Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor inbreuken elektrische keuring herstellen:

Inbreuken elektrische keuring herstellen

Bij de aankoop van een woning bleek de elektriciteit niet conform. Ik wil deze inbreuken in orde laten zetten door een elektricien.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor inbreuken elektrische keuring herstellen uit heel België:

Niet-conforme elektrische installatie in orde maken

Elektrische installatie is niet conform. Voor vastgestelde inbreuken, zie bijlage. De badkamer is reeds in orde gemaakt.

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

Ik wil mijn huis verkopen. De keuring van de installatie besluit : 'DE INSTALLATIE VOLDOET NIET AAN HET AREI'. Ik wil de potentiële koper een huis aanbieden, waarvan de elektrische installatie in orde is. Er werden een 15tal inbreuken vastgesteld.

Inbreuken elektrische laagspanningsinstallatie repareren

Ik heb net een starterswoning (appartement) gekocht waarvan de elektrische installatie niet in orde blijkt te zijn en nog moet gekeurd worden. Herstellen van de elektriciteit.

Inbreuken van elektrische installatie aanpassen en herstellen

Inbreuken van de elektrische installatie: 1- Schema’s te voorzien/ eendraads + situatieschema 2- Aardingsonderbreker plaatsen 3- Kalibreerelementen achter pinautomaten plaatsen 4- Algemene verliesstroomschakelaar te plaatsen 5- Stopkontakten met penaarding zijn niet overal verbonden met de aarding 6- Stroombanen benoemen en spanning aanduiden en borden

Elektriciteitsproblemen oplossen

Beschrijving van de stroombanen Autorail 2P 2 X 10A + 8 X 16A + 6 X 20A + 3 X 25A + 3P 25A VASTSTELLINGEN: Opmerkingen - AC : Het is aangeraden om hoofdequipotentiale verbindingen te voorzien voor gas- en waterinstallatie. - AD : Deze controle omvat enkel de zichtbare delen van de installatie. - AD2 : De uitgevoerde controle is een momentopname. Dit keuringsattest is slechts een weerspiegeling van de elektrische installatie op het ogenblik van de keuring. - AE : De eenheid is bemeubeld op het ogenblik van de controle. - B : Het is niet uitgesloten dat er bijkomende inbreuken worden vastgesteld bij voorleggen van de schemaís. - U : Minimaal drie exemplaren van de elektrische schema's dienen aanwezig te zijn. VASTSTELLINGEN: Inbreuken

Elektrische installatie conform maken en herkeuring

Mijn elektrische installatie was niet 100% conform verklaard. Ik ben in het proces mijn woning te verkopen en de potentiële koper wenst dat ik dit zelf nog in orde laat brengen. Hierbij de info van de oorspronkelijke keuring: Inbreuken: 1. De installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (art. 16, 268, 269). 2. De stroombanen zijn niet (allemaal) van een duidelijke verklaring voorzien (art. 16 en 252). 3. De beschermingsplaat van de kast moet van afdekplaatjes worden voorzien. (art. 248. 01). 4. De leidingen van één of meer stroombanen zijn niet juist tegen overstroom beveiligd. De nominale stroomsterkte (In) van de beveiliging dient aangepast te worden aan de toelaatbare stroomsterkte van de stroomaf

Afgekeurde elektrische installatie in orde brengen

Bij een controle door ACA zijn er meerdere inbreuken vastgesteld. Dit is normaal volgens de controleur vermits de installatie ong. 25 jaar oud is.

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Ik kocht reeds geruime tijd terug een appartement maar er waren een aantal kleine inbreuken en het attest van elektrische keuring is niet confrom. Ik beschik niet over een ééndraadsschema of een situatieschets en wil dit helemaal in orde.