Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
193 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 31 maart 2020

Garagepoort automatiseren

Graag mijn kantelpoort automatiseren.
zaterdag 28 maart 2020

Herstellen parlofoon

De parlofoon werkt niet meer zo als het moet. De bel gaat nog maar de mogelijkheid om te praten is er niet meer en ook niet om te luisteren.
woensdag 18 maart 2020

Vervangen van elektrische convectoren

Ik wil 3 oude elektrische convectoren van AEG (20 jaar oud) vervangen in een verhuurappartement en zoek naar een efficiënte maar ook goede oplossing. Aardgas is niet mogelijk.
vrijdag 13 maart 2020

Elektriciteit conformeren

Ik heb een huisje gekocht in Sint Niklaas en zou graag de elektriciteit conform willen maken.
zondag 8 maart 2020

Elektriciteit aanpassen

Ik heb een nieuw keuken gekocht en ik wil de installatie aanpassen op de technische tekening
donderdag 27 februari 2020

Elektriciteit conformeren

Heb een oud huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Het gaat onder andere over de zekeringskast. Het formulier van de inspectie hebt ik liggen.
maandag 24 februari 2020

Bel aansluiten

Plaatsen van een bel aan voordeur, de bel is voorradig leiding ook ok, enkel plaatsen en aansluiten.
dinsdag 18 februari 2020

Conformeren elektrische installatie

Onze elektrische installatie is afgekeurd, we zouden deze graag conform laten maken.
vrijdag 14 februari 2020

Onderaannemer elektriciteit gezocht

Wij zijn op zoek naar onderaannemers voor het plaatsen van elektrische installatie bij verschillende renovaties in Oost- en West Vlaanderen. Materiaal voorzien door ons, kan eventueel na overleg door onderaannemer zelf. Systeem van werken is als volgt: - dag 1: plaatsen van elektrische leidingen in voorzetwanden - dag 2: plaatsen van binnenwerk en zekeringkast - dag 3: plaatsen van afwerkingen en lampen
maandag 10 februari 2020

Kabel en verlichting herstellen na schade

Na het stormweer van afgelopen nacht is de electriciteitskabel van de buitenverlichting losgekomen van de gevel en hangt nu te slingeren. Klus: vernieuwen van de buitenverlichting + kabel vastmaken aan de gevel.