Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Kruibeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Kruibeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Kruibeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Kruibeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kruibeke:

Airco installeren

Plaatsen van airco mono of split. Benodigd voor 3 slaapkamers van ongeveer 20 m². 1living ongeveer 30 m². 1leefkeuken ongeveer30 m² dient te koelen en verwarmen.

Electriciteitswerken uitvoeren

Er moeten leidingen bij en de kast vervangen worden plus nazicht. ook buitenverlichting van halogeen naar led en verlichting naar tuinhuis vervangen.

Elektriciteitswerken uitvoeren

Eendraadsschema opstellen voor verkoop van woning + grondplan opstellen.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema voor een bestaande rijwoning.

Heraanleggen-conform maken electriciteit oud huis

Wij willen een woning aankopen maar de elektriciteit is niet conform. Het gaat op een bewoonbare oppervlakte van 136 m2. Wat zijn de kosten van het heraanleggen van de elektriciteit?

Draden plan van de electriceit

Wij hebben een draden plan nodig van de elektriciteit in onze woning. Keuring is 29 febr dus we zouden het plan ervoor nodig hebben.

Hersteller electrische vloerverwarming

Wij hebben electrische vloerverwarming met regelingssysteem van Siemens (centraal stuurapparaat, laadregelaar 3 zones en buitenvoeler. Nu hebben wij electriciteitspanne gehad, doordat kabel met graafwerken is overgehaald en wij hebben problemen met stuursysteem. Wanneer wij laadregelaar opzetten begint het systeem te tikken en in zekeringkast springt relais van nachttarief telkens uit.