Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Evergem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Evergem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Evergem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Evergem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Evergem:

Stroomverlies opsporen

We verwarmen ons huis elektrisch (met accumulatievuren en elektrisch boiler) en onze laatste jaarafrekening was hoog. Is het mogelijk om te testen of we stroomverlies hebben en/of er een vervanging nodig is van elektrische verwarmingstoestellen?

Conformeren elektrische installatie

Onze elektrische installatie is afgekeurd, we zouden deze graag conform laten maken.

Elektriciteit conform maken

https://drive.google.com/file/d/0B6qJ_zJNGw_oQXdfSk5nODBSQXdNS28zM0xUMHZ4NFhScVNz/view?usp=drivesdk . Dit zijn de opmerkingen die moeten aangepakt worden. Het gaat om een appartement op de gelijkvloerse verdieping.

Jaarlijks onderhoud noodgenerator FG Wilson P50-3

Is het mogelijk om een offerte op te maken voor het jaarlijks onderhoud van een noodgenerator? - Generatormerk en type: FG Wilson P50-3 FGWPEP22VBMU10484 - Serie n°:DK51533U460448A - Motortype:A-33T - Motormerk:Perkins - kVA:

Stopcontacten verplaatsen en bijzetten

Voor de plaatsing van onze nieuwe keuken moeten er een paar stopcontacten verplaatst worden alsook nieuwe bijgezet worden . Liefs zo spoedig mogelijk want levering keuken is voorzien voor maandag

Parlofoon herstellen vervangen

De buiten parlofoon voor 2 appartementen is door vandalen stuk gemaakt en geeft geen contact meer met de binnenposten. Graag nieuwe parlofoon plaatsen en bij voorkeur nu in de inkomhal, dus bedrading naar inkomhal brengen en nieuw toestel plaatsen Het bestaande buitentoestel is mark ELRO, de binnenposten hebben video scherm en telefoon om contact te maken met buitentoestel

Kabels door te trekken

Ik ben onlangs verhuisd naar Evergem en ik heb gemerkt dat er dus een telefoonlijn is aangelegd in alle drie kamers maar geen internet kabel aanwezig Nu mijn vraag is of het dus mogelijk is om een internet kabel daarbij te plaatsen en hoeveel het mij zou kosten ??

Installatie conform maken volgens AREI rapport

Een oude installatie in een huis die ik verhuur up to date brengen volgens het AREI. Offerte zou dringend zijn, de werken zelf kunnen uitgevoerd worden vanaf augustus.Keuringsrapport ter beschikking.

het plaatsen van zekerings kast en ...

het plaatsen van zekerings kast en stopcontacten in te nog niewe te plaatsen nieuwe keuken de kabels zijn al gelegd on der nieuwe vloer

voor het plaatsen van zekeringskast ...

voor het plaatsen van zekeringskast alsook stopcontacten in nog te plaatsen van nieuwe keuken alsook de verlichting vertrekkende van al reeds nieuw geplaatste onder de vloer kabels