Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Dendermonde:

Herstellen parlofoon aiphone

Wanneer men tracht aan te bellen , krijgt men in de drie appartement geen beltoon , de camera aan de deur gaat niet aan , ook in de appartementen slaat de video niet aan. De parlefoon gaat niet meer sedert een kortsluiting op straat . De installatie is uitgevoerd in 1995

Herstellen van parlofoons van 4 appartementen

Geen verbindingen meer met de parlofoons ( : spreken/luisteren ) tussen binnen-en buitenpost atea. De voordeur openen werkt wel nog.

Tv kabel doortrekken

Ik zoek iemand om telenetkabel door een wachtbuis te trekken. Kabel zou ongeveer 20 m moeten worden doorgetrokken. De wachtbuis is reeds voorzien.

Elektriciteit conform maken

Het zou gaan voor de elektriciteit conform te maken in mijn appartement.

Nieuwe elektriciteitskast maken

Elektriciteitskast vernieuwen.

Elektriciteitskeuring inbreuken

Graag hadden wij een schatting van de werken die nodig zijn om elektriciteit conform te maken met AREI vereisten.

Lampen aan te sluiten

Ik heb een aantal lampen (5) die aangesloten zouden moeten worden. Het gaat over 4 plafondlampen en één badkamerlamp. De plafondlampen zijn 4 pendels die in het plafond geboord moeten worden. Dit durf ik niet zelf uit vrees om leidingen te raken. De lampen aansluiten kan ik eventueel zelf doen. In de badkamer is er een spot die aan de muur bevestigd moet worden, aan deze verlichting is ook een ventilator aangesloten. Dit kan ik niet zelf aansluiten. Schets van de lampen ter beschikking.

Tv kabel aan te leggen

Tv kabel vanuit de living naar boven op de slaapkamer brengen

Electriciteit aanleggen op zolder

Onze woning heeft een grote zolder die volledig moet ingericht worden. Hiervoor dient er ook elektriciteit aangelegd worden voor stopkontakten en lichtpunten volgens op te maken schema. Er ligt reeds elektriciteit op de zolder, maar deze dient uitgebreid te worden.

Electriciteitswerken uit te voeren

Vernieuwen electriciteit boven: 9 schakelaars en 21 stopcontacten beneden: 8 schakelaars en 28 stopcontacten nieuwe electriciteitskast