Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

maandag 13 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.
woensdag 8 augustus 2018

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.
woensdag 8 augustus 2018

Elektriciteit vernieuwen en stopcontacten bijplaatsen

Renovatie van de elektriciteit van een gekochte woning. Rekening houden met keuringverslag + eventuele extra's zoals extra stopcontacten.
woensdag 25 juli 2018

Elektrische installatie vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. Vlak voor de verkoop,in februari, zijn er elektriciteitswerken uitgevoerd (en goedgekeurd), maar er is toen bijna uitsluitend geïnvesteerd is in de zekeringkasten en de bedrading in de kelder. Op de korte termijn hebben we nieuwe bedrading op het gelijkvloers en de bovenverdieping nodig, zodat er chape + vloeren en gyproc muren + plafonds kunnen geplaatst worden.
vrijdag 20 juli 2018

Elektriciteit conform maken in aangekochte woning

Elektriciteit conform maken in net aangekocht huis. Schema aanpassen en enkele stopcontacten vernieuwen. We gaan badkamers en keuken vernieuwen dus daar moet ook de elektriciteit voor aangepast worden.
dinsdag 17 juli 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.
woensdag 11 juli 2018

Plaatsen van een garagepoortopener

Onze 15 jarige garagepoortopener heeft het begeven. Er moet dus een nieuwe motor geinstalleerd worden. Electriciteitsvoorziening ed. is reeds aanwezig. We moeten dus enkel de oude motor verwijderen en een nieuwe installeren.
maandag 9 juli 2018

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp herstellen. Merk is niet geweten. Alles geprobeerd ook reset knop werkt niet.
maandag 2 juli 2018

Lucht water warmtepomp herstellen

Warmtepomp geeft kortsluiting op mijn elektrisch netwerk. Bij nazicht blijkt de compressor stuk te zijn.
donderdag 28 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit in orde brengen voor keuring, conform maken.
maandag 18 juni 2018

Elektriciteit in orde brengen voor verhuurwoning

Woning gaat verhuurd worden. Hiervoor zou ik de wettelijke elektriciteit voorziening in orde moeten brengen. Plaatsen van differentieel schakelaar.
dinsdag 12 juni 2018

Zonneboiler Wilo herstellen en nazicht

Mijn zonneboilersysteem werkt, maar er is geen warm water. Momenteel wordt onze water enkel electrisch opgewarmd.
zondag 3 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Het huis is niet conform betreffende de elektriciteit ondanks het feit dat het in 1997 gebouwd is. Wat ons doet besluiten dat de huidige eigenaars zelf een aantal dingen hebben gedaan. Ik wil graag een expert die met ons alles bekijkt en de elektriciteit conform kan maken.
vrijdag 1 juni 2018

Coax en netwerk kabel laten trekken voor Telenet

Er moet een coaxiale kabel voor Telenet getrokken worden van de telenet kast op de stoep naar binnen in ons gebouw. De afstand is een 42 meter van de stoep tot in de ruimte waar de telenet-modem geinstalleerd moet worden. Over deze lengte van 42 meter zal dus gegraven moeten worden. Verder moet er binnen 80m UTP ethernetkabel (cat6/cat7) getrokken worden van de modem tot aan de serverkast waar de router staat.
vrijdag 25 mei 2018

Elektriciteit conform maken

We hebben een nieuwe woning aangekocht en hadden graag de elektriciteit conform gemaakt. Keuringsverslag Aceton beschikbaar.
vrijdag 4 mei 2018

Databekabeling aanleggen

- Plaatsing van 300 m kabelgoot. - Trekken van 1000 – 1500 m netwerkkabel voor Access Points en camerabewaking - Plaatsing van een glasvezelkabel tussen de gebouwen. - Plaatsing van zekeringen + montage van stopcontacten.
dinsdag 1 mei 2018

Aansluitpunt voor robotmaaier en herstelling bestaande buitenverlichtingspunten

1) Plaatsen van een elektrisch aansluitpunt voor een robotmaaier. 2) Herstelling van enkele bestaande punten voor buitenverlichting die bij verbouwing werden geplaatst (>10 jaar geleden; aannemer/elektricien niet meer bereikbaar). Er staat geen spanning op de aansluitpunten, tot nu toe werden er nog geen lampen op aangesloten. Plaatsen van buitenverlichting.
zondag 29 april 2018

Installeren Ph/Redox Security pools automtisch zwembadsysteem

Installeren van een ph redox (security pools) systeem in hetzwembad. Er dienen nieuwe elektroden aangekocht te worden evenals tubing. Systeem met flow switch.
vrijdag 27 april 2018

Keuring elektriciteit

Verkoop van huis; attest van keuring nodig.
donderdag 26 april 2018

Coax kabel vervangen

Een installateur van Telenet is langs gekomen en vertelt mij dat mijn "COAX" kabel niet meer comform is en dat deze moet vervangen worden, zonder enig meer informatie. Van appartement naar gemeenschappelijke ruimte gaat.
zaterdag 21 april 2018

Vernieuwen parlofoon en deuropener

Binnenkort laat ik mijn voordeur vervangen en wil tegelijkertijd de parlofoon en deuropener vervangen. Oud systeem moet men verwijderen aangezien dit niet naar behoren werkt.
donderdag 19 april 2018

Electriciteit conform maken in woning

De elektriciteit conform maken op basis van het verslag dat we kregen toen we het huis vorig jaar hebben gekocht. Het verslag vermeldt het volgende: I2: Direkte aanraking mogelijk / I2: Contact direct possible - J1: Eéndraadschema niet aanwezig / J1: Le schema unifilaire n'est pas présent - J2: Situatieschets niet aanwezig / J2: Le schema de postion n'est pas présent -
vrijdag 13 april 2018

Elektriciteit herstellen

We hebben kortsluiting in 2 stopcontacten. Graag nazicht en reparatie. - bij aankoop huis elektriciteit afgekeurd. Graag in orde brengen: Aardingspinnen en aardingsscheider plaatsen in kelder, equipotentiale verbindingen, uitwerken elektriciteitsplan, en erkende keuring.
zondag 25 maart 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Heel waarschijnlijk heeft een novotecnica motor het begeven. Het betreft een dubbele garagepoort met 2 motoren.
donderdag 22 maart 2018

Coax en internetkabel laten trekken

Graag verlengen van coax en internetkabel vanuit woonkamer naar zolderruimte (2de verdiep) voor aansluiting van tweede digicorder. Graag offerte.

Partners

Partners van Casius