Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

maandag 8 april 2019

Electriciteit keuren

Electriciteit conform maken: isolatiewaarden checken dat ze voldoen aan 0.5 norm/ equipotentiaal kabel is niet aanwezig of is kleiner dan 6 mm beneden / aarding is WEL aanwezig/schema's ook
maandag 25 maart 2019

Coax en utp kabel doortrekken

De coax en utp kabel zou naar bestaande kamers en garage moeten geleid en getrokken worden. Eventueel met versterken. En fiche/contacten zouden dan ook nog gezet moeten worden en extra gaten boren voor de kabels.
maandag 18 maart 2019

Opmaak ééndraadschema en situatieschema

Opmaken van ééndraadschema en situatieschema van de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Gaat om gebouw van 3 verdiepingen en 1 kelder.
zondag 3 maart 2019

Buitenverlichting voorzien

Dit project bevat een aantal kleine werkjes in de tuin. Wij hebben een oprit laten aanleggen waarin ruimtes en bekabeling is voorzien voor ingebouwde spots (4). Deze spots moeten geplaatst en aangesloten worden. Hiervoor moet een elektriciteitskabel naar binnen gelegd worden. Daarnaast moeten nog twee buitenlampen aan de muur worden aangesloten. Tenslotte moet er een stroomkabel getrokken worden van het terras naar het tuinhuis (de leiding is reeds voorzien).
vrijdag 1 maart 2019

Elektriciteitsinstallatie in orde zetten

Ik wil mijn installatie laten aanpassen voor keuring. Ik heb geen eendraadsschema en de aardingsweerstand is te hoog. Verder wil ik enkele kleine aanpassingen aan 2 lichtschakelaars.
zaterdag 16 februari 2019

Elektriciteitswerken uitvoeren

Het verzoek is enkele elektrische werken in de WC/badkamer te laten uitvoeren. In de badkamer dient er een ventilator aangesloten worden. Bovendien de mogelijkheid naar een infrarood radiator/handdoekdroger kijken. In de wc willen we een quartz radiator laten installeren.
woensdag 6 februari 2019

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

Verschillende electriciteitswerken in bestaand huis . Zijnde aanleg nieuwe leiding in fietskot. Reparatie bestaande en aanpassen.
woensdag 9 januari 2019

Eendraadschema en situatieschets maken

Een ééndraadsschema en situatieschets laten opmaken van mijn vernieuwde elektriciteitskast. Dit om daarna een controle te laten doen.
woensdag 9 januari 2019

Alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning

We hebben een huis gekocht, en de elektriciteit moet conform gezet worden. We hebben de nodige informatie thuis liggen.
woensdag 12 december 2018

Afstellen elektriciteitskast

Electriciteitskast moet op orde worden gezet. Installeren 400 kVa stekker,