Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektrische installatie plaatsen, totale vernieuwing van elektriciteit in woning, elektriciteit conform maken in appartement, zonneboiler of zonnepanelen installeren, elektrische installatie aanpassen, electriciteit conform maken in 4 studio's, elektrische installatie in magazijn plaatsen, vernieuwen kabels in woning, electriciteit aanpassen aan de normen, elektrische leidingen leggen voor keuken, vervanging parlofoon door videofoon, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken, elektriciteit vernieuwen in woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

dinsdag 24 oktober 2017

Vervangen van parlofooninstallatie

Wij wonen in een gebouw met 4 appartementen (4 eigenaars) waarvan de parlofoon en bel installatie aan de buitengevel aan vervanging toe zijn. Er moeten slechts 3 bellen en 3 parlofoons aangekoppeld worden, vermits de vierde eigenaar een bel heeft op de zijkant van het gebouw op de benedenverdieping.
dinsdag 17 oktober 2017

Coax kabel trekken

Ik wil op de 1ste verdieping op 2 plaatsen tv kunnen kijken. Op de benedenverdieping is telenetaansluiting voorzien. Bij telenet is gezegd dat we zelf de bekabeling naar de 1ste verdieping moeten voorzien. Graag offerte hiervoor.
zaterdag 7 oktober 2017

Elektrische voorzieningen plaatsen en keuren

Voor het ombouwen van ons zolder verdiep tot 2 kamers zijn wij op zoek naar iemand die deze ruimtes kan voorzien van de nodige elektrische voorzieningen en ook nadien de keuring kan voorzien.
woensdag 4 oktober 2017

Elektrische ontsteking gaskookplaat herstellen

Een van mijn gasbranders van mijn gaskookplaat ontsteekt niet meer. Bij de 3 andere gaskookplaten werkt het prima.
zondag 1 oktober 2017

Elektriciteit vervangen bovenverdieping

Elektriciteit vernieuwen. Elektriciteit van bovenverdieping is volledig verouderd en moet vervangen worden. Is een bovenappartement met twee slaapkamers.
maandag 18 september 2017

Elektriciteit keuren en conform maken

Ik heb een keuringsattest voor elektriciteit en gas nodig daar ik één kamer verhuur in mijn huis . Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bouwjaar huis 1947. Vernieuwing elektriciteit en gas 1988. Ik heb géén keuringsbewijzen en elektriciteitsplannen meer.
maandag 18 september 2017

Plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting

Renovatie project Plaatsing van een nieuwe aansluiting & kast Energiebocht en 18mm betonplex zijn reeds aanwezig Bij goede ervaring kan een project volgen voor een totaal-renovatie
dinsdag 12 september 2017

Installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement

Ik wil 2 accumulatiekachels van 20 j oud vervangen door nieuwe en veilige exemplaren met bijhorende moderne bediening. Het betreft een keuken/ living combinatie van ongeveer 40 a 50 m². Dit is op de 6 de verdieping.
zaterdag 9 september 2017

Renovatie afgekeurde elektriciteit

Renovatie elektriciteit in recent aangekochte woning met afgekeurde elektrische installatie. • Beschermingsgraad kast is onvoldoende. • Meerdere beveiligingen niet voorzien van kalibreerelementen. • Waarde spreidingsweerstand is hoger dan de maximale toegestane waarde. • Algemene isolatieweerstand van de installatie is onvoldoende en dient verbeterd te worden. • De stroombanen zijn niet allemaal van een duidelijke verklaring voorzien. • Het aardingscontact van meerdere contactdozen is niet verbonden met de beschermingsleiding. • Klasse I toestellen zijn aangesloten op contactdozen die niet voorzien zijn van aardingscontact. • Contactdozen, toestellen of schakelaars zonder onderplaat op brandbare ondergrond gemonteerd zonder montageplaten. • Installatie in badkamer, wasmachine,
vrijdag 8 september 2017

Elektriciteit conform maken

Wij hebben pas een nieuw huis gekocht. De elektriciteit werd afgekeurd en moet opnieuw conform gezet worden. Wij zouden zo snel als mogelijk een nieuwe controle willen laten uitvoeren om de elektriciteit conform te krijgen.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van bijkomende stekkers in keuken en in badkamer

Plaatsen van bijkomende stekkers in keuken en in badkamer. In de keuken is ook nood aan een bijkomend lichtpunt.
maandag 4 september 2017

Elektriciteitskeuring in appartement

Het appartement is bij de verkoop niet door de elektriciteitskeuring geraakt. Deze zou in orde gebracht moeten worden. In bijlage vindt u een kopie van het verslag van de keuring.
donderdag 31 augustus 2017

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit is niet naar normen. Er zit geen aarding op de stopcontacten. Conform maken, is al een oud huis.
woensdag 23 augustus 2017

Herstellen van elektrische zonweringen

Ik heb een aantal zonweringenin een kantoorgebouw die niet meer functioneren.
dinsdag 8 augustus 2017

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.
dinsdag 25 juli 2017

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.
maandag 24 juli 2017

Opmaken eenddraadschema en situatieschema

Opmaken van eenddraadschema en situatieschema van onze gerenoveerde woning (3 slaapkamers, 1 badkamer). Onze elektriciteit moet opnieuw gekeurd worden.
dinsdag 18 juli 2017

Conformiteit electriciteit

Wij hebben recentelijk een huis gekocht in Vilvoorde waar wij de elektrische installatie terug conform moeten brengen.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallatie controleren en in orde brengen. Nieuwe aansluitingen in keuken (oven en frigo). Parlofoon afsluiten. Zekeringskast aanpassen.
dinsdag 11 juli 2017

Bekabeling telenetaansluiting binnenshuis aan te leggen

Telenet aansluiting van verdeelkast in kelder tot living en slaapkamer: nieuwe bekabeling aanleggen.
maandag 10 juli 2017

Zonneboiler herstellen

Herstelling aan zonneboiler van merk Sanutal
maandag 3 juli 2017

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Voor het keuren van een elektrische installatie zoek ik iemand die op basis van een bestaande situatieschets een ééndraadschema kan opstellen. Bij de bestaande installatie is een kleine uitbreiding gebeurd voor de buitenverlichting en het aansluiten van een steamer, hiervoor dient er bijkomend een situatieschets en een ééndraadschema te worden voorzien.
donderdag 29 juni 2017

Herstellen van elektrische zonwering

Aan de achtergevel van ons huis is een elektrische zonwering (knikarmscherm) bevestigd die werkt met een motor. Als we nu het scherm volledig willen laten opengaan, stopt het na een halve meter in plaats van op 4 meter. We zouden dit willen laten herstellen dat scherm terug volledig open gaat.
donderdag 29 juni 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Het gaat om een pand met 5 studio's en een handelsruimte. De meeste elektriciteitskasten zijn nieuw. Enkele inbreuken zijn er en dienen opgelost te worden. Zijnde voor de inbreuken in orde te brengen en tellers vervangen. Met ook een centraal laagspanningsbord.
woensdag 28 juni 2017

Herstellen openen van kantelpoort met novotecnica motor

De novotecnica motor op de kantelpoort reageert niet meer op de bediening op de schakelkast, ook niet met de afstandsbediening. Wel hoort men binnen de schakelkast een 'tik' maar de motor reageert er niet op.

Partners

Partners van Casius