Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen :

Elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen

Renovatie elektriciteit van een deel van de woning, de elektriciteit is oud en moet vernieuwd worden. Er is niet veel in orde aan de elektriciteit, ook nieuwe stopcontacten plaatsen. Namelijk hal, living, eetplaats, 3 slaapkamers kelder en zolder.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen uit heel België:

Totaalrenovatie woning

Ik ben op zoek naar een aannemer /vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: vernieuwen van plafonds, Vloer, Pleisterwerken voor binnenmuren ; vloer op bovenverdieping in laminaat leggen, inloopdouche in badkamer plaatsen; ventilatie, CV verwarming, elektriciteit/water/afvoer. Details Woning Bj 1960, 1Living 3 slpk, 2toiletten, 1badkamer en keuken;

Elektriciteitskast vervangen en vernieuwen van elektriciteit

Ik heb een ouder huis gekocht waarvan de elektriciteit niet conform is. Het huis is ongeveer 220m² groot, daarvoor zoek ik een vakman die deze werken kan uitvoeren en achteraf kan laten keuren. Het zal allicht zijn voor het vervangen van de elektriciteitskast en het vernieuwen van de elektriciteit.

Woning renoveren

Binnenmuren metselen. Woning van 230m². Volledige isolatie van vloer en muur. Elektriciteit vernieuwen. Gevelbekleding, zonnepanelen, ramen en deuren vernieuwen, cv vernieuwen, waterleiding vernieuwen, badkamer en keuken vernieuwen, bezetwerken.

Elektriciteit halfopen bebouwing vernieuwen

Oude halfopen bebouwing van het jaar 1961. De elektriciteit moet daar volledig vervangen worden. Er liggen ijzeren wachtbuizen.

Elektriciteit in orde zetten voor keuring

De elektriciteit vernieuwen en ervoor zorgen dat het voor de keuring goedgekeurd word. Heb een verslag van de keuring toen ik het huis kocht.

Elektriciteit vernieuwen en deels bijplaatsen

Controleren van de bestaande elektriciteit (130m²) en het plaatsen van nieuw in een bijkomend deel van de woning (215 m²). Er staat een elektriciteitskast, maar ik vrees dat deze ook moet vervangen worden. Er is ook nog geen dag en nacht-teller aanwezig.

Elektriciteit vernieuwen in een horecazaak

Elektriciteitswerken in een horeca zaak en discotheek. Alle stopcontacten nakijken, verlichting in toilet herstellen , vernieuwen. Dit is met een gelijkvloers en bovenverdieping.

Complete renovatie appartement 85 m²

Verbouwingswerken in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 85 m² : Ruwbouw werken. Uitbreken muur tussen  keuken en living Uitbreken tegels en vloer in WC, badkamer, inkomgang uitbreken linoleum vloer in living en slaapkamers leggen. Plaatsen schuifraam tussen living en terras. Elektriciteit vernieuwen. Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren plaatsen. Verbeteren loodgieterij waar nodig . Nieuwe bepleistering - stuccen van het appartement. Nieuwe vloer leggen in gans het appartement ( laminaat  en  tegel  )  Nieuwe badkamer nieuwe WC. Nieuwe keuken plaatsen. Schilderen van het appartement inclusief schilderen deuren. Plaatsen van een branddeur. Diverse ( keuring, enz...