Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

zondag 24 december 2017

Transformator herstellen

Ik heb 6 halogeenlampen die niet meer branden. Ik denk dat het komt omdat de transformator kapot is.
dinsdag 12 december 2017

Elektrische kortsluiting opsporen

De 2 zekeringen die de keuken en een gedeelte van de living beschermen, vallen na 10, 20 minuten uit.
vrijdag 8 december 2017

Verlichting voorzien in sporthal

Bestaande verlichting sporthal (47m x 29m) moet vervangen worden door (led? ) verlichting.
donderdag 7 december 2017

Elektriciteit nazien en aanpassen

Nazien van elektrische installatie. Het nodige aanpassen. Electriciteit voorzien voor de badkamer die we renoveren.
maandag 27 november 2017

Opsporen en herstellen van elektriciteitslek

Ik woon in een oud huis met oude elektrische leidingen. In de laatste twee maanden is de aardschakelaar verschillende malen uitgesprongen zodat het ganse huis zonder elektriciteit zat. Het uitschakelen van een zekering liet toe de rest van het huis weer aan te schakelen. De uitgeschakelde zekering beslaat echter een redelijk groot circuit, van de woonkamer tot de keuken, veranda en koten buiten huis. Na enkele dagen was het mogelijk deze zekering weer in te schakelen zonder dat de hoofdschakelaar uitsprong, wat doet vermoeden dat insijpelend vocht door regen de oorzaak is. Dat veroorzaakt wellicht verlies op een deel van dat circuit, maar ik kan niet achterhalen waar... Dat lek moet gelokaliseerd en hersteld worden, anders blijven we in de woonkamer in het donker zitten.
woensdag 22 november 2017

Elektriciteit aan de normen aanpassen

Willen ons huis gaan verhuren en we moeten onze elektriciteit aan de normen aanpassen. Rapport reeds in ons bezit.
dinsdag 24 oktober 2017

Vervangen van parlofooninstallatie

Wij wonen in een gebouw met 4 appartementen (4 eigenaars) waarvan de parlofoon en bel installatie aan de buitengevel aan vervanging toe zijn. Er moeten slechts 3 bellen en 3 parlofoons aangekoppeld worden, vermits de vierde eigenaar een bel heeft op de zijkant van het gebouw op de benedenverdieping.
dinsdag 17 oktober 2017

Coax kabel trekken

Ik wil op de 1ste verdieping op 2 plaatsen tv kunnen kijken. Op de benedenverdieping is telenetaansluiting voorzien. Bij telenet is gezegd dat we zelf de bekabeling naar de 1ste verdieping moeten voorzien. Graag offerte hiervoor.
zaterdag 7 oktober 2017

Elektrische voorzieningen plaatsen en keuren

Voor het ombouwen van ons zolder verdiep tot 2 kamers zijn wij op zoek naar iemand die deze ruimtes kan voorzien van de nodige elektrische voorzieningen en ook nadien de keuring kan voorzien.
woensdag 4 oktober 2017

Elektrische ontsteking gaskookplaat herstellen

Een van mijn gasbranders van mijn gaskookplaat ontsteekt niet meer. Bij de 3 andere gaskookplaten werkt het prima.
zondag 1 oktober 2017

Elektriciteit vervangen bovenverdieping

Elektriciteit vernieuwen. Elektriciteit van bovenverdieping is volledig verouderd en moet vervangen worden. Is een bovenappartement met twee slaapkamers.
maandag 18 september 2017

Elektriciteit keuren en conform maken

Ik heb een keuringsattest voor elektriciteit en gas nodig daar ik één kamer verhuur in mijn huis . Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bouwjaar huis 1947. Vernieuwing elektriciteit en gas 1988. Ik heb géén keuringsbewijzen en elektriciteitsplannen meer.
maandag 18 september 2017

Plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting

Renovatie project Plaatsing van een nieuwe aansluiting & kast Energiebocht en 18mm betonplex zijn reeds aanwezig Bij goede ervaring kan een project volgen voor een totaal-renovatie
dinsdag 12 september 2017

Installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement

Ik wil 2 accumulatiekachels van 20 j oud vervangen door nieuwe en veilige exemplaren met bijhorende moderne bediening. Het betreft een keuken/ living combinatie van ongeveer 40 a 50 m². Dit is op de 6 de verdieping.
zaterdag 9 september 2017

Renovatie afgekeurde elektriciteit

Renovatie elektriciteit in recent aangekochte woning met afgekeurde elektrische installatie. • Beschermingsgraad kast is onvoldoende. • Meerdere beveiligingen niet voorzien van kalibreerelementen. • Waarde spreidingsweerstand is hoger dan de maximale toegestane waarde. • Algemene isolatieweerstand van de installatie is onvoldoende en dient verbeterd te worden. • De stroombanen zijn niet allemaal van een duidelijke verklaring voorzien. • Het aardingscontact van meerdere contactdozen is niet verbonden met de beschermingsleiding. • Klasse I toestellen zijn aangesloten op contactdozen die niet voorzien zijn van aardingscontact. • Contactdozen, toestellen of schakelaars zonder onderplaat op brandbare ondergrond gemonteerd zonder montageplaten. • Installatie in badkamer, wasmachine,
vrijdag 8 september 2017

Elektriciteit conform maken

Wij hebben pas een nieuw huis gekocht. De elektriciteit werd afgekeurd en moet opnieuw conform gezet worden. Wij zouden zo snel als mogelijk een nieuwe controle willen laten uitvoeren om de elektriciteit conform te krijgen.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van bijkomende stekkers in keuken en in badkamer

Plaatsen van bijkomende stekkers in keuken en in badkamer. In de keuken is ook nood aan een bijkomend lichtpunt.
maandag 4 september 2017

Elektriciteitskeuring in appartement

Het appartement is bij de verkoop niet door de elektriciteitskeuring geraakt. Deze zou in orde gebracht moeten worden. In bijlage vindt u een kopie van het verslag van de keuring.
donderdag 31 augustus 2017

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit is niet naar normen. Er zit geen aarding op de stopcontacten. Conform maken, is al een oud huis.
woensdag 23 augustus 2017

Herstellen van elektrische zonweringen

Ik heb een aantal zonweringenin een kantoorgebouw die niet meer functioneren.
dinsdag 8 augustus 2017

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.
dinsdag 25 juli 2017

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.
maandag 24 juli 2017

Opmaken eenddraadschema en situatieschema

Opmaken van eenddraadschema en situatieschema van onze gerenoveerde woning (3 slaapkamers, 1 badkamer). Onze elektriciteit moet opnieuw gekeurd worden.
dinsdag 18 juli 2017

Conformiteit electriciteit

Wij hebben recentelijk een huis gekocht in Vilvoorde waar wij de elektrische installatie terug conform moeten brengen.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallatie controleren en in orde brengen. Nieuwe aansluitingen in keuken (oven en frigo). Parlofoon afsluiten. Zekeringskast aanpassen.

Partners

Partners van Casius