektriciteitswerken uit te voeren, instalatie aanpassen en of vernieuwen, vernieuwen zekeringkast, keuring en opstellen ééndraadschema, inbreuken elektrische keuring, zonnepanelen verhuizen naar een woning, zekeringkast nakijken voor keuring, elektriciteitsschema op te maken, elektriciteit verlichting keuken voldoet, tuinverlichting vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

donderdag 11 mei 2017

Vernieuwen zekeringkast

Bouwjaar installatie : oktober 1981. De installatie voldoet niet aan de voorschriften van het AREI
maandag 24 april 2017

Repareren deurbel en stopcontacten

Deurbel werk niet meer en in de keuken zijn er paar stopcontacten dat niet meer werken.
maandag 17 april 2017

Telenet kabel steken appartement

Ik woon op het derde verdiep van een appartementsgebouw. Er zou een nieuwe Telenetkabel gestoken moeten worden. Het inkomende signaal is zwak doordat de huidige kabel bloot ligt. Dus deze is aan vernieuwing toe. De huidige kabel loopt nu vast op de gevel.
vrijdag 14 april 2017

Herstelling parlofoon

We zijn een verkoopkantoor gevestigd in Mariakerke-Gent. Onze parlofoon werkt niet meer en wanneer er beneden gebeld wordt horen we dit niet . Het scherm licht ook niet meer op, dus we zien niet wie er voor de deur staat.
dinsdag 11 april 2017

Diverse eklektriciteitswerken

Ik moet enkele dingen aanpakken in een ouder huis. Parlefoonsysteem aanpakken, met camera. Tuinelectriciteit uitmeten en herstellen waar nodig. En internet tot boven in de kamers trekken.
donderdag 6 april 2017

Elektrische schema's tekenen

Naar aanleiding van de verkoop van ons huis zouden wij een elektrische keuring willen laten uitvoeren. Echter, bij de vorige elektrische keuring in juli 2009, werd vastgesteld dat de elektrische schema's ontbraken (inbreuk). Wij zouden deze schema's op zo kort mogelijke termijn willen laten opmaken om in orde te zijn.
maandag 3 april 2017

Attest elektriciteit nodig

Attest nodig elektriciteit bij verkoop woning; vroegere handelszaak + woning.
vrijdag 31 maart 2017

Parlofoon herstellen vervangen

De buiten parlofoon voor 2 appartementen is door vandalen stuk gemaakt en geeft geen contact meer met de binnenposten. Graag nieuwe parlofoon plaatsen en bij voorkeur nu in de inkomhal, dus bedrading naar inkomhal brengen en nieuw toestel plaatsen Het bestaande buitentoestel is mark ELRO, de binnenposten hebben video scherm en telefoon om contact te maken met buitentoestel
maandag 27 maart 2017

Vervangen elektriciteitskast

Ik wil mijn elektriciteitskast laten vervangen. Dateert van 1960.
vrijdag 17 maart 2017

Herstellen parlofoon

Ik was aan het schilderen en heb mijn parlofoon los gemaakt van de muur en al mijn gekleurde draadjes zijn los gekomen en kan mijn parlofoon niet meer gebruiken.
vrijdag 3 maart 2017

Design ventilation system

The ventilation system for the bathrooms needs to be redesigned since the windows will be replaced.
donderdag 23 februari 2017

Groepen in elektriciteitskast vervangen

Wij hebben net een huis gekocht en tijdens de controle van de elektriciteit hebben ze gezien dat de groepen kast vervangen moet worden. Huis gekocht in Ertvelde.
maandag 13 februari 2017

Elektriciteit laten keuren

Verhoging van 21 naar 40, schakelkast is voor 40 geschikt, meter daarentegen slechts voor 21, reeds 2 x zonder elektriciteit gevallen, terug starten geen probleem ( advies van Eandis)
vrijdag 10 februari 2017

De verliesstroomschakelaar laat het vaak afweten

Onze volledige elektriciteit valt te pas en te onpas uit. Soms met veel gebruik van toestellen, soms met bijna niks aan van elektriciteit. Wij hebben geen enkel idee waar dit eventueel stroomverlies zich kan bevinden. Soms valt deze tot 3x uit per dag en dan is het dagenlang weer volledig in orde.
maandag 6 februari 2017

Verlichting monteren

Ik wil een vijftal opbouwspots laten monteren op plafond. Het is een nieuwbouw en er dient geboord te worden in betongewelven. De uitvoering moet heel precies gebeuren... Het zijn vierkante spots die nauwkeurig dienen geplaatst te worden. Eveneens de elektrische aansluiting.
donderdag 2 februari 2017

Vernieuwen van een zekeringskast

Ik heb een huis gekocht maar heb een oude zekeringskast die helemaal vernieuwd moet worden en moet gekeurd worden.
maandag 23 januari 2017

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Plaatsen of herstellen van parlofoon (eventueel met videofoon) voor een appartementsgebouw met 6 appartementen.
zaterdag 21 januari 2017

Opmerkingen van het elektriciteit keuringsattest corrigeren

Opmerkingen van het keuringsattest corrigeren
donderdag 12 januari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit: Ik weet niet zeker wat is het volume van werk. Er is een document in bijlage.
maandag 9 januari 2017

Volledig vernieuwen van elektriciteit

Onze woning is gebouwd in 1953. Verzekeringskast moet geplaatst worden en bedrading & stopcontacten moeten vervangen worden.
maandag 9 januari 2017

Schema electriciteit opstellen - electriciteit is al goedgekeurd maar plan is verloren gegaan

Elektriciteitsschema opstellen - elektriciteit is goedgekeurd maar plan is verloren gegaan wat is de kostprijs daarvan eengezinswoning. Wenst geen adres door te zeggen.
zaterdag 31 december 2016

Elektrische keuring

Keuring van een elektrische installatie voor de verkoop van een appartement van 92m².
maandag 26 december 2016

Onderhoud elektrische boiler

Als huurder van appartement moeten wij jaarlijks de electrische warm-water-boiler laten onderhouden op onze kosten. Graag hadden wij prijsofferte ontvangen voor verplaatsing + onderhoud + uitschrijven van uitvoering. Indien meer info gewenst kan ik deze steeds doorgeven (vragen op onderstaande coördinaten).
maandag 19 december 2016

Installatie elektrische boiler

Graag installatie boiler 50L met + collectoren (wc, douche, lavabo, wastafel, 2 kranen) Dit zou voor 24 december moeten uitgevoerd worden. Enkel plaatsing
dinsdag 29 november 2016

Lampen ophangen

10 lichtarmaturen ophangen in nieuwbouwappartement ( vijzen en pluggen mee te brengen ) op 15/12/16.

Partners

Partners van Casius