Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
215 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Oost-Vlaanderen:

maandag 16 juli 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit vernieuwen. Een nieuw schema opstellen en hier en daar stopcontacten vernieuwen. Spanning zou op een lijn ook moeten aangepast worden.
vrijdag 13 juli 2018

Herstellen van parlofoons van 4 appartementen

Geen verbindingen meer met de parlofoons ( : spreken/luisteren ) tussen binnen-en buitenpost atea. De voordeur openen werkt wel nog.
maandag 9 juli 2018

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.
zondag 8 juli 2018

Herstelling regenwaterpomp installatie Grundfos

Tijdens het sproeien van de gazon met regenwater valt regelmatig plots de druk volledig weg. Het duurt ca 2 minuten voor de pomp vanzelf terug begint te draaien. Als ik op de knop van de TSJ druk begint hij onmiddellijk. Lijkt er sterk op dat er geen lucht/stikstof meer in het drukvat zit. Installatie uit 1999, Grundfos Jetsub JS 3-06 pomp (model 1D020003), Stogermatic Postbox drukschakelaar, Grundfos TSJ, drukvat Grundfos WX235L
vrijdag 6 juli 2018

Nazicht defecten transfos en lichten uitvoeren

Nazicht transfos en reparatie-vervanging vervanging lampen in totaal 10 En een kortsluiting herstellen
woensdag 4 juli 2018

Aansluiten warmtepomp zwembad op elektriciteit

De warmtepomp van het zwembad is reeds aangesloten, moet enkel 3g4 kabel nog worden aangesloten op elektriciteit.
donderdag 28 juni 2018

Parlofoon herstellen Terraneo

Het intercomsysteem van onze eengezinswoning werkt niet meer. Het gaat om binnen toestellen van het type terraneo 304002. (zie foto). Indien dit type niet meer leverbaar is: aangezien we de intercomfunctie toch nooit gebruiken, mag die wat ons betreft gewoon door een eenvoudige bel vervangen worden. Wellicht is slechts een van de toestellen kapot: je kunt van de ene intercom op een knop duwen zodat de bel klinkt bij een van de andere. Dit systeem werkt nog, behalve op het gelijkvloers: als je naar daar belt, dan hoor je niets. Tot enkele dagen geleden werkte dit wel. Ook het (ongebruikte) systeem om de deur te openen werkt nog overal.
woensdag 27 juni 2018

Coax kabel trekken

Leggen van coax kabel dikte 14 mml 80 l/m bovengronds in een bedrijvencentrum voor betere aansluiting internet.
zondag 17 juni 2018

Stroomverlies opsporen en verhelpen

Wij hebben een oude woning gekocht en wij hebben een enorme elektriciteitsfactuur. Verliesstroom opsporen.
zondag 10 juni 2018

Keuring en opstellen ééndraadschema

Ik zou graag kijken voor het opstellen van een elektriciteitsplan van mijn nieuwbouwwoning. Nieuwbouwwoning start in augustus.
vrijdag 8 juni 2018

Elektriciteitsplan van huis opmaken

Ik heb een plan nodig van waar al de elektrische kabels zitten in de muren en welke kabel wat beheerd in de zekeringskast + eventueel enkel stopcontacten bij plaatsen
donderdag 7 juni 2018

Keuring elektriciteit conform maken

Bij aankoop van woning werd een keuringsattest afgeleverd met enkele inbreuken. Graag had ik deze in orde laten brengen (oa schema's niet conform met de werkelijke situatie, probleem met de aardgeleider,..). Verder ook vervangen van 2 opbouwstopcontacten naar 3 inbouwstopcontacten in de slaapkamer (deze staan nu te dicht op elkaar waardoor het bed er niet tussen kan). Op een later tijdstip of tegelijkertijd met voorgaande werkzaamheden, ook installatie van verlichting in de badkamer op bovenverdieping. Deze is nu buiten gebruik en moet volledig gerenoveerd worden.
donderdag 7 juni 2018

Elektriciteitsinstallatie klaarmaken voor herkeuring na aankoop huis

We hebben onlangs een huis aangekocht waarvan de elektriciteitsinstallatie is afgekeurd. Dit project omvat het aanpassen van de elektriciteitsinstallatie zodat deze positief kan herkeurd worden. Keuringsdocument van ACA ter beschikking.
maandag 4 juni 2018

Herstellen van elektrische zonwering

Ik vermoed dat de motor van mijn elektrische zonnewering kapot is, graag deze herstellen.
vrijdag 25 mei 2018

Elektriciteit vernieuwen van oud huis

Net een huisje gekocht waar niets van elektriciteit in orden is allemaal nog oud en moet binnen 18 maanden herkeurd worden zie bijlage van het gene dat niet in orden is en moet gebeuren.
zaterdag 19 mei 2018

Stopcontacten vernieuwen en nieuwe bedrading

Alle stop contacten vernieuwen +nieuwe bedrading leggen ,+ nazien van de rest.
woensdag 16 mei 2018

Installatie slimme thermostaat

Wij hebben net een huis gekocht waar een draadloze thermostaat van Honeywell staat. We hebben een slimme thermostaat besteld bij Elektrabel. Zij zeggen: "Als die kabel van de oude thermostaat er niet is, dan zou u best eerst eentje aanleggen omdat onze technicus dat gedeelte van een dergelijke installatie niet doet. "
dinsdag 15 mei 2018

Zonnepanelen verplaatsen

16 zonnepanelen en omvormer moeten dringend verplaatst worden naar mijn nieuw adres.
zondag 13 mei 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Ik heb onlangs een nieuwbouwappartement gekocht, waarvan het ééndraadschema en situatieschema ontbreken. Graag zou ik deze plannen dus opnieuw laten opmaken.
maandag 7 mei 2018

Herstellen elektrische garagepoort mac twister

Garagepoort gaat niet meer volledig dicht De poort opent terug op 15 cm van de grond.
vrijdag 4 mei 2018

Parlofoon installeren en bel herstellen

Wij zijn op zoek naar iemand die een parlofoon in ons appartement kan vervangen. Ook zou onze bel moeten worden hersteld. Ik stuur enkele foto's op als documenten voor mogelijks verduidelijking.
dinsdag 24 april 2018

Elektrische boiler vernieuwen

De huidige boiler is er oorzaak van dat de hoofdschakelaar uitvalt. Het toestel is ook te groot geworden en dient vervangen door een kleiner toestel. De capaciteit van het huidige defecte toestel is onbekend maar hij is ongeveer 1 m 35 hoog. We viseren een nieuw toestel met een kleinere capaciteit. Graag een bezoek vooraf.
vrijdag 20 april 2018

Herstellen zonnewering en bijkomende zonnewering plaatsen

Zonnewering van glazen keuken dak is defect. Ik vermoed dat het de motor is die men moet herstellen of vervangen. Hiernaast wil ik ook een nieuwe zonnewering plaatsen voor een terrasoverkapping.
woensdag 18 april 2018

Urgent promblème electricité

Explication de la situation actuelle et des travaux voulus : court ciruit dans la salle de bain plus d 'electricité; Urgent
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteitswerken in huis en in container uitvoeren

Bij de aankoop van dit huis werd de elektriciteit afgekeurd door de firma SGS. Rapport in bijlage. Daarnaast werden er uit de container wanden gehaald waardoor er nu kabels uit het plafond komen . Tevens dient er gezorgd te worden voor de elektrische aansluiting van de container op het net.

Partners

Partners van Casius