Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Sint Niklaas:

Conform maken van elektriciteit

Elektriciteit conform maken in gang en living.

Herstellen deurbel van appartement

De deurbel van mijn appartement werkt niet. De parlofoon werkt wel. Je kan praten door de parlofoon en de deur op afstand openen. Alleen als je beneden op de knop duwt, hoor je geen bel in het appartement. Het appartementsgebouw telt 6 appartementen.

Elektriciteit aanleggen in nieuwbouwproject

Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject. Daarvoor opteren wij een installatie zelfbouw voor elektriciteit te plaatsen. We wensen ook de mogelijkheid tot domotica te bekijken (integratie met ios, Appel Homekit)

Elektrische installatie in magazijn plaatsen

Ik zou graag een 400 volt aansluiting hebben in een gebouw afgezonderd van de woning. Het is een magazijntje waar reeds gewone elektriciteit is. Er is 6 woningen naast mij ook een 400V aansluiting voorzien.

Plaatsen stopcontact voor nieuwe oven en aansluiting verzekeringskast controleren

Er zou een nieuw stopcontact moeten geplaatst worden voor het plaatsen van een oven. Nu loopt de daad gewoon in de muur met een plaatje erop. De hoofdkabel loopt ook op de muur. Ook zouden de aansluitingen van bedrading naar verzekeringskast moeten gecontroleerd worden of deze wel reglementair aangesloten zijn.

Vernieuwen van deurbel

Wij hebben momenteel een simpele deurbel waarvan de gong zich in de hal bevindt. In de keuken en living horen we deze nauwelijks. Omdat we ook wat vernieuwingswerken gaan uitvoeren zouden we graag een nieuwe deurbel, eventueel videofoon willen, een bel die we wel kunnen horen op elke plaats van ons huis. We hopen echter zo weinig mogelijk aanpassingen aan elektriciteit te doen ( geen breekwerk in de hal voor extra draden...).

Aansluiten van lichtarmaturen en kabels

5 lichtarmaturen monteren op plafond (er moeten 2 gaten per armatuur geboord worden ). Een paar netwerkkabels aansluiten.

Lampen ophangen

10 lichtarmaturen ophangen in nieuwbouwappartement ( vijzen en pluggen mee te brengen ) op 15/12/16.

Elektrische aanpassing

Ik wil een luster vervangen, samen met een schakelaar vervangen door dimmerschalelaar.

Buitenverlichting aanleggen

We hebben juist een nieuw terras aangelegd en zouden er nu ook verlichting inwillen. Er moet een kabel + schakelaar aangelegd worden van het huis naar het terras. Ook zouden we nog 2 lampen in onze tuin erop aansluiten. De verlichting is al aangekocht.