Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
193 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

maandag 22 juni 2020

Elektriciteit conform maken

Electriciteit conform maken. Verslag beschikbaar.
woensdag 17 juni 2020

Tv kabel doortrekken van de ene ruimte naar de andere

Ik ga mijn huis verhuren. Oorspronkelijk was de TVruimte voorzien in één van de kamers beneden, waar ook de internetaansluiting zich bevindt. De beiden zouden moeten doorgetrokken worden naar de ruimte ernaast (er zit wel een gesloten trap en kelderruimte tussen de 2 ruimtes). Daarnaast wil ik een elektriciteitskeuring en enkele aanpassingen aan bestaande stopcontacten (ontbreken van aarding + weghalen van een stopcontact).
zondag 14 juni 2020

Electriciteitswerken in de tuin uitvoeren

Aanleggen van elektriciteit in de tuin. Hierbij moet er een elektriciteitsvoorziening aangelegd worden nabij twee terrassen en twee tuinhuizen. Daarnaast voorzieningen voor de aansluiting van een vijverpomp en een pomp voor een hemelwaterput.
zaterdag 13 juni 2020

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Keuring elektriciteit en opstellen eendraadschema en situatieplan.
zondag 7 juni 2020

Voorbereiden keuring installatie en kleine herstellingswerken installatie

Wij moeten onze installatie herkeuren (natuursteen verwerkend bedrijf) en wensen een elektricien te vinden die op regelmatige basis kleine herstellingswerken kan uitvoeren binnen een korte termijn na aanvraag.
woensdag 3 juni 2020

Elektriciteit in orde brengen voor keuring

De keuring bij verkoop (vorige eigenaar) was niet in orde. De vorige eigenaar had zelf de elektriciteit gelegd en er zijn geen schema's aanwezig. Dit zijn de inbreuken volgens het verslag: I1.01 Eéndraadschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art16, 268, 269) I1.02 Situatieschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art269) I4.05 De aansluitingen van de hoofd-equipotentiaalverbindingen (water, gas, vertrek en terugvoerleiding van verwarming) dienen vervolledigd te worden. (art. 72.01 AREI) I2.01 De waarde van de isolatieweerstand van één of meerdere stroombanen is kleiner dan 0,5M ohm (art20)(kring5, 8 20) O13 De aardspreidingsweerstand
dinsdag 26 mei 2020

Elektriciteit in tuin aanleggen

Er zou een elektriciteit kabel moeten worden gelegd van in de garage naar de tuin op een aparte groep die dient om een jacuzzi op aan te sluiten. Deze groep zou volgende eigenschappen moeten hebben. 2 x220 volt 16 amp. C karakteristiek ( 2x fase nul en aarde ) Of 1x 25 amp. C karakteristiek (1x fase, 1x nul en aarde).
zondag 10 mei 2020

Stroomverlies opsporen

We verwarmen ons huis elektrisch (met accumulatievuren en elektrisch boiler) en onze laatste jaarafrekening was hoog. Is het mogelijk om te testen of we stroomverlies hebben en/of er een vervanging nodig is van elektrische verwarmingstoestellen?
woensdag 6 mei 2020

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit zou opnieuw gelegd moeten worden, die is niet conform.
maandag 27 april 2020

Coax telenetkabel trekken

Er moet een Telenet coaxkabel geplaatst worden vanaf de straat tot op dakappartement 3de verdieping. Burgstraat in Gent.