Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor herstellen of vervangen regenwaterpomp grundfos rmq-b:

Herstellen of vervangen regenwaterpomp Grundfos RMQ-B

Ik heb een pompinstallatie type Grundfos RMQ-B. Is een type met automatische omschakeling putwater naar stadswater.. Evenwel blijft deze steeds op stadswater draaien. Graag herstellen of vervangen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen regenwaterpomp grundfos rmq-b uit heel België:

PVC raam herstellen hendel en deur slotsysteem

PVC raam uit 2008 gaat niet meer open of toe. De hendel aan het raam is kapot graag vervangen. Deur van slot is ook kapot , graag herstellen.

Deurbel en slotsysteem herstellen/vervangen van huis

Onze deurbel werkt niet meer en ook het systeem om van boven de deur te openen werkt niet meer. Beide zouden moeten gerepareerd of vervangen worden.

Dak van schuur vervangen

Het dak van de schuur is stuk door een ongeluk van de buurman. Het is 3 x 2 m en aan 3 zijden afgewerkt met dekstenen en vooraan een dakgoot. Een deel van de dekstenen zijn ook stuk alsmede 3 tegels van het terras. De buur heeft geprobeerd het zelf te herstellen maar dat is niet echt gelukt. Heb dringend een prijsofferte nodig voor de verzekering en iemand die aan deze klus wil beginnen zodra de verzekering akkoord gaat.

Herstellen/vervangen gemeenschappelijke betonplaten tuinmuur

Door een onweder is er een boom van mijn buurman op een gedeelte van de muur gevallen en afgebroken. De tuinmuur is 6 meter en 3 meter hoogte dat zou moeten worden hersteld. Het is een soort van betonnen omheining.

Onderhoud boiler en toilet herstellen

Ons toilet loopt op sommige momenten door. Ik vermoed dat er ergens iets versleten is want er zijn al kleine onderdelen vervangen geweest. De boiler warmt niet altijd op, maakt lawaai en geeft melding 6A, 11A, etc. Door op reset te drukken want deze terug op. Boiler merk Buderus.

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.

Dringend herstellen mechanisme houten schuifdeur

We hebben een houten kiep- en schuifdeur. Sedert enkele dagen kan ik hem niet meer dicht doen. Hij rolt nog vlot heen en weer maar bij het toedoen, waar hij normaal eerst in kiep stand komt blokkeert hij omdat de ‘haak’ van het raam niet meer in het ‘slot’ wil vallen, waarschijnlijk moet het slot worden vervangen - mechanisme is stuk.

Herstellen gaskachel Faber

Gaskachel van merk Faber. Toevoerbuis naar brander zit los. Bougie moet vervangen worden (kapot). (Tel. Contact enkel tussen 12u en 19u a.u.b. ! )

Partners

Partners van Casius