Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Gentbrugge:

Diverse elektriciteitswerken

Gaat om een verouderde elektrische installatie waarbij we een aantal zaken wensen te vervangen. Dit gaat om het plaatsen van een aantal extra stopcontacten. Indien nodig bijkomende stroomkring. Als laatste wensen we de gasboiler te vervangen door een elektrische doorstromer.

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Bij de aankoop van een woning bleek de elektriciteit niet conform. Ik wil deze inbreuken in orde laten zetten door een elektricien.

Elektriciteit conform maken

Vernieuwing elektriciteitsinstallatie in recent aangekochte gezinswoning, (bouwjaar: 1960, bewoonbare oppervlakte: 200m²). Werken bij voorkeur uit te voeren begin juni 2019, wanneer akte verlijdt. Keuringsverslag toegevoegd in bijlage.

Nieuwe elektrische installatie plaatsen

Wij willen graag de totaalprijs voor een nieuwe elektrische installatie binnen een klein renovatieproject kennen.Het is een oude woning en elektriciteit dient volledig aangepast te worden aan de normen. Half open bewoning= renovatie.

Elektriciteitsinstallatie conform maken

De installatie conform laten maken. Ik vermoed dat alles opnieuw zal moeten gedaan worden. Liefst voor de verhuis die voorlopig gepland staat in maart-april. Keuring zit in bijlage.

Elektriciteit laten keuren

Verhoging van 21 naar 40, schakelkast is voor 40 geschikt, meter daarentegen slechts voor 21, reeds 2 x zonder elektriciteit gevallen, terug starten geen probleem ( advies van Eandis)

Extra aarding plaatsen

De electriciteit werd afgekeurd omdat er een aarding ontbrak. Die zou bijgeplaatst moeten worden.

Aanpassing elektriciteit

Is het mogelijk mij een gratis en vrijblijvende offerte aan te leveren betreffende de aanpassing van de elektriciteit conform opmerkingen gemaakt in het PV van Vinçotte. Het PV vermeldt volgende opmerkingen: •Inbreuken op de bestaande installatie 1201, 1301, 1401, 1501, 1502, 1815 boven zekeringskast •Opmerkingen (na te kijken) : 1061, 1062, 1219, 1807 Tevens wens ik enkele bijkomende stopcontacten te plaatsen. Het PV dateert van 27 mei 2015; de nieuwe keuring dient dus plaats te vinden voor 27 november 2016. Ik wens bij voorkeur de werken in juni of in september 2016 te laten uitvoeren.

Elektriciteit opsplitsen

Ik heb een huis met twee kleine appartementjes (aparte tellers). Daarom zou ik graag twee aparte installaties laten plaatsen.

Internet en TV aansluiting plaatsen op elke verdieping

Ik wil graag een internetaansluiting en kabel tv op elke verdieping van mijn woning.