Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor videofoon te herstellen:

Videofoon te herstellen

Videofoon geeft geen teken van leven. Nadat de stroom was uitgevallen en weer ingeschakeld hoorde ik een geluid van iets dat doorbrandde.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Oudenaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor videofoon te herstellen uit heel België:

Deurbel met parlofoon/videofoon herstellen

Appartement met 3 verdiepingen heeft deurbel met parlofonie/videofonie van B-Fast. Vorig weekend is bij een herstelling van de lift de differentieel uitgevallen. Na het terug aanzetten, werkt het belsysteem niet meer. Alle zekeringen staan aan, misschien is de voeding (Bitronvideo AV4005/002, zie foto) stuk? Elektricien gezocht die dit kan komen nakijken/herstellen.

Herstellen of vervangen van 6 parlofoons en videofoon

Voor onze appartementenblok is er een probleem met de huidige parlofoon alsook het slot van de hoofddeur. Indien mogelijk herstelling van de huidige toestellen of vervangen van 6 parlofoons, eventueel videofoon + herstellen van het toegangsslot.

Videofoon herstellen merk Fermax

Ik heb reeds 7 jaar een Fermax videophone (video bus-2). Wegens een kortsluiting in huis is deze afgesprongen en werkt niet meer. Ik vermoed dat de transformator stuk of verbrand is... Wat zijn de kosten om te komen kijken en eventueel de transformator te vervangen?

Herstellen parlofoon

Wij hebben een videofoon installatie met vijf binnenposten, deze werken nog, behalve dat we de persoon beneden niet kunnen horen. De bezoeker hoort de bewoner nog wel.

Videofoon te herstellen

Mijn videofoon is stuk, in de rest van het appartementsgebouw werken de videofoons nog allemaal, maar ik krijg zowel de bel niet te horen als de deur niet open.

Herstellen parlofoon van appartement

Ik wil graag offerte om mijn parlofoon te laten herstellen. Enkel het belsignaal werkt niet. De rest wel (communicatie en deuropener). Anderzijds zou ik ook graag offerte ontvangen voor de vervanging van huidig systeem door videofoon voor 3 appartementen.

Plaatsen van parlofoon voor appartementsgebouw

Plaatsen of herstellen van parlofoon (eventueel met videofoon) voor een appartementsgebouw met 6 appartementen.

Videofoon - parlofoon - deurbel

Herstellen of eventueel vernieuwen van parlofoon, videofoon, deurbel en deuropener