Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor vervangen van elektrische convectoren:

Vervangen van elektrische convectoren

Ik wil 3 oude elektrische convectoren van AEG (20 jaar oud) vervangen in een verhuurappartement en zoek naar een efficiënte maar ook goede oplossing. Aardgas is niet mogelijk.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Laarne (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van elektrische convectoren uit heel België:

Boiler vervangen

Er dient voor een 150l boiler een 200l in de plaats komen. Dit dient een elektrische boiler te zijn. er dienen ook enkele leidingen in het boilerruimete vervangen te worden. De werken zouden binnen de 2 maanden gerealiseerd moeten worden.

Vervangen elektrische boiler

vervangen van defecte elektrische boiler (hangend, 80 liter, droog element). Hoeft niet van een duur merk te zijn.

Vervanging elektrische boiler of doorstromer plaatsen

Ik moet een elektrische boiler vervangen van 100l. Ik heb nu een chaffoteaux van 100l, maar vraag me af of ik niet beter een doorstromer neem. Ik zou graag met de vakman overeenkomen wat ik het best doe.

Vervangen elektrische boiler

VERVANGEN ELEKTRISCHE BOILER 100L OP GELIJKVLOER

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Plaatsen van gascondensatieketel

Ik heb een mazoutketel en wil die vervangen door een gas condensatieketel. De mazoutketel moet afgebroken worden, ook de elektrische boiler van 150 liter, het warm water komt voortaan via c.v. Schoorsteen moet getubeerd worden.

Elektrische boiler vervangen

De elektrische boiler van het merk Ariston is kapot in de badmaker (100 L) en moet dus vervangen worden.

Zekeringskast vervangen en bedrading leggen

Zekeringkast vervangen-stopcontacten bijplaatsen-elektriciteit in bijbouw plaatsen. De bedrading aanpassen zodat de elektrische leidingen gekeurd kunnen worden.