Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteitskast vervangen, aanpassen elektriciteit, afstandsbediening garagepoort laten bijmaken, vernieuwen elektriciteit, instalatie aanpassen en/of vernieuwen, infraroodpanelen plaatsen, diverse elektriciteitswerken uit te voeren, instalatie aanpassen en of vernieuwen, vernieuwen zekeringkast, keuring en opstellen ééndraadschema, inbreuken elektrische keuring, zonnepanelen verhuizen naar een woning, zekeringkast nakijken voor keuring, elektriciteit keuken vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

dinsdag 23 mei 2017

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit

Huis gekocht waarvan de electriciteit dient aangepast te worden. (van kast tot bedrading en extra stopcontacten)
maandag 22 mei 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik zoek iemand voor het bijmaken van afstandsbedieningen waarmee we de poort op het werk kunnen openen. We hebben er reeds twee in ons bezit.
donderdag 18 mei 2017

Nazicht elektrische schakelaars

Vervangen van: - dubbel schakelaar licht (keuken-kelder) - prise + schakelaar slaapkamer - nakijken transfo verlichting spots woonkamer (vallen soms uit)
dinsdag 2 mei 2017

Elektriciteitskast plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een een nieuwe zekeringskast in een bungalow woning.
maandag 24 april 2017

Conform maken elektriciteit

Onze systeem (van 2007! ) is niet conform en we hebben heel wat problemen omdat er vaak in geen elektriciteit is in een gedeelte van het pand. Er is ook geen elektriciteit meer in de tuin.
maandag 17 april 2017

Elektriciteit conform maken en gedeeltelijk vernieuwen

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. Een nieuwe zekeringenkast(en)laten plaatsen met verschillende differentieels en aardingen voorzien/aanpassen. Situatie schema en eendraadsschema opstellen, Stopcontacten voorzien van aarding en uitbreiding in garage. Momenteel voorzien 1 bord garage, 1 bord keuken, toevoer 3X400v +N 4x 10mm2 20A aardgeleider 16mm2
dinsdag 4 april 2017

Elektricien nodig voor attest Arei certificaat

Wij zijn van plan om ons huis te verkopen maar dan hebben we een certificaat nodig dat geldig is voor 25 jaar, dit is verplicht, daar waren we niet van op de hoogte, wie zou kunnen komen om alles na te kijken, en de attest te leveren.
donderdag 23 maart 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen en plaatsen

Elektriciteit Voorzien nieuwe stopcontacten : Voorzien elektriciteit 9 nieuwe punten (dubbel of trippel) Elektriciteit Vervanging oude stopcontacten : Vervanging bestaande stopcontacten Elektriciteit Voorzien aansluiting apparaten : Vaatwas, frigo, oven, fornuis, dampkap Elektriciteit Verluchting toilet : Voorzien elektriciteit verluchting toilet Elektriciteit Verlichting gelijk : Voorzien aansluiting 4 nieuwe schakelaars, 5 nieuwe lichtpunten, heraanschakelen en/of uitbreiden 4 bestaande lichtcircuits. Eerste Elektriciteit Licht grote badkamer : Voorzien 2 lichtpunten en 1 schakelaar in grote badkamer Elektriciteit Stopcontacten & aansluiting :Voorzien stopcontacten aan pompbak en extra stopcontact radiator
donderdag 23 maart 2017

Boiler aansluiten en stopcontacten plaatsen

Boiler elektrich aansluiten met aardingspin. 2 stopcontacten plaatsen
vrijdag 17 maart 2017

Alarm in de woning

Alarm in de woning plaatsen
woensdag 15 maart 2017

Elektriciteit plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouwproject gelegen te Dworp. Volledig electriciteit plaatsen. Plan kan opgevraagd worden.
woensdag 22 februari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.
vrijdag 17 februari 2017

Aanvraag attest AREI certificaat

Eind maart-begin april verkoop ik een woning. Graag had ik een offerte gekregen voor een AREI certificaat.
woensdag 15 februari 2017

Electriciteit conform maken

Plan van elecrticiteits , conform maken voor keuring . Woning van +- 26 jaar Woning met 4 kamers + bureau + aparte garage. Verwarming met accumulatie.
maandag 13 februari 2017

Elektrische storingen herstellen en buitenlamp ophangen

We hebben op 2 plaatsen in het huis een elekrische moeilijkheid die we graag opgelost zien - en dan hebben we een buitenlamp die we graag willen laten ophangen.
dinsdag 7 februari 2017

Coax-kabel vervangen

Meneer/Mevrouw, Samen met mijn vriendin huur ik sinds deze maand een studio in de Louis Melsensstraat 25 bus 0302 in Leuven. Wij willen graag internet van Telenet, maar dat is voorlopig onmogelijk omdat de coax-kabel van beneden in het gebouw tot boven in onze studio, aan het coax stopcontact) een enkel geïsoleerde kabel is. Dit moet een dubbel geïsoleerde coax-kabel zijn, anders wil Telenet geen Interet installeren. Kan uw bedrijf een dubbel geïsoleerde coax-kabel komen installeren en hoeveel zal dit ongeveer kosten? Alvast bedankt.
zondag 5 februari 2017

Renovatie van de elektriciteit voor keuring.

Renovatie elektriciteit. Het doel is om de elektriciteit met minimale renovatiekost conform te maken aan de keuring. 1) Groepenkast 2) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten zonder aarding: +/- 20 stuks. 3) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 4 stuks. 4) Stopcontacten met aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 5 stuks. 5) Verlichting zonder wijzigingen wanneer deze voldoen aan keuring. 6) Lichtschakelaars vervangen: +/- 15 stuks.
zondag 22 januari 2017

Korstluiting bij gebruik sauna

Bij het aanschakelen van de sauna, is er telkens een algemene kortsluiting in de rest van de woning.
zondag 22 januari 2017

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan . Als gevolg van elektrische keuring dient een ééndraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers. Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
woensdag 4 januari 2017

Electriciteit en verlichting te voorzien in nieuw bijgebouw

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag electriciteit en verlichting laten installeren in het bijgebouw.
dinsdag 3 januari 2017

Elektriciteitswerken op verschillende plaatsen

Ingevolge een technisch verslag van het onderzoek van woningkwaliteit blijkt dat : - deksel van zekeringskast gemeenschappelijke inkomhal ontbreekt - appartement op verdieping 2 : verschillende stopcontacten met aardingspen zijn niet aangesloten op de aardleiding (leefruimte,slaapkamer)
woensdag 28 december 2016

Conformiteit electriciteit

Aanpassingen afgekeurde electriciteitsinstallatie, rapport ter beschikking. Elektriciteit in een alléénstaande woning.
maandag 19 december 2016

Accumulator te repareren ofwel om te verwisselen

Het moet niet meteen een elektrieker zijn omdat de oude accumulator gewoon vervangen mag worden door hetzelfde type dat in mijn gang staat en die ik toch nooit gebruik. Toch handig als het iemand is die ook iets van elektriciteit kent. Accumulator van 20 jaar. wel omgeving Lovenjoel/Leuven wegens de verplaatsingskosten opgelet vanaf 11 januari 2017 ben ik voor 1,5/2 maanden in het buitenland
donderdag 1 december 2016

Conformiteit electriciteit

Uit de keuring van de elektrische installatie blijken een aantal gebreken. Wij willen graag deze gebreken laten herstellen (overzicht zit in bijlage).

Partners

Partners van Casius