Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe accumulator te plaatsen:

Nieuwe accumulator te plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe accumulator plaatsen en de oude verwijderen. Deze is al redelijk oud.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Aalter (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe accumulator te plaatsen uit heel België:

Aankoop en plaatsen nieuwe accumulator

Er moet 1 nieuwe of tweedehands accumulator in een ruimte van ongeveer 25 vierkante meter aangekocht en geplaatst worden. De oude moet ook afgebroken worden. Het gaat om een appartement op de tweede verdieping.

Lucht - lucht warmtepomp te plaatsen

Vervanging van elektrische verwarmingin in een vrijstaand huis uit 1990 (4 accumulatie verwarmingstoestellen en 4 elektrische vuurtjes) Ruimte 1: woonkamer/keuken, ca 100 m2, 3 accumulatoren. Ruimte 2: hal, ca 20 m2, 1 accumulator. Ruimte 3: slaapkamer, ca 25 m2, 1 elektrisch vuurtje. Ruimtes 4 &5: slaapkamers, ca 12 m2 en 1 elektrisch vuurtje elk. Ruimte 6: badkamer, ca 15 m2, 1 elektrisch vuurtje. Opmerking: ruimte 1 is de belangrijkste.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Graag lucht lucht warmtepomp plaatsen. heb 2 accumulatoren in de living en wil een bij verwarming. Een accumulator is stuk en die graag vervangen door pomp. In combinatie met zonnepanelen.

Warmtepomp plaatsen

Renovatie: Bestaande situatie: verwarming via accumulator + elektrische kacheltjes. Gewenste werken: warmtepomp met verwarmingselementen voor living, keuken, badkamer, en drie slaapkamers. Eventueel berging die niet aan het huis grenst. Deze werken dienen te gebeuren in combinatie met meerdere renovatie werken. Momenteel met elektrische verwarming.

Plaatsen radiatoren

Betreft onze keuken. Mijn accumulator is kapot en ik heb gehoord dat er nu radiatoren zijn die veel zuiniger van verbruik zijn. Mijn keuken is 5 m 30 - op 3 m 50. Ik wens 1 radiator in keuken te plaatsen. Heeft al van een vakman een prijsofferte ontvangen.