Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Heverlee:

Niet-conforme elektrische installatie in orde maken

Elektrische installatie is niet conform. Voor vastgestelde inbreuken, zie bijlage. De badkamer is reeds in orde gemaakt.

Uitvoeren van diverse elektriciteitswerken

Wj op zoek naar een electricien om een aantal elektriciteitswerken uit te voeren. Plaatsen en verplaatsen stopcontacten, controle van het huidige elektriciteitsnetwerk, plaatsen van een aantal lichtpunten en schakelaars, klaarleggen elektriciteit voor een nieuwe keuken en badkamer.

Aardingspin plaatsen en aansluiten

Aardingspin plaatsen en aansluiten aan reeds gelegde bekabeling / uitmeting. De bestaande installatie werd afgekeurd en dient dringend te worden aangepast.

Opstellen van ééndraadschema en situatieschema + aanpassen van aarding

Bij het plaatsen van de omvormer bleek dat de spreidingsweerstand van onze aarding te hoog was (36 ohm). Mogelijk moet er een nieuwe aardingspen geplaatst worden. We beschikken niet over een ééndraadschema en een situatieschema en aanpassen van de aarding.

Keuring elektriciteit

Verkoop van huis; attest van keuring nodig.

Coax kabel vervangen

Ik ben op zoek naar een elektricien welke de aftakkabel, coax-kabel van buiten tot binnen, voor televisie en internet bij mijn appartement kan komen vervangen. De huidige kabel is verouderd alsmede te kort, met als gevolg dat mijn provider geen NIU kan/wil installeren. Het gaat om ongeveer 20 lopende meter.

Installatie 2 accumulatiekachels in living/keuken van appartement

Ik wil 2 accumulatiekachels van 20 j oud vervangen door nieuwe en veilige exemplaren met bijhorende moderne bediening. Het betreft een keuken/ living combinatie van ongeveer 40 a 50 m². Dit is op de 6 de verdieping.

Elektrische schema's duplex appartement uitvoeren

Voor verkoop van mijn huidige duplex heb ik elektrische schema's nodig (elektriciteitskeuring : afgekeurd enige reden was ontbreken van deze schema's). Appartement is van 1996 en bestaat uit inkom, living en open keuken, trap naar slaapkamer en badkamer. Ik heb plannen die u kunt gebruiken. Ik ben verder ook op zoek naar een betrouwbare elektricien voor latere werken aan mijn toekomstige woning.

Elektriciteit keuken vernieuwen

Mijn keuken dateert uit 1974 en bevat slechts één kring voor vier stopcontacten. Er zouden twee extra elektrische kringen moeten aangelegd worden: één voor (vaat)wasmachine en één voor de oven. De zekeringkast bevindt zich in de WC-ruimte, op zeker 12m afstand. De nieuwe bekabelingen (tot de twee extra stopcontacten voor wasmachine en oven) zouden dus door de gang, living en hal moeten aangelegd worden. De werken zouden binnen nu en 4 weken tijd vervolledigd moeten worden.

Enkele extra stopcontacten plaatsen

Voor de plaatsing van een nieuwe keuken heb ik enkele extra stopcontacten nodig. 2x2 stopcontacten 1x1 stopcontact 1x een speciaal stopcontact voor een elektrisch vuur 1x3 stopcontacten Momenteel heb ik hiervoor geen materiaal maar daar kan ik wel voor zorgen.