Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Vlaams-Brabant:

zaterdag 13 oktober 2018

Eendraadsschema en situatieschets elektrische installatie maken

Elektricien gezocht voor opmaak eendraadsschema. Ook een situatieschets van de elektrische installatie van bestaand appartement van 100 m².
zaterdag 6 oktober 2018

Elektrictiteit conform maken

Conform maken en algemene controle uitvoeren van elektriciteit. We zitten namelijk ook met een lek dat op te lossen valt.
donderdag 4 oktober 2018

Elektriciteit in orde zetten voor keuring

We hebben vroeger de keuring aangevraagd. Er waren een paar dingen die gecorrigeerd moeten worden. Hiervoor op zoek naar een elektricien om aanpassingen te maken.
zondag 9 september 2018

Aardingspinnen plaatsen

We hebben al 2 pinnen , er is al een gat gegraven; maar we hebben niet de boor en de Ohm meter. Een mof hebben we ook niet. De pinnen zullen nog NIET verbonden zijn met de zekeringskast.
vrijdag 31 augustus 2018

Accumulatieverwarming verplaatsen

Ik wil een accumulatieverwarming van AEG 200kg laten verplaatsen in de woonkamer tegen mid september om werken aan de muur waartegen die geplaatst is uit te voeren.
donderdag 30 augustus 2018

Deurbel te installeren

Nieuwe deurbel ter vervanging van de huidige die stuk is Schakelschema oude bel (bedraad) onduidelijk, dus graag daar advies omtrent ook Lichte voorkeur voor een draadloze, maar niet noodzakelijk. Voorkeur om belplaat te vervangen door inox exemplaar. Installateur mag aankoop bel (na voorlegging) doen .
dinsdag 21 augustus 2018

Elektriciteit aanpassen en opnieuw laten keuren

Verdeelbord moet vervangen worden. De aarding moet in de tuin geplaatst worden. Voorzien van equipotentiale verbindingen. Technisch schema en herkeuring. Dit alles in een bungalow.
zaterdag 18 augustus 2018

Vernieuwen elektrische installatie en stopcontacten bijplaatsen

Vernieuwen van de installatie + extra lichtschakelaars en stopcontacten. Recent aangekochte woning met afgekeurde elektriciteitsinstallatie.
woensdag 15 augustus 2018

Ophangen verlichting en aansluiten internet

Ophangen van 4 hanglampen, 5 plafondlampen, 2 buitenverlichtingen. Aansluiten van internet. Wegwerken van 5 zichtbare kabels met afdekplaatjes. Ophangen van enkele kaders.
maandag 13 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

De elektriciteit in het huis dat we hebben aangekocht is niet conform. Graag hadden wij een offerte verkregen hoeveel het ongeveer zou kosten om deze wel conform te maken. Een keuringsverslag is beschikbaar en als bijlage toegevoegd.
woensdag 8 augustus 2018

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.
woensdag 8 augustus 2018

Elektriciteit vernieuwen en stopcontacten bijplaatsen

Renovatie van de elektriciteit van een gekochte woning. Rekening houden met keuringverslag + eventuele extra's zoals extra stopcontacten.
woensdag 25 juli 2018

Elektrische installatie vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. Vlak voor de verkoop,in februari, zijn er elektriciteitswerken uitgevoerd (en goedgekeurd), maar er is toen bijna uitsluitend geïnvesteerd is in de zekeringkasten en de bedrading in de kelder. Op de korte termijn hebben we nieuwe bedrading op het gelijkvloers en de bovenverdieping nodig, zodat er chape + vloeren en gyproc muren + plafonds kunnen geplaatst worden.
vrijdag 20 juli 2018

Elektriciteit conform maken in aangekochte woning

Elektriciteit conform maken in net aangekocht huis. Schema aanpassen en enkele stopcontacten vernieuwen. We gaan badkamers en keuken vernieuwen dus daar moet ook de elektriciteit voor aangepast worden.
dinsdag 17 juli 2018

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.
woensdag 11 juli 2018

Plaatsen van een garagepoortopener

Onze 15 jarige garagepoortopener heeft het begeven. Er moet dus een nieuwe motor geinstalleerd worden. Electriciteitsvoorziening ed. is reeds aanwezig. We moeten dus enkel de oude motor verwijderen en een nieuwe installeren.
maandag 9 juli 2018

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp herstellen. Merk is niet geweten. Alles geprobeerd ook reset knop werkt niet.
maandag 2 juli 2018

Lucht water warmtepomp herstellen

Warmtepomp geeft kortsluiting op mijn elektrisch netwerk. Bij nazicht blijkt de compressor stuk te zijn.
donderdag 28 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit in orde brengen voor keuring, conform maken.
maandag 18 juni 2018

Elektriciteit in orde brengen voor verhuurwoning

Woning gaat verhuurd worden. Hiervoor zou ik de wettelijke elektriciteit voorziening in orde moeten brengen. Plaatsen van differentieel schakelaar.
dinsdag 12 juni 2018

Zonneboiler Wilo herstellen en nazicht

Mijn zonneboilersysteem werkt, maar er is geen warm water. Momenteel wordt onze water enkel electrisch opgewarmd.
zondag 3 juni 2018

Elektriciteit conform maken

Het huis is niet conform betreffende de elektriciteit ondanks het feit dat het in 1997 gebouwd is. Wat ons doet besluiten dat de huidige eigenaars zelf een aantal dingen hebben gedaan. Ik wil graag een expert die met ons alles bekijkt en de elektriciteit conform kan maken.
vrijdag 1 juni 2018

Coax en netwerk kabel laten trekken voor Telenet

Er moet een coaxiale kabel voor Telenet getrokken worden van de telenet kast op de stoep naar binnen in ons gebouw. De afstand is een 42 meter van de stoep tot in de ruimte waar de telenet-modem geinstalleerd moet worden. Over deze lengte van 42 meter zal dus gegraven moeten worden. Verder moet er binnen 80m UTP ethernetkabel (cat6/cat7) getrokken worden van de modem tot aan de serverkast waar de router staat.
vrijdag 25 mei 2018

Elektriciteit conform maken

We hebben een nieuwe woning aangekocht en hadden graag de elektriciteit conform gemaakt. Keuringsverslag Aceton beschikbaar.
vrijdag 4 mei 2018

Databekabeling aanleggen

- Plaatsing van 300 m kabelgoot. - Trekken van 1000 – 1500 m netwerkkabel voor Access Points en camerabewaking - Plaatsing van een glasvezelkabel tussen de gebouwen. - Plaatsing van zekeringen + montage van stopcontacten.

Partners

Partners van Casius