Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen :

Elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen

Renovatie elektriciteit van een deel van de woning, de elektriciteit is oud en moet vernieuwd worden. Er is niet veel in orde aan de elektriciteit, ook nieuwe stopcontacten plaatsen. Namelijk hal, living, eetplaats, 3 slaapkamers kelder en zolder.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen uit heel België:

Zonneboiler plaatsen

Een woning met loods en zou graag mijn cv installatie vernieuwen en zo energiezuinig mogelijk willen wonen. Woning is reeds voorzien van zonnepanelen voor elektriciteit en zou nu graag het sanitair warm water en de cv willen energiezuiniger maken. Wil een zonneboiler plaatsen.

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit renoveren van gehele bovenverdieping + plaatsen nieuwe elektriciteitskast.

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie uit te voeren: Het sanitair badkamer vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer leggen in de badkamer. Badkamer : 3 m op 2,5. Badkamermeubel met 2 lavabo's.

Ombouwen van garage tot repititieruimte

Bestaande garage ongeveer 32 m² volledig ombouwen naar ruimte zonder ramen en poort. De geluidsisolatie kunnen we zelf doen, enkel buitenmuren vernieuwen. Ook het plat dak moet men waarschijnlijk vernieuwen. Verdelen in 2 ruimten, een om te repeteren en andere als berging. Volledig nieuwe elektriciteit, verwarming en verluchting voorzien.

Totaalrenovatie uitvoeren

Volgende werken dienen uitgevoerd te worden: - elektriciteit vernieuwen (reeds aan begonnen maar niet af) - dak extra isoleren zolderkamer afmaken; zolder van 5 op 10 m. - badkamer vernieuwen ( alles eruit en nieuw te plaatsen zoals lavabomeubel, tegels, bevloering, douche?) - beetje plakwerk (gleuven elektriciteit) - wc/waskot panelen tegen de muur wegdoen en gyproc (? ) plaatsen - sierbalken boven de ramen ( buiten ) te herstellen.

Vernieuwen van elektriciteit in appartement

Opsplitsing elektriciteit in een appartement van een meter naar twee aparte meters plus opsplitsing bekabeling. En installatie van een aparte zekeringskast.

Elektriciteit vernieuwen

Na een keuring bleek er een groot aantal inbreuken te zijn in ons electriciteitsnetwerk. Op zoek naar een elektricien om dit in orde te brengen.

Vernieuwen elektriciteit en zekeringkast

Deels vernieuwen van electriciteit van oude woning en vernieuwen van zekeringkast. Deze zijn niet conform. Ook vervangen van stopcontacten en nieuwe bij plaatsen, lichtpunten enz...

Partners

Partners van Casius