Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
211 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 2 november 2018

Stroomverlies opsporen

Wij hebben een slagerij en hebben een torenhoog verbruik. Nazicht elektriciteit tegen hoog verbruik.
donderdag 25 oktober 2018

Elektriciteit conform maken

Mijn instalatie is oud voor het jaar 1981. Graag conform maken van de elektriciteit.
vrijdag 12 oktober 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren

Eendraadsschema opstellen voor verkoop van woning + grondplan opstellen.
dinsdag 9 oktober 2018

Elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen

Renovatie elektriciteit van een deel van de woning, de elektriciteit is oud en moet vernieuwd worden. Er is niet veel in orde aan de elektriciteit, ook nieuwe stopcontacten plaatsen. Namelijk hal, living, eetplaats, 3 slaapkamers kelder en zolder.
donderdag 4 oktober 2018

Inbreuken elektrische laagspanningsinstallatie repareren

Ik heb net een starterswoning (appartement) gekocht waarvan de elektrische installatie niet in orde blijkt te zijn en nog moet gekeurd worden. Herstellen van de elektriciteit.
donderdag 4 oktober 2018

Basis elektriciteit aansluiten

Elektriciteitskast plaatsen met de basis aansluitingen en voor aantal lichten en stopcontacten gelijk aan het aantal aanwezige kamers. 2 3fasige aansluitingen voor kookvuur/oven en een aansluiting voor gas en water puur voor een toilet en een douche
dinsdag 25 september 2018

Electriciteit in orde maken voor herkeuring

Heb vorig jaar een huis gekocht maar de elektriciteit was niet helemaal in orde en moet herkeurd worden binnen 18 maanden,nu nog klein half jaar. Drie punten waren niet in orde; aardingscontinuïteit, hoofd differentiële ( schakelaar ) verzegeld,schema's. Geen situatie schema.
zondag 23 september 2018

Verdeelkast instellen + electriciteitsplan maken

Ik ben op dit moment de draden aan het vernieuwen (huis pas aangekocht, maar elektrische installatie niet in orde). Buizen leggen/draden trekken e.d. kan ik zelf. ik zoek enkel iemand die de verdeelkast in orde brengt + wat advies voor andere zaken.
maandag 17 september 2018

Elekriciteit in orde maken voor herkeuring

Onze elektriciteit zou in orde moeten gebracht worden voor herkeuring. Het gaat om de zekeringkast en volgende punten: 1 Op de kop van de installatie dient een diff max min te staan De eendraad+situatieschema's ontvreken Niet leesbare stroomwaarden op de zekeringen te verhelpen Kringen dienen op een eenduidige manier aangeduid te worden De niet gebruikte openingen in het bord dichten Een geknelde zekering Kalibreerelementen ontbreken De continuïteit van de beschermingsgeleider van de stopc te herzien
vrijdag 14 september 2018

Nieuwe elektrische installatie plaatsen

Wij willen graag de totaalprijs voor een nieuwe elektrische installatie binnen een klein renovatieproject kennen.Het is een oude woning en elektriciteit dient volledig aangepast te worden aan de normen. Half open bewoning= renovatie.
zondag 9 september 2018

Verliesstroom opsporen en herstellen

Opsporen en herstellen van verliesstroom naar aanleiding van zeer oplopende elektriciteitsrekeningen.
zaterdag 1 september 2018

Stopcontacten en lichtpunten aanleggen in tuinhuis

We zoeken zo vlug mogelijk iemand die kan Electriciteit leggen stopcontacten en verlichting plaatsen. We hebben een tuinhuis geplaatst van 28 m² die moet dienen voor soort winkeltje. 6 stopcontacten plus 4lichtpunten en met spots werken
woensdag 22 augustus 2018

Vernieuwen elektriciteit en zekeringkast

Deels vernieuwen van electriciteit van oude woning en vernieuwen van zekeringkast. Deze zijn niet conform. Ook vervangen van stopcontacten en nieuwe bij plaatsen, lichtpunten enz...
woensdag 22 augustus 2018

Aarding controleren na elektrische keuring

Na de elektrische keuring (recente aankoop huis) moeten er enkele stopcontacten van aarding worden voorzien.
donderdag 16 augustus 2018

Electriciteit conform maken en vernieuwen afdekplaatjes en binnenwerk

Inbreuken Keuringsattest in orde maken. Stekkers bijplaatsen. Alle afdekplaatjes en binnenwerk vernieuwen naar nieuw model, volledig huis.
dinsdag 14 augustus 2018

Plaatsen parlofoon 5 appartementen

Vervangen van huidige parlofoon voor 5 app. Binnenposten werken nog ,enkel bij sommige in 1 richting
dinsdag 7 augustus 2018

Herstellen deurbel van appartement

De deurbel van mijn appartement werkt niet. De parlofoon werkt wel. Je kan praten door de parlofoon en de deur op afstand openen. Alleen als je beneden op de knop duwt, hoor je geen bel in het appartement. Het appartementsgebouw telt 6 appartementen.
zondag 29 juli 2018

Stroomverlies opsporen

Dure energiefactuur (6000kw/jr) waarschijnlijk te wijten aan stroomverlies . Graag professionele hulp bij het opsporen en aanpakken hiervan.
dinsdag 24 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouwproject

Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Daarvoor opteren wij een installatie zelfbouw voor elektriciteit te plaatsen. We wensen ook de mogelijkheid tot domotica te bekijken (integratie met ios, Appel Homekit)
zondag 22 juli 2018

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouw

Elektriciteitswerken voor een nieuwbouw. Volledige elektriciteit aan te leggen in een nieuwbouw met een bewoonbare oppervlakte van 430 m².
maandag 16 juli 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit vernieuwen. Een nieuw schema opstellen en hier en daar stopcontacten vernieuwen. Spanning zou op een lijn ook moeten aangepast worden.
vrijdag 13 juli 2018

Herstellen van parlofoons van 4 appartementen

Geen verbindingen meer met de parlofoons ( : spreken/luisteren ) tussen binnen-en buitenpost atea. De voordeur openen werkt wel nog.
maandag 9 juli 2018

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.
zondag 8 juli 2018

Herstelling regenwaterpomp installatie Grundfos

Tijdens het sproeien van de gazon met regenwater valt regelmatig plots de druk volledig weg. Het duurt ca 2 minuten voor de pomp vanzelf terug begint te draaien. Als ik op de knop van de TSJ druk begint hij onmiddellijk. Lijkt er sterk op dat er geen lucht/stikstof meer in het drukvat zit. Installatie uit 1999, Grundfos Jetsub JS 3-06 pomp (model 1D020003), Stogermatic Postbox drukschakelaar, Grundfos TSJ, drukvat Grundfos WX235L
vrijdag 6 juli 2018

Nazicht defecten transfos en lichten uitvoeren

Nazicht transfos en reparatie-vervanging vervanging lampen in totaal 10 En een kortsluiting herstellen

Partners

Partners van Casius