Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

woensdag 12 december 2018

Afstellen elektriciteitskast

Electriciteitskast moet op orde worden gezet. Installeren 400 kVa stekker,
zondag 2 december 2018

Deurbellen plaatsen met camerasysteem

Er zouden 2 deurbellen moeten geplaast worden. Met voorkeur met een camerasysteem en met deuropening vanop de eerste verdieping.
zaterdag 1 december 2018

Elektriciteit in orde zetten voor verkoop

Wij verkopen een woning die dateert van 1958. De elektrische keuring voor verkoop was niet conform voor samengevat de volgende zaken: Geen centrale zekeringkast Aarding niet sterk genoeg Enkele stopcontacten zonder aarding Niet alle lampen zijn afgedekt of IP bestendig waar nodig Sommige lampen zijn gemonteerd op hout wat niet meer conform is Er ontbreekt een elektrisch schema
dinsdag 27 november 2018

Elektriciteit uitbreiden ter voorbereiding op plaatsing warmtepomp

Uitbreiding bestaande installatie met extra zekeringkast 3 -fasestroom voor bijkomende warmtepomp in de tuin.
woensdag 21 november 2018

Opstellen van eendraadschema en keuring

Er werden 10xLG 320WP zonnepanelen geplaatst, inclusief omvormer Solaredge 2. 0 en 10 optimizers. Ik ben nog op zoek naar een opmaak ééndraadsschema en keuring naderhand hiervoor.
maandag 19 november 2018

EPC attest en keuring in 2 identieke huizen

Ik zou graag een epc hebben voor twee kleine gerenoveerde woningen. Dit zijn twee identieke huizen + elektriciteitsattest keuring.
dinsdag 13 november 2018

Aanpassen keuringsverslag elektriciteit

Aanpassing elektriciteit na keuringsverslag elektriciteit voor verkoop woning. Rapport er beschikking.
maandag 12 november 2018

Uitvoeren van diverse elektriciteitswerken

Wj op zoek naar een electricien om een aantal elektriciteitswerken uit te voeren. Plaatsen en verplaatsen stopcontacten, controle van het huidige elektriciteitsnetwerk, plaatsen van een aantal lichtpunten en schakelaars, klaarleggen elektriciteit voor een nieuwe keuken en badkamer.
woensdag 7 november 2018

Vervangen elektrische boiler

Oude boiler Chaffoteaux & Maury 80L vervangen door nieuwe C & M 75L muurmodel
dinsdag 30 oktober 2018

Elektriciteit nakijken en camera plaatsen

In een woning : De elektriciteit nakijken worden gezien wij van plan zijn om deze terug laten herkeuren. Wij zouden ook een "camera bel" willen laten plaatsen aan de voordeur met een console in de keuken (de bekabeling is reeds voorzien) , en er is ook een extra stopcontact nodig in de garage voor de elektrische poort.
zaterdag 13 oktober 2018

Eendraadsschema en situatieschets elektrische installatie maken

Elektricien gezocht voor opmaak eendraadsschema. Ook een situatieschets van de elektrische installatie van bestaand appartement van 100 m².
zaterdag 6 oktober 2018

Elektrictiteit conform maken

Conform maken en algemene controle uitvoeren van elektriciteit. We zitten namelijk ook met een lek dat op te lossen valt.
donderdag 4 oktober 2018

Elektriciteit in orde zetten voor keuring

We hebben vroeger de keuring aangevraagd. Er waren een paar dingen die gecorrigeerd moeten worden. Hiervoor op zoek naar een elektricien om aanpassingen te maken.
zondag 9 september 2018

Aardingspinnen plaatsen

We hebben al 2 pinnen , er is al een gat gegraven; maar we hebben niet de boor en de Ohm meter. Een mof hebben we ook niet. De pinnen zullen nog NIET verbonden zijn met de zekeringskast.
vrijdag 31 augustus 2018

Accumulatieverwarming verplaatsen

Ik wil een accumulatieverwarming van AEG 200kg laten verplaatsen in de woonkamer tegen mid september om werken aan de muur waartegen die geplaatst is uit te voeren.
donderdag 30 augustus 2018

Deurbel te installeren

Nieuwe deurbel ter vervanging van de huidige die stuk is Schakelschema oude bel (bedraad) onduidelijk, dus graag daar advies omtrent ook Lichte voorkeur voor een draadloze, maar niet noodzakelijk. Voorkeur om belplaat te vervangen door inox exemplaar. Installateur mag aankoop bel (na voorlegging) doen .
dinsdag 21 augustus 2018

Elektriciteit aanpassen en opnieuw laten keuren

Verdeelbord moet vervangen worden. De aarding moet in de tuin geplaatst worden. Voorzien van equipotentiale verbindingen. Technisch schema en herkeuring. Dit alles in een bungalow.
zaterdag 18 augustus 2018

Vernieuwen elektrische installatie en stopcontacten bijplaatsen

Vernieuwen van de installatie + extra lichtschakelaars en stopcontacten. Recent aangekochte woning met afgekeurde elektriciteitsinstallatie.
woensdag 15 augustus 2018

Ophangen verlichting en aansluiten internet

Ophangen van 4 hanglampen, 5 plafondlampen, 2 buitenverlichtingen. Aansluiten van internet. Wegwerken van 5 zichtbare kabels met afdekplaatjes. Ophangen van enkele kaders.
maandag 13 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.
woensdag 8 augustus 2018

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.
woensdag 8 augustus 2018

Elektriciteit vernieuwen en stopcontacten bijplaatsen

Renovatie van de elektriciteit van een gekochte woning. Rekening houden met keuringverslag + eventuele extra's zoals extra stopcontacten.
woensdag 25 juli 2018

Elektrische installatie vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. Vlak voor de verkoop,in februari, zijn er elektriciteitswerken uitgevoerd (en goedgekeurd), maar er is toen bijna uitsluitend geïnvesteerd is in de zekeringkasten en de bedrading in de kelder. Op de korte termijn hebben we nieuwe bedrading op het gelijkvloers en de bovenverdieping nodig, zodat er chape + vloeren en gyproc muren + plafonds kunnen geplaatst worden.
vrijdag 20 juli 2018

Elektriciteit conform maken in aangekochte woning

Elektriciteit conform maken in net aangekocht huis. Schema aanpassen en enkele stopcontacten vernieuwen. We gaan badkamers en keuken vernieuwen dus daar moet ook de elektriciteit voor aangepast worden.
dinsdag 17 juli 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.

Partners

Partners van Casius