Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

vrijdag 4 mei 2018

Databekabeling aanleggen

- Plaatsing van 300 m kabelgoot. - Trekken van 1000 – 1500 m netwerkkabel voor Access Points en camerabewaking - Plaatsing van een glasvezelkabel tussen de gebouwen. - Plaatsing van zekeringen + montage van stopcontacten.
dinsdag 1 mei 2018

Aansluitpunt voor robotmaaier en herstelling bestaande buitenverlichtingspunten

1) Plaatsen van een elektrisch aansluitpunt voor een robotmaaier. 2) Herstelling van enkele bestaande punten voor buitenverlichting die bij verbouwing werden geplaatst (>10 jaar geleden; aannemer/elektricien niet meer bereikbaar). Er staat geen spanning op de aansluitpunten, tot nu toe werden er nog geen lampen op aangesloten. Plaatsen van buitenverlichting.
zondag 29 april 2018

Installeren Ph/Redox Security pools automtisch zwembadsysteem

Installeren van een ph redox (security pools) systeem in hetzwembad. Er dienen nieuwe elektroden aangekocht te worden evenals tubing. Systeem met flow switch.
vrijdag 27 april 2018

Keuring elektriciteit

Verkoop van huis; attest van keuring nodig.
donderdag 26 april 2018

Coax kabel vervangen

Een installateur van Telenet is langs gekomen en vertelt mij dat mijn "COAX" kabel niet meer comform is en dat deze moet vervangen worden, zonder enig meer informatie. Van appartement naar gemeenschappelijke ruimte gaat.
zaterdag 21 april 2018

Vernieuwen parlofoon en deuropener

Binnenkort laat ik mijn voordeur vervangen en wil tegelijkertijd de parlofoon en deuropener vervangen. Oud systeem moet men verwijderen aangezien dit niet naar behoren werkt.
donderdag 19 april 2018

Electriciteit conform maken in woning

De elektriciteit conform maken op basis van het verslag dat we kregen toen we het huis vorig jaar hebben gekocht. Het verslag vermeldt het volgende: I2: Direkte aanraking mogelijk / I2: Contact direct possible - J1: Eéndraadschema niet aanwezig / J1: Le schema unifilaire n'est pas présent - J2: Situatieschets niet aanwezig / J2: Le schema de postion n'est pas présent -
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteit herstellen

We hebben kortsluiting in 2 stopcontacten. Graag nazicht en reparatie. - bij aankoop huis elektriciteit afgekeurd. Graag in orde brengen: Aardingspinnen en aardingsscheider plaatsen in kelder, equipotentiale verbindingen, uitwerken elektriciteitsplan, en erkende keuring.
zondag 25 maart 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Heel waarschijnlijk heeft een novotecnica motor het begeven. Het betreft een dubbele garagepoort met 2 motoren.
donderdag 22 maart 2018

Coax en internetkabel laten trekken

Graag verlengen van coax en internetkabel vanuit woonkamer naar zolderruimte (2de verdiep) voor aansluiting van tweede digicorder. Graag offerte.
dinsdag 20 maart 2018

Electriciteit conform maken

Ik moet mijn elektriciteit conform maken.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe elektriciteit voor renovatie appartement

Op zoek naar een electricien voor totaalrenovatie van een appartement. Appartement van 126 m².
zaterdag 3 maart 2018

Nieuwe Telenetkabel trekken

Mijn Telenetkabel moet vernieuwd worden. De oude is roestig door waterinsijpeling. Zit nu niet in een buis er is zo een 30 à 40 lopende meter nodig. De boringen van straat tot aan de kelder gaat men normaal van Telenet uit komen doen.
donderdag 1 maart 2018

Volledige renovatie elektrische installatie

Wij hebben een huis uit de jaren `60 gekocht. De bestaande elektrische installatie is volledig afgekeurd en we plannen dus een volledige renovatie van de elektriciteit. We opteren om Domotica te installeren. Ons huis omvat een salon, eetkamer, keuken, hal, wasplaats, wc, kelder, badkamer, 3 slaapkamers, zolder, garage. In bijlage vindt u getekende plannen met onze ideeën.
vrijdag 23 februari 2018

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een electricien voor diverse electriciteitswerken : Het aansluiten van een gemotoriseerde verticaal rookluik, het plaatsen van een stopcontact en noodverlichting en sirene met een drukknop. Hiernaast moet men ook de zekeringskast aanpassen en had ik graag een keuringsverslag gekregen.
woensdag 21 februari 2018

Stroomverlies nakijken

Stroomverlies graag nakijken in woning.
dinsdag 13 februari 2018

Keuring en conform maken elektriciteit

Ik wil graag mijn electriciteit laten keuren en deze conform laten maken.
dinsdag 6 februari 2018

Stekker verplaatsen

Er moet een stekker verplaatst worden in een bakstenen muur die afgewerkt is met pleister, de verplaatsing is ong een halve meter lang. Hiervoor moet dan ook een nieuwe stekkerdoos voorzien worden. Deze zou dan terug dichtgepleisterd moeten worden.
donderdag 25 januari 2018

Elektriciteit aanpassen in winkelpand

Aansluiting 2 stopcontacten plaatsen, inbouwen en aansluiten.
dinsdag 23 januari 2018

Coax kabel vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien welke de aftakkabel, coax-kabel van buiten tot binnen, voor televisie en internet bij mijn appartement kan komen vervangen. De huidige kabel is verouderd alsmede te kort, met als gevolg dat mijn provider geen NIU kan/wil installeren. Het gaat om ongeveer 20 lopende meter.
donderdag 11 januari 2018

Coax kabel doortrekken

Doortrekken van de tv kabel naar de slaapkamer.
zondag 24 december 2017

Transformator herstellen

Ik heb 6 halogeenlampen die niet meer branden. Ik denk dat het komt omdat de transformator kapot is.
dinsdag 12 december 2017

Elektrische kortsluiting opsporen

De 2 zekeringen die de keuken en een gedeelte van de living beschermen, vallen na 10, 20 minuten uit.
vrijdag 8 december 2017

Verlichting voorzien in sporthal

Bestaande verlichting sporthal (47m x 29m) moet vervangen worden door (led? ) verlichting.
donderdag 7 december 2017

Elektriciteit nazien en aanpassen

Nazien van elektrische installatie. Het nodige aanpassen. Electriciteit voorzien voor de badkamer die we renoveren.

Partners

Partners van Casius