Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Vlaams-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteitsleidingen vernieuwen, elektriciteit conform maken, parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen, voorbereiding en uitvoering keuring O.C.B., groepen in elektriciteitskast vervangen, installatie voldoet niet aan het AREI, elektriciteitskast vernieuwen, elektriciteit opsplitsen in gebouw, renovatie elektriciteit voor keuring, parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw, vernieuwen van elektrische installatie, renovatie van de elektriciteit voor keuring., vernieuwen van een zekeringskast, opstelllen eendraadschema en situatieplan en herkeuren elektriciteit, elektriciteitskast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

woensdag 22 februari 2017

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.
vrijdag 17 februari 2017

Aanvraag attest AREI certificaat

Eind maart-begin april verkoop ik een woning. Graag had ik een offerte gekregen voor een AREI certificaat.
woensdag 15 februari 2017

Electriciteit conform maken

Plan van elecrticiteits , conform maken voor keuring . Woning van +- 26 jaar Woning met 4 kamers + bureau + aparte garage. Verwarming met accumulatie.
maandag 13 februari 2017

Elektrische storingen herstellen en buitenlamp ophangen

We hebben op 2 plaatsen in het huis een elekrische moeilijkheid die we graag opgelost zien - en dan hebben we een buitenlamp die we graag willen laten ophangen.
dinsdag 7 februari 2017

Coax-kabel vervangen

Meneer/Mevrouw, Samen met mijn vriendin huur ik sinds deze maand een studio in de Louis Melsensstraat 25 bus 0302 in Leuven. Wij willen graag internet van Telenet, maar dat is voorlopig onmogelijk omdat de coax-kabel van beneden in het gebouw tot boven in onze studio, aan het coax stopcontact) een enkel geïsoleerde kabel is. Dit moet een dubbel geïsoleerde coax-kabel zijn, anders wil Telenet geen Interet installeren. Kan uw bedrijf een dubbel geïsoleerde coax-kabel komen installeren en hoeveel zal dit ongeveer kosten? Alvast bedankt.
zondag 5 februari 2017

Renovatie van de elektriciteit voor keuring.

Renovatie elektriciteit. Het doel is om de elektriciteit met minimale renovatiekost conform te maken aan de keuring. 1) Groepenkast 2) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten zonder aarding: +/- 20 stuks. 3) Stopcontacten zonder aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 4 stuks. 4) Stopcontacten met aarding vervangen door stopcontacten met aarding: +/- 5 stuks. 5) Verlichting zonder wijzigingen wanneer deze voldoen aan keuring. 6) Lichtschakelaars vervangen: +/- 15 stuks.
zondag 22 januari 2017

Korstluiting bij gebruik sauna

Bij het aanschakelen van de sauna, is er telkens een algemene kortsluiting in de rest van de woning.
zondag 22 januari 2017

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema

Opstellen van ééndraadschema en situatieplan . Als gevolg van elektrische keuring dient een ééndraadsschema en situatieplan te worden opgesteld. Het betreft een kleine woning op gelijkvloers. Gelieve reeds een richtprijs te geven betreffende de kosten.
woensdag 4 januari 2017

Electriciteit en verlichting te voorzien in nieuw bijgebouw

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag electriciteit en verlichting laten installeren in het bijgebouw.
dinsdag 3 januari 2017

Elektriciteitswerken op verschillende plaatsen

Ingevolge een technisch verslag van het onderzoek van woningkwaliteit blijkt dat : - deksel van zekeringskast gemeenschappelijke inkomhal ontbreekt - appartement op verdieping 2 : verschillende stopcontacten met aardingspen zijn niet aangesloten op de aardleiding (leefruimte,slaapkamer)
woensdag 28 december 2016

Conformiteit electriciteit

Aanpassingen afgekeurde electriciteitsinstallatie, rapport ter beschikking. Elektriciteit in een alléénstaande woning.
maandag 19 december 2016

Accumulator te repareren ofwel om te verwisselen

Het moet niet meteen een elektrieker zijn omdat de oude accumulator gewoon vervangen mag worden door hetzelfde type dat in mijn gang staat en die ik toch nooit gebruik. Toch handig als het iemand is die ook iets van elektriciteit kent. Accumulator van 20 jaar. wel omgeving Lovenjoel/Leuven wegens de verplaatsingskosten opgelet vanaf 11 januari 2017 ben ik voor 1,5/2 maanden in het buitenland
donderdag 1 december 2016

Conformiteit electriciteit

Uit de keuring van de elektrische installatie blijken een aantal gebreken. Wij willen graag deze gebreken laten herstellen (overzicht zit in bijlage).
zondag 27 november 2016

Vernieuwing electriciteit

Ik heb een huis gekocht uit 1962. Uit de elektrische keuring zijn een heel aantal verbeterpunten gekomen, schakelaars, schema laten opmaken.
vrijdag 25 november 2016

Herstelling elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 200 liter (denk ik), die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer. Er komt geen warm water meer door en er is ook heel weinig druk op het koud water in de badkamer. Ik ben eigenaar van de woning sinds een aantal weken en weet niet als de vorige eigenaar ooit een onderhoud gedaan heeft voor te ontkalken. Kan u mij een richtprijs geven van een onderhoud/ herstelling?
dinsdag 22 november 2016

Enkele extra stopcontacten plaatsen

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken heb ik enkele extra stopcontacten nodig. 2x2 stopcontacten 1x1 stopcontact 1x een speciaal stopcontact voor een elektrisch vuur 1x3 stopcontacten Momenteel heb ik hiervoor geen materiaal maar daar kan ik wel voor zorgen.
donderdag 17 november 2016

Vervanging van oude parlefoon door videofoon

Mijn oude parlefoon werk niet meer en ik zou deze graag vervangen door een videofoon. Het is een huurhuis dus de bel moet op de brievenbus komen in de plaats van de oude .
donderdag 17 november 2016

Conformiteit electriciteit

Wij stellen binnenkort onze woning te koop, en hadden graag de electriciteit conform gehad.
woensdag 16 november 2016

Parlofoon herstellen

Onze parlofoon Aiphone is defect. We zien de persoon die aanbelt,doch we kunnen niet met praten.
vrijdag 11 november 2016

Elektriciteit leggen

Volledige installatie + leggen van leidingen renovatie. Leidingen trekken van bestaande zekeringskast naar andere woning.
woensdag 9 november 2016

Aanpassingen elektriciteit

De electriciteit is gecontroleerd door btv - Vl-Brabant. Deze is niet meer conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen 1959
dinsdag 8 november 2016

Problemen met dimmer

Huidige dimmer werkt niet goed. Dimmer moet waarschijnlijk vervangen worden.
vrijdag 21 oktober 2016

Herstellen parlofoon

Graag had ik iemand gevonden om mijn parlofoon in mijn appartement te laten herstellen van volgend probleem; als men aanbelt hoor ik de persoon niet maar hij kan mij wel horen. Type parlofoon Nico. Appartement is van 1992.
woensdag 19 oktober 2016

Electriciteit conform maken

1 Het ééndraadsschema ontbreekt (art. 16 AREI). 2 Het situatieschema ontbreekt (MB 27/7/1981). 3 De houder van de beveiliging is niet voorzien van aangepaste kalibreerelementen (art. 251 AREI). 4 kringen zijn afgezekerd met verschillende waarden van stroomsterkte. Circuits are fused with different values ?? of current. 5 De aardingsonderbreker ontbreekt of is niet op een normale manier bereikbaar (art. 28, 70 AREI). The grounding breaker is missing or can not be reached by normal means 6 Elektrisch bord niet afsluitbaar. Electric board not lockable. 7 Gevaar voor rechtstreekse aanraking: genaakbare delen onder spanning (art. 49, 248 AREI). Risk of direct contact: genaakbare live parts 8 gebruik van lusterklemmen in een elektrisch bord is niet toegestaan. Use of luster terminals
maandag 10 oktober 2016

Conform maken elektriciteit

We zijn van plan om een woning uit 1966 aan te schaffen De elektrische installatie is gedeeltelijk vernieuwd maar voldoet nog niet aan alle voorschriften van de AREI Zie overzicht van mankementen in bijgevoegd keuringsverslag. Kan u ons een offerte maken over de eventuele kostprijs om de installatie conform te maken, en daarbij ook het vernieuwen van schakelaars (plaatsen dimmers, toevoegen stopcontacten) en eventueel het versterken van netwerk naar zolderverdieping?

Partners

Partners van Casius