Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: eletriciteit conform maken, vernieuwing electriciteit, elektriciteit vernieuwen, vernieuwen elektriciteit, elektrische werken in appartement, elektriciteit in orde brengen, groepenkast plaatsen en/of keuren, zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen, nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm, elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden, algemene elektrischiteitswerken uit te voeren, elektrische installatie conform maken, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

dinsdag 8 augustus 2017

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.
dinsdag 25 juli 2017

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.
maandag 24 juli 2017

Opmaken eenddraadschema en situatieschema

Opmaken van eenddraadschema en situatieschema van onze gerenoveerde woning (3 slaapkamers, 1 badkamer). Onze elektriciteit moet opnieuw gekeurd worden.
dinsdag 18 juli 2017

Conformiteit electriciteit

Wij hebben recentelijk een huis gekocht in Vilvoorde waar wij de elektrische installatie terug conform moeten brengen.
donderdag 13 juli 2017

Elektriciteitsinstallatie controleren en andere elektriciteitswerken

Elektriciteitsinstallatie controleren en in orde brengen. Nieuwe aansluitingen in keuken (oven en frigo). Parlofoon afsluiten. Zekeringskast aanpassen.
dinsdag 11 juli 2017

Bekabeling telenetaansluiting binnenshuis aan te leggen

Telenet aansluiting van verdeelkast in kelder tot living en slaapkamer: nieuwe bekabeling aanleggen.
maandag 10 juli 2017

Zonneboiler herstellen

Herstelling aan zonneboiler van merk Sanutal
maandag 3 juli 2017

Keuring en opstellen van ééndraad en situatieschema

Voor het keuren van een elektrische installatie zoek ik iemand die op basis van een bestaande situatieschets een ééndraadschema kan opstellen. Bij de bestaande installatie is een kleine uitbreiding gebeurd voor de buitenverlichting en het aansluiten van een steamer, hiervoor dient er bijkomend een situatieschets en een ééndraadschema te worden voorzien.
donderdag 29 juni 2017

Herstellen van elektrische zonwering

Aan de achtergevel van ons huis is een elektrische zonwering (knikarmscherm) bevestigd die werkt met een motor. Als we nu het scherm volledig willen laten opengaan, stopt het na een halve meter in plaats van op 4 meter. We zouden dit willen laten herstellen dat scherm terug volledig open gaat.
donderdag 29 juni 2017

Elektrische installatie vernieuwen

Het gaat om een pand met 5 studio's en een handelsruimte. De meeste elektriciteitskasten zijn nieuw. Enkele inbreuken zijn er en dienen opgelost te worden. Zijnde voor de inbreuken in orde te brengen en tellers vervangen. Met ook een centraal laagspanningsbord.
woensdag 28 juni 2017

Herstellen openen van kantelpoort met novotecnica motor

De novotecnica motor op de kantelpoort reageert niet meer op de bediening op de schakelkast, ook niet met de afstandsbediening. Wel hoort men binnen de schakelkast een 'tik' maar de motor reageert er niet op.
vrijdag 23 juni 2017

Elektriciteit conform maken

[1] Kast conform maken (zie keuringsverslag) [2] Wegens waterschade zit er nog ergens een kortsluiting op de kast. De kortsluiting moet in de kast zitten: wanneer ik alle zekeringen afzet (! ) en dan (alleen) de hoofddifferentieel opzet, springt de distributieautomaat af. Mogelijke oorzaak: differentieel kapot, vocht in de verdelingslatten onder aan de zekeringen, badkamerautomaat kapot ? Eens de hoofddifferentieel terug opgezet kan worden, kan er nog ergens een kortsluiting zitten op 1 kring (bv badkamerkring)
donderdag 15 juni 2017

Elektriciteit conform maken

Vanaf 30 juni trekken wij in onze woning. De woning moet binnen 18 maanden conform de wetgeving gemaakt worden wat betreft de electriciteitsinstallaties. In de bijlage vindt u het attest van de keuring.
vrijdag 9 juni 2017

Parlofoon vervangen appartement

Systeem parlofoon vervangen van een 6 delige appartementenblok.
dinsdag 6 juni 2017

TV kabel naar boven doortrekken en andere werken

De telenet-kabel moet in de woonkamer van de garage worden geplaatst. Ook wil ik de zekeringen controleren en het garage poort opening mechanisme graag controleren.
zondag 4 juni 2017

Aanpassingen elektriciteit nodig en nieuw zekeringskast plaatsen

Ik wil een nieuwe zekeringskast laten plaatsen, eventueel met recuperatie van bestaande zekeringen. Er moet ook een nieuwe electriciteitskast geplaatst worden (verzwaring van de installatie van 1 fase naar 3 fase), deze nieuwe kast hangt niet meer langs de zekeringkast en er moet een nieuwe kabel getrokken worden (+- 25 m). Indien mogelijk zou deze kabel nog moeten kunnen aansluiten op de reeds bestaande kabel die naar de zekeringkast gaat (om geen plafond open te moeten breken), maar dat moet bekeken worden.
zaterdag 3 juni 2017

Elektriciteit volledig te vervangen

Elektriciteit dient volledig vervangen te worden. Er is momenteel nog geen zekeringskast aanwezig. Het huis bestaat uit kelder, gelijkvloers, bovenverdieping met drie kamers en zolder.
vrijdag 2 juni 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

Ik heb een installatie zonnepanelen maar door verkoop van huis zou ik deze graag laten verplaatsen. Het gaat over 45 panelen. Een installatie van 10000W. Nu staan ze op een plat dak en ze zouden moeten verplaatst worden op een pannendak. Volgens de plaatser van toen kan je alles hergebruiken.
vrijdag 2 juni 2017

Aanleg stroomvoorziening voor jacuzzi

Ik wens een Jacuzzi te plaatsen in de tuin. Hiervoor is een aparte zekeringskast nodig met differentieelschakelaar, 40m kabel (3G4 XVB). Vermoedelijk ook elektrische keuring na werken.
maandag 29 mei 2017

Nakijken stopcontacten en electriciteit

Electriciteit is deels uitgevallen. Sommige stopcontacten doen het niet meer in huis. Nazicht electriciteit.
dinsdag 23 mei 2017

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.
maandag 22 mei 2017

Aanpassen elektriciteit

Huis gekocht waarvan de electriciteit dient aangepast te worden. (van kast tot bedrading en extra stopcontacten)
maandag 22 mei 2017

Afstandsbediening garagepoort laten bijmaken

Ik zoek iemand voor het bijmaken van afstandsbedieningen waarmee we de poort op het werk kunnen openen. We hebben er reeds twee in ons bezit.
donderdag 18 mei 2017

Nazicht elektrische schakelaars

Vervangen van: - dubbel schakelaar licht (keuken-kelder) - prise + schakelaar slaapkamer - nakijken transfo verlichting spots woonkamer (vallen soms uit)
dinsdag 2 mei 2017

Elektriciteitskast plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een een nieuwe zekeringskast in een bungalow woning.

Partners

Partners van Casius