Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor kabel en verlichting herstellen na schade:

Kabel en verlichting herstellen na schade

Na het stormweer van afgelopen nacht is de electriciteitskabel van de buitenverlichting losgekomen van de gevel en hangt nu te slingeren. Klus: vernieuwen van de buitenverlichting + kabel vastmaken aan de gevel.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabel en verlichting herstellen na schade uit heel België:

Klussen in huis uit te voeren

- Herstellen wand woonkamer na weghalen hanghaard (opening wand dichtmaken en eventueel opnieuw pleisteren? Na gyproc voor te plaatsen?) -Herstellen doorspoelsysteem Geberit hangtoilet - Weghalen/ plaatsen nieuwe douche + tegelwand badkamer - andere klussen mogelijk - eventueel ook elektriciteitswerken (maar moet niet) : aanleg verlichting pad vooraan huis, herstel verlichting kamer, herstel stopcontact, klaarmaken keuring elektriciteit woning, oude thermostaat living verwijderen, aansluiten kabel-TV/distributie slaapkamers

Buitenverlichting aanleggen

We hebben juist een nieuw terras aangelegd en zouden er nu ook verlichting inwillen. Er moet een kabel + schakelaar aangelegd worden van het huis naar het terras. Ook zouden we nog 2 lampen in onze tuin erop aansluiten. De verlichting is al aangekocht.

Verschillende elektrische problemen oplossen herstellen

Verlichting repareren, waarschijnlijk kabelbreuk onder grond. 5 lichtpunten in voortuin aan pilaren, kabel onder beplanting via kruipruimte naar kast. Tevens een aantal klussen zoals ethernet kabel trekken naar eerste verdiep, aansluiten warmtepomp op zekeringkast, leveren en montage van 3 schijnwerpers aan buitenmuur, e.d.

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

Wij willen in 1 van de kamers in ons huis een dressing laten plaatsen. Hiervoor moet er een kabel aangelegd worden om de verlichting van de dressing op aan te kunnen sluiten. Daarnaast zouden wij de verlichting in de kamer willen heraanleggen en eventueel een extra stopcontact laten plaatsen.

Vernieuwen electriciteit Verbouwing

In ons renovatie project moeten we de elektriciteit volledig vernieuwen: - Stopcontacten zijn niet geaard - Elektriciteit kast te moderniseren - Uitbreiden aantal groepen (natte ruimtes en zolder) - Mogelijk ook verlichting aan te passen - Extra aansluitingen voor Kabel en Internet Graag een afspraak voor een offerte om zo snel mogelijk te kunnen beginnen!

Renovatie zolder + kleine herstellingen

Kleine herstellingen: Nieuwe voordeur Nieuwe keldertrap Elektriciteit voorzien richting tuinhuis (50m kabel in de grond) Renovatie zolder: Plan mee bedenken voor volledige renovatie zolder -dak isoleren - nieuwe verlichting en elektriciteit - vloer (laminaat? ) over de bestaande versleten parket - 1 muur inbouwkasten - Eventueel ook pleisteren. Duurzaam, alternatieve materialen, geen klassieke inrichting. Creatieve oplossingen samen bedenken om iets modern, cool uit te werken. Kadert in een huis met de nodige retro en rock('n roll) trekjes en die zolderkamer moet ook in die stijl. Je mag er de indruk krijgen in een nachtclub te zijn :-)

Verlichting - doortrekken van kabels

Ik wil electriciteit doortrekken vanuit (gesloten) woning naar tuin voor buitenverlichting prieel. Bedoeling is door te trekken vanuit washok naar buiten toe & kabel ( zo'n 10-tal meter) onder de grond door te trekken. Wel nodige aanpassing nodig versterking electriciteitsvermogen in washok aangezien reeds 3 apparaten op 1 stopcontact.

Tuinverlichting plaatsen

- eerst een greppel graven van ongeveer 20 meter lang - in deze greppel een electriciteitskabel plaatsen. Deze in een beschermd omhulsel plaatsen zodanig dat de kabel beschermd is tegen beschadiging met een steek spade of andere scherpe voorwerpen - Voor een stabiele plaatsing de verlichting op een klinker monteren van 20X20cm waardoor ze stevig in de grond blijven staan. - de voedingskabel ligt reeds klaar waar je verder op kan aanwerken en de verlichting kan aansluiten (6 verlichtingspaaltjes in totaal) - na het testen de greppel terug mooi dichtdoen en de tuin proper achter laten.