Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, elektriciteit vernieuwen, conform maken van elektriciteit, elektriciteit conform maken, elektriciteit conform maken, vernieuwen van elektriciteit, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken, elektriciteit renoveren in appartement, renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, parlofoon vervangen appartement, zonnepanelen plaatsen op hellend dak, conform maken elektriciteit appartement, elektriciteit volledig te vervangen, elektriciteit conform maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

vrijdag 23 juni 2017

Elektriciteit conform maken

[1] Kast conform maken (zie keuringsverslag) [2] Wegens waterschade zit er nog ergens een kortsluiting op de kast. De kortsluiting moet in de kast zitten: wanneer ik alle zekeringen afzet (! ) en dan (alleen) de hoofddifferentieel opzet, springt de distributieautomaat af. Mogelijke oorzaak: differentieel kapot, vocht in de verdelingslatten onder aan de zekeringen, badkamerautomaat kapot ? Eens de hoofddifferentieel terug opgezet kan worden, kan er nog ergens een kortsluiting zitten op 1 kring (bv badkamerkring)
donderdag 15 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Vanaf 30 juni trekken wij in onze woning. De woning moet binnen 18 maanden conform de wetgeving gemaakt worden wat betreft de electriciteitsinstallaties. In de bijlage vindt u het attest van de keuring.
vrijdag 9 juni 2017

Parlofoon vervangen appartement

Systeem parlofoon vervangen van een 6 delige appartementenblok.
dinsdag 6 juni 2017

TV kabel naar boven doortrekken en andere werken

De telenet-kabel moet in de woonkamer van de garage worden geplaatst. Ook wil ik de zekeringen controleren en het garage poort opening mechanisme graag controleren.
zondag 4 juni 2017

Aanpassingen elektriciteit nodig en nieuw zekeringskast plaatsen

Ik wil een nieuwe zekeringskast laten plaatsen, eventueel met recuperatie van bestaande zekeringen. Er moet ook een nieuwe electriciteitskast geplaatst worden (verzwaring van de installatie van 1 fase naar 3 fase), deze nieuwe kast hangt niet meer langs de zekeringkast en er moet een nieuwe kabel getrokken worden (+- 25 m). Indien mogelijk zou deze kabel nog moeten kunnen aansluiten op de reeds bestaande kabel die naar de zekeringkast gaat (om geen plafond open te moeten breken), maar dat moet bekeken worden.
zaterdag 3 juni 2017

Elektriciteit volledig te vervangen

Elektriciteit dient volledig vervangen te worden. Er is momenteel nog geen zekeringskast aanwezig. Het huis bestaat uit kelder, gelijkvloers, bovenverdieping met drie kamers en zolder.
vrijdag 2 juni 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

Ik heb een installatie zonnepanelen maar door verkoop van huis zou ik deze graag laten verplaatsen. Het gaat over 45 panelen. Een installatie van 10000W. Nu staan ze op een plat dak en ze zouden moeten verplaatst worden op een pannendak. Volgens de plaatser van toen kan je alles hergebruiken.
vrijdag 2 juni 2017

Aanleg stroomvoorziening voor jacuzzi

Ik wens een Jacuzzi te plaatsen in de tuin. Hiervoor is een aparte zekeringskast nodig met differentieelschakelaar, 40m kabel (3G4 XVB). Vermoedelijk ook elektrische keuring na werken.
maandag 29 mei 2017

Nakijken stopcontacten en electriciteit

Electriciteit is deels uitgevallen. Sommige stopcontacten doen het niet meer in huis. Nazicht electriciteit.
dinsdag 23 mei 2017

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit

Huis gekocht waarvan de electriciteit dient aangepast te worden. (van kast tot bedrading en extra stopcontacten)
maandag 22 mei 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik zoek iemand voor het bijmaken van afstandsbedieningen waarmee we de poort op het werk kunnen openen. We hebben er reeds twee in ons bezit.
donderdag 18 mei 2017

Nazicht elektrische schakelaars

Vervangen van: - dubbel schakelaar licht (keuken-kelder) - prise + schakelaar slaapkamer - nakijken transfo verlichting spots woonkamer (vallen soms uit)
dinsdag 2 mei 2017

Elektriciteitskast plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een een nieuwe zekeringskast in een bungalow woning.
maandag 24 april 2017

Conform maken elektriciteit

Onze systeem (van 2007! ) is niet conform en we hebben heel wat problemen omdat er vaak in geen elektriciteit is in een gedeelte van het pand. Er is ook geen elektriciteit meer in de tuin.
maandag 17 april 2017

Elektriciteit conform maken en gedeeltelijk vernieuwen

Ik wil mijn elektrische installatie conform laten maken. Een nieuwe zekeringenkast(en)laten plaatsen met verschillende differentieels en aardingen voorzien/aanpassen. Situatie schema en eendraadsschema opstellen, Stopcontacten voorzien van aarding en uitbreiding in garage. Momenteel voorzien 1 bord garage, 1 bord keuken, toevoer 3X400v +N 4x 10mm2 20A aardgeleider 16mm2
dinsdag 4 april 2017

Elektricien nodig voor attest Arei certificaat

Wij zijn van plan om ons huis te verkopen maar dan hebben we een certificaat nodig dat geldig is voor 25 jaar, dit is verplicht, daar waren we niet van op de hoogte, wie zou kunnen komen om alles na te kijken, en de attest te leveren.
donderdag 23 maart 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen en plaatsen

Elektriciteit Voorzien nieuwe stopcontacten : Voorzien elektriciteit 9 nieuwe punten (dubbel of trippel) Elektriciteit Vervanging oude stopcontacten : Vervanging bestaande stopcontacten Elektriciteit Voorzien aansluiting apparaten : Vaatwas, frigo, oven, fornuis, dampkap Elektriciteit Verluchting toilet : Voorzien elektriciteit verluchting toilet Elektriciteit Verlichting gelijk : Voorzien aansluiting 4 nieuwe schakelaars, 5 nieuwe lichtpunten, heraanschakelen en/of uitbreiden 4 bestaande lichtcircuits. Eerste Elektriciteit Licht grote badkamer : Voorzien 2 lichtpunten en 1 schakelaar in grote badkamer Elektriciteit Stopcontacten & aansluiting :Voorzien stopcontacten aan pompbak en extra stopcontact radiator
donderdag 23 maart 2017

Boiler aansluiten en stopcontacten plaatsen

Boiler elektrich aansluiten met aardingspin. 2 stopcontacten plaatsen
vrijdag 17 maart 2017

Alarm in de woning

Alarm in de woning plaatsen
woensdag 15 maart 2017

Elektriciteit plaatsen in nieuwbouw

Nieuwbouwproject gelegen te Dworp. Volledig electriciteit plaatsen. Plan kan opgevraagd worden.
woensdag 22 februari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.
vrijdag 17 februari 2017

Aanvraag attest AREI certificaat

Eind maart-begin april verkoop ik een woning. Graag had ik een offerte gekregen voor een AREI certificaat.
woensdag 15 februari 2017

Electriciteit conform maken

Plan van elecrticiteits , conform maken voor keuring . Woning van +- 26 jaar Woning met 4 kamers + bureau + aparte garage. Verwarming met accumulatie.
maandag 13 februari 2017

Elektrische storingen herstellen en buitenlamp ophangen

We hebben op 2 plaatsen in het huis een elekrische moeilijkheid die we graag opgelost zien - en dan hebben we een buitenlamp die we graag willen laten ophangen.

Partners

Partners van Casius