Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Asse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Asse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Asse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Asse:

Ééndraadschema en situatieschema

Maken van eendraads- en situatieschema voor keuring elektrische installatie. Betreft een huis van jaren 60 maar elektriciteit vernieuwd begin jaren 2000.

Coax kabel vervangen

Een installateur van Telenet is langs gekomen en vertelt mij dat mijn "COAX" kabel niet meer comform is en dat deze moet vervangen worden, zonder enig meer informatie. Van appartement naar gemeenschappelijke ruimte gaat.

Stroomverlies nakijken

Stroomverlies graag nakijken in woning.

Aanpassen van elektriciteitsplan

Bestaand elektriciteitsplan van onze woning moet gecontroleerd en aangepast worden na recente verbouwingen zodat wij nadien onze elektriciteit kunnen laten keuren.

Plaatsing Luidspreker in badkamer

We hadden graag een luidspreker geïnstalleerd aan de muur in onze badkamer. De badkamer heeft tegels.

Vervangen zekeringskast

Verouderde zekeringskast vervangen en up to day brengen in een bestaande woning +/- 330 zekeringen (bij verkoop woning niet meer goedgekeurd)

Home-entertainment Installatie

5 sonos entertainment sets dienen bevestigd te worden aan de muur met electriciteitsvoorzieningen

Na controlebezoek van BTV volgens AREI ...

Na controlebezoek van BTV volgens AREI art. 276bis naar aanleiding van de aankoop van een appartement: PV ontvangen met de volgende vastgestelde inbreuken van de elektrische installatie: 1. Schema's voorzien 2. Differentieel plaatsen (300mA en 30mA) 3. Stopcontact in slaapkamer aansluiten op aarding Graag offerte voor deze 3 aanpassingen + 2 bijkomende stopcontacten installeren op slaapkamer + 1 in de keuken (aansluiting frigo) Graag offerte voor de uitvoering van deze aanpassingen. Het vooraf bezichtigen van het appartement voor meer details is mogelijk. Bedankt!!

zoeken voor allerlei ...

zoeken voor allerlei electriciteitswerkenwerken nu en in de toekomst een vakman in de buurt van asse, wij beheren een 30 tal wooneenheden en 5tal huizen.