Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor volledig nieuwe elektriciteit aanleggen:

Volledig nieuwe elektriciteit aanleggen

Volledige nieuwe elektriciteit aanleggen in het gehele huis van 3 verdiepen met kelder.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor volledig nieuwe elektriciteit aanleggen uit heel België:

Elektriciteitsinstallatie volledig vernieuwen

De elektriciteit in het huis moet vernieuwd worden. Het gaat om een oud huis met een installatie van 45 jaar oud. Alles controleren en aanpassen indien nodig. Er is ook een bijgebouw met 2 verdiepingen. Daar moet alles nog worden aangelegd: zekeringskast en elektriciteit zelf.

Nieuwe elektriciteit aanleggen

Volledig nieuwe elektriciteit aanleggen in nieuwbouwwoning van ong. >200m².

Elektriciteit volledig renoveren

Electriciteit en zekeringkast vernieuwen. Betreft een rijhuis van ong. 140m² met 2 verdiepen en tussenverdieping. Vloer word later ook vernieuwd dus er kan via vloer of zelf via muur gewerkt worden.

Elektriciteit volledig renoveren

Wij hebben een huis gekocht van 1951 en willen de volledige elektrische installatie vernieuwen. Indeling, gelijkvloers, inkom, keuken, woonkamer, berging, 1ste verdieping met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Ook een tweede verdieping. Het gaat om een open bebouwing.

Bakkerij volledig renoveren

Volledige bakkerij renoveren. Volledig het pand moet geschilderd en behangen worden. Vloer leggen over heel de bakkerij. Lampen steken en elektriciteit nakijken.

Renoveren zolder

Het betreft een nieuwbouwwoning. De zolder is al volledig geïsoleerd maar nog niet bekleed. Alle leiding voor internet, elektriciteit en voor een kleine doucheplaats zijn voorzien. We wensen onze zolder in drie ruimtes te verdelen. 1) doucheruimte 2) opbergruimte 3) multifunctionele ruimte hobby, speelkamer. Plaatsing van veluxraam en verplaatsen van huidige veluxraam.

Renovatie huis

Ik zou graag mijn huis renoveren: Installatie centrale verwarming Vernieuwing elektriciteit Vervangen van ramen en deuren Dakisolatie Een volledig nieuwe badkamer Een volledig nieuwe keuken

Architect voor verbouwing

Ontwerp voor verbouwen van bestaande woning. Nieuw dak met 2 dakkappellen (indeling als twee volwaardige slpkamers met badkamer en dressing, elektriciteit volledig vernieuwen, verwarming, aanbouw gelijkvloers voor inkomhal met toilet en technische ruimte). Nieuwe ramen en deur.