Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: vernieuwing elektriciteit, aanpassing zekeringskast en plaatsen zonnepanelen, electriciteit en verlichting te voorzien in nieuw bijgebouw, volledige vernieuwing elektriciteit, elektriciteit vernieuwen, elektrische boiler vernieuwen, volledig vernieuwen van elektriciteit, schema electriciteit opstellen - electriciteit is al goedgekeurd maar plan is verloren gegaan, verlichting oprit en tuin, elektriciteitswerken op verschillende plaatsen, vervangen elektriciteitkast, conformiteit electriciteit, installatie videofoon in appartementsgebouw, aardpin +plan, bijplaatsen plafond leds en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een electricien in Vlaams-Brabant:

woensdag 4 januari 2017

Electriciteit en verlichting te voorzien in nieuw bijgebouw

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag electriciteit en verlichting laten installeren in het bijgebouw.
dinsdag 3 januari 2017

Elektriciteitswerken op verschillende plaatsen

Ingevolge een technisch verslag van het onderzoek van woningkwaliteit blijkt dat : - deksel van zekeringskast gemeenschappelijke inkomhal ontbreekt - appartement op verdieping 2 : verschillende stopcontacten met aardingspen zijn niet aangesloten op de aardleiding (leefruimte,slaapkamer)
woensdag 28 december 2016

Conformiteit electriciteit

Aanpassingen afgekeurde electriciteitsinstallatie, rapport ter beschikking. Elektriciteit in een alléénstaande woning.
maandag 19 december 2016

Accumulator te repareren ofwel om te verwisselen

Het moet niet meteen een elektrieker zijn omdat de oude accumulator gewoon vervangen mag worden door hetzelfde type dat in mijn gang staat en die ik toch nooit gebruik. Toch handig als het iemand is die ook iets van elektriciteit kent. Accumulator van 20 jaar. wel omgeving Lovenjoel/Leuven wegens de verplaatsingskosten opgelet vanaf 11 januari 2017 ben ik voor 1,5/2 maanden in het buitenland
donderdag 1 december 2016

Conformiteit electriciteit

Uit de keuring van de elektrische installatie blijken een aantal gebreken. Wij willen graag deze gebreken laten herstellen (overzicht zit in bijlage).
zondag 27 november 2016

Vernieuwing electriciteit

Ik heb een huis gekocht uit 1962. Uit de elektrische keuring zijn een heel aantal verbeterpunten gekomen, schakelaars, schema laten opmaken.
vrijdag 25 november 2016

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 200 liter (denk ik), die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer. Er komt geen warm water meer door en er is ook heel weinig druk op het koud water in de badkamer. Ik ben eigenaar van de woning sinds een aantal weken en weet niet als de vorige eigenaar ooit een onderhoud gedaan heeft voor te ontkalken. Kan u mij een richtprijs geven van een onderhoud/ herstelling?
dinsdag 22 november 2016

Enkele extra stopcontacten plaatsen

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken heb ik enkele extra stopcontacten nodig. 2x2 stopcontacten 1x1 stopcontact 1x een speciaal stopcontact voor een elektrisch vuur 1x3 stopcontacten Momenteel heb ik hiervoor geen materiaal maar daar kan ik wel voor zorgen.
donderdag 17 november 2016

Vervanging van oude parlefoon door videofoon

Mijn oude parlefoon werk niet meer en ik zou deze graag vervangen door een videofoon. Het is een huurhuis dus de bel moet op de brievenbus komen in de plaats van de oude .
donderdag 17 november 2016

Conformiteit electriciteit

Wij stellen binnenkort onze woning te koop, en hadden graag de electriciteit conform gehad.
woensdag 16 november 2016

Parlofoon herstellen

Onze parlofoon Aiphone is defect. We zien de persoon die aanbelt,doch we kunnen niet met praten.
vrijdag 11 november 2016

Elektriciteit leggen

Volledige installatie + leggen van leidingen renovatie. Leidingen trekken van bestaande zekeringskast naar andere woning.
woensdag 9 november 2016

Aanpassingen elektriciteit

De electriciteit is gecontroleerd door btv - Vl-Brabant. Deze is niet meer conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen 1959
dinsdag 8 november 2016

Problemen met dimmer

Huidige dimmer werkt niet goed. Dimmer moet waarschijnlijk vervangen worden.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstellen parlofoon

Graag had ik iemand gevonden om mijn parlofoon in mijn appartement te laten herstellen van volgend probleem; als men aanbelt hoor ik de persoon niet maar hij kan mij wel horen. Type parlofoon Nico. Appartement is van 1992.
woensdag 19 oktober 2016

Electriciteit conform maken

1 Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI). 2 Het situatieschema ontbreekt (MB 27/7/1981). 3 De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). 4 kringen zijn afgezekerd met verschillende waarden van stroomsterkte. Circuits are fused with different values ?? of current. 5 De aardingsonderbreker ontbreekt of is niet op een normale manier bereikbaar (art. 28, 70 AREI). The grounding breaker is missing or can not be reached by normal means 6 Elektrisch bord niet afsluitbaar. Electric board not lockable. 7 Gevaar voor rechtstreekse aanraking: genaakbare delen onder spanning (art. 49, 248 AREI). Risk of direct contact: genaakbare live parts 8 gebruik van lusterklemmen in een elektrisch bord is niet toegestaan. Use of luster terminals
maandag 10 oktober 2016

Conform maken elektriciteit

We zijn van plan om een woning uit 1966 aan te schaffen De elektrische installatie is gedeeltelijk vernieuwd maar voldoet nog niet aan alle voorschriften van de AREI Zie overzicht van mankementen in bijgevoegd keuringsverslag. Kan u ons een offerte maken over de eventuele kostprijs om de installatie conform te maken, en daarbij ook het vernieuwen van schakelaars (plaatsen dimmers, toevoegen stopcontacten) en eventueel het versterken van netwerk naar zolderverdieping?
vrijdag 7 oktober 2016

Conformiteitsattest elektriciteit

Wij wensen een offerteaanvraag te doen voor een conformiteitsattest van de elektriciteit van onze woning die we willen verhuren.
vrijdag 7 oktober 2016

Opstellen van eendraadschema en situatieplan

Als gevolg van elektrische keuring dient een eendraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een gezinswoning. Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
donderdag 29 september 2016

Tv aansluiting slaapkamer

Tv aansluiting op slaapkamer. 2 jaar geleden volledige nieuwe elektriciteit gelegd.
woensdag 28 september 2016

Electriciteit conform maken

Huis werd juist aangekocht elektrische installatie is niet conform: - zie bijlage rapport BTV met detail - boven werkplaats dient één stopcontact en één licht voorzien te worden later komt daar een badkamer - in keuken komt een afwasmachine (was er niet voordien) - voorziening voor wasmachine ontbreekt Huis zal pas binnen 2 tot 4 maanden toegankelijk zijn.
donderdag 22 september 2016

Kleine electriciteitswerken

2 electriciteitscircuits in huis (oude leidingen) 1 deel is defect en hierdoor heeft een deel van de woning geen stroom of licht meer. Ander deel electriciteit buiten af te koppelen en te beveiligen voor verbouwing
maandag 19 september 2016

Elektrische boiler vervangen

Onze huidige boiler (150 liter) van Siemens is beginnen lekken. Wij gaan binnen 1,5 jaar verhuizen (onze woning verkopen) en willen dus een nieuwe boiler (goedkope) laten plaatsen om verder te doen. Deze is nu aangesloten op 380/400V en heeft aan de uitgang en ingang een kogelkraantje staan waardoor hij gemakkelijk afsluitbaar is en er dus gemakkelijk er van tussen gehaald kan worden. Graag een offerte met plaatsing a.u.b.
maandag 12 september 2016

Installeren automatische poort

Bij de toekomstige heraanleg van mijn oprit zou ik graag mijn poort automatiseren. Daar de poort aan een zijde bijna vlak tegen de gevel draait ben ik verplicht om ondergrondse openers te gebruiken. Leggen van kabels en of buizen voor aansluiting of afwatering is dus voor de heraanleg geen probleem.
zondag 11 september 2016

Schakelaars en stopcontacten vervangen-programmeerbare thermostaat plaatsen

Vervangen van stopcontacten en schakelaars in woning gebouwd in 1984. In slaapkamer een paar stopcontacten bij plaatsen alsook in gang. Eventueel ook een programmeerbare thermostaat plaatsen voor elektrische verwarming.

Partners

Partners van Casius