Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Lebbeke:

Vernieuwe elektriciteit en zekeringskast

Nieuwe kabels laten trekken trekken in oude bestaande leidingen. Die leidingen zijn van staal en gestoffeerd. Ik heb de kabels al, ik kan de leidingen inslijpen en klaarleggen, maar de aansluiting kan ik niet. Verder moet de zekeringskast verplaatst worden, maar ik vermoed dat het gewoon een nieuwe moet zijn. Als laatste moet de videofoon aangesloten worden. Ik heb die al gekocht.

Deurbellen en parlofoon vervangen in appartementsgebouw

Ik woon in een appartementsgebouw met 5 afzonderlijke appartementen. In mijn appartement heb ik een parlofoon/videofoon van het merk Urmet (ongeveer 7 jaar oud). De deurbel en het scherm zijn nog OK, maar het geluid werk niet meer. Er is geen conversatie meer mogelijk met de bezoeker.

Herstellen zonnewering en bijkomende zonnewering plaatsen

Zonnewering van glazen keuken dak is defect. Ik vermoed dat het de motor is die men moet herstellen of vervangen. Hiernaast wil ik ook een nieuwe zonnewering plaatsen voor een terrasoverkapping.

Conform maken electrische installatie

Elektriciteitskast is 50 jaar oud. Leidingen, zekeringen en stopcontacten lijken mij te vernieuwen. Volgende maand komen er zonnepanelen: dus plaats voorzien voor omvormer.

Parlofoon herstellen

Parlofoon herstellen. Wij kunnen de mensen die aanbellen wel horen , maar zij ons niet

Electriciteitswerken uit te voeren

Ik heb juist een woning gekocht bouwjaar 1956 en hierin zijn electriciteitswerken nodig zoals ontbreken van aarding ,vernieuwen van de electriciteits. (

Vervanging parlofoon

In een appartementsgebouw met 2 eigenaars de parlofoon vervangen door een nieuwe parlofoon. Oude, bestaand , niko unit vervangen door nieuwe. Bedrading aanwezig, voeding aanwezig in de elektriciteitskast in beide appartementen, bedrading ok, eventueel ook nieuwe 'telefoons' binnen. Dus voor 2 appartementen. . .

Afwerken van electritriciteit na faillesement vorige aannemer

alle materialen zijn aanwezig, gezien de omstandigheden

Volledige vernieuwing electriciteit en ...

Volledige vernieuwing electriciteit en extra leggen op zolder, met nieuwe electriciteitskast