Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

donderdag 22 maart 2018

Coax en internetkabel laten trekken

Graag verlengen van coax en internetkabel vanuit woonkamer naar zolderruimte (2de verdiep) voor aansluiting van tweede digicorder. Graag offerte.
dinsdag 20 maart 2018

Electriciteit conform maken

Ik moet mijn elektriciteit conform maken.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe elektriciteit voor renovatie appartement

Op zoek naar een electricien voor totaalrenovatie van een appartement. Appartement van 126 m².
zaterdag 3 maart 2018

Nieuwe Telenetkabel trekken

Mijn Telenetkabel moet vernieuwd worden. De oude is roestig door waterinsijpeling. Zit nu niet in een buis er is zo een 30 à 40 lopende meter nodig. De boringen van straat tot aan de kelder gaat men normaal van Telenet uit komen doen.
donderdag 1 maart 2018

Volledige renovatie elektrische installatie

Wij hebben een huis uit de jaren `60 gekocht. De bestaande elektrische installatie is volledig afgekeurd en we plannen dus een volledige renovatie van de elektriciteit. We opteren om Domotica te installeren. Ons huis omvat een salon, eetkamer, keuken, hal, wasplaats, wc, kelder, badkamer, 3 slaapkamers, zolder, garage. In bijlage vindt u getekende plannen met onze ideeën.
vrijdag 23 februari 2018

Diverse elektriciteitswerken

Ik ben op zoek naar een electricien voor diverse electriciteitswerken : Het aansluiten van een gemotoriseerde verticaal rookluik, het plaatsen van een stopcontact en noodverlichting en sirene met een drukknop. Hiernaast moet men ook de zekeringskast aanpassen en had ik graag een keuringsverslag gekregen.
woensdag 21 februari 2018

Stroomverlies nakijken

Stroomverlies graag nakijken in woning.
dinsdag 13 februari 2018

Keuring en conform maken elektriciteit

Ik wil graag mijn electriciteit laten keuren en deze conform laten maken.
dinsdag 6 februari 2018

Stekker verplaatsen

Er moet een stekker verplaatst worden in een bakstenen muur die afgewerkt is met pleister, de verplaatsing is ong een halve meter lang. Hiervoor moet dan ook een nieuwe stekkerdoos voorzien worden. Deze zou dan terug dichtgepleisterd moeten worden.
donderdag 25 januari 2018

Elektriciteit aanpassen in winkelpand

Aansluiting 2 stopcontacten plaatsen, inbouwen en aansluiten.
dinsdag 23 januari 2018

Coax kabel vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien welke de aftakkabel, coax-kabel van buiten tot binnen, voor televisie en internet bij mijn appartement kan komen vervangen. De huidige kabel is verouderd alsmede te kort, met als gevolg dat mijn provider geen NIU kan/wil installeren. Het gaat om ongeveer 20 lopende meter.
donderdag 11 januari 2018

Coax kabel doortrekken

Doortrekken van de tv kabel naar de slaapkamer.
zondag 24 december 2017

Transformator herstellen

Ik heb 6 halogeenlampen die niet meer branden. Ik denk dat het komt omdat de transformator kapot is.
dinsdag 12 december 2017

Elektrische kortsluiting opsporen

De 2 zekeringen die de keuken en een gedeelte van de living beschermen, vallen na 10, 20 minuten uit.
vrijdag 8 december 2017

Verlichting voorzien in sporthal

Bestaande verlichting sporthal (47m x 29m) moet vervangen worden door (led? ) verlichting.
donderdag 7 december 2017

Elektriciteit nazien en aanpassen

Nazien van elektrische installatie. Het nodige aanpassen. Electriciteit voorzien voor de badkamer die we renoveren.
maandag 27 november 2017

Opsporen en herstellen van elektriciteitslek

Ik woon in een oud huis met oude elektrische leidingen. In de laatste twee maanden is de aardschakelaar verschillende malen uitgesprongen zodat het ganse huis zonder elektriciteit zat. Het uitschakelen van een zekering liet toe de rest van het huis weer aan te schakelen. De uitgeschakelde zekering beslaat echter een redelijk groot circuit, van de woonkamer tot de keuken, veranda en koten buiten huis. Na enkele dagen was het mogelijk deze zekering weer in te schakelen zonder dat de hoofdschakelaar uitsprong, wat doet vermoeden dat insijpelend vocht door regen de oorzaak is. Dat veroorzaakt wellicht verlies op een deel van dat circuit, maar ik kan niet achterhalen waar... Dat lek moet gelokaliseerd en hersteld worden, anders blijven we in de woonkamer in het donker zitten.
woensdag 22 november 2017

Elektriciteit aan de normen aanpassen

Willen ons huis gaan verhuren en we moeten onze elektriciteit aan de normen aanpassen. Rapport reeds in ons bezit.
dinsdag 24 oktober 2017

Vervangen van parlofooninstallatie

Wij wonen in een gebouw met 4 appartementen (4 eigenaars) waarvan de parlofoon en bel installatie aan de buitengevel aan vervanging toe zijn. Er moeten slechts 3 bellen en 3 parlofoons aangekoppeld worden, vermits de vierde eigenaar een bel heeft op de zijkant van het gebouw op de benedenverdieping.
dinsdag 17 oktober 2017

Coax kabel trekken

Ik wil op de 1ste verdieping op 2 plaatsen tv kunnen kijken. Op de benedenverdieping is telenetaansluiting voorzien. Bij telenet is gezegd dat we zelf de bekabeling naar de 1ste verdieping moeten voorzien. Graag offerte hiervoor.
zaterdag 7 oktober 2017

Elektrische voorzieningen plaatsen en keuren

Voor het ombouwen van ons zolder verdiep tot 2 kamers zijn wij op zoek naar iemand die deze ruimtes kan voorzien van de nodige elektrische voorzieningen en ook nadien de keuring kan voorzien.
woensdag 4 oktober 2017

Elektrische ontsteking gaskookplaat herstellen

Een van mijn gasbranders van mijn gaskookplaat ontsteekt niet meer. Bij de 3 andere gaskookplaten werkt het prima.
zondag 1 oktober 2017

Elektriciteit vervangen bovenverdieping

Elektriciteit vernieuwen. Elektriciteit van bovenverdieping is volledig verouderd en moet vervangen worden. Is een bovenappartement met twee slaapkamers.
maandag 18 september 2017

Elektriciteit keuren en conform maken

Ik heb een keuringsattest voor elektriciteit en gas nodig daar ik één kamer verhuur in mijn huis . Kunnen jullie mij daarbij helpen? Bouwjaar huis 1947. Vernieuwing elektriciteit en gas 1988. Ik heb géén keuringsbewijzen en elektriciteitsplannen meer.
maandag 18 september 2017

Plaatsing meterkast en nieuwe aansluiting

Renovatie project Plaatsing van een nieuwe aansluiting & kast Energiebocht en 18mm betonplex zijn reeds aanwezig Bij goede ervaring kan een project volgen voor een totaal-renovatie

Partners

Partners van Casius