Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kessel Lo:

Elektrische installatie vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht dat we nu aan het verbouwen zijn. Vlak voor de verkoop,in februari, zijn er elektriciteitswerken uitgevoerd (en goedgekeurd), maar er is toen bijna uitsluitend geïnvesteerd is in de zekeringkasten en de bedrading in de kelder. Op de korte termijn hebben we nieuwe bedrading op het gelijkvloers en de bovenverdieping nodig, zodat er chape + vloeren en gyproc muren + plafonds kunnen geplaatst worden.

Elektriciteit volledig vernieuwen en plaatsen

Elektriciteit Voorzien nieuwe stopcontacten : Voorzien elektriciteit 9 nieuwe punten (dubbel of trippel) Elektriciteit Vervanging oude stopcontacten : Vervanging bestaande stopcontacten Elektriciteit Voorzien aansluiting apparaten : Vaatwas, frigo, oven, fornuis, dampkap Elektriciteit Verluchting toilet : Voorzien elektriciteit verluchting toilet Elektriciteit Verlichting gelijk : Voorzien aansluiting 4 nieuwe schakelaars, 5 nieuwe lichtpunten, heraanschakelen en/of uitbreiden 4 bestaande lichtcircuits. Eerste Elektriciteit Licht grote badkamer : Voorzien 2 lichtpunten en 1 schakelaar in grote badkamer Elektriciteit Stopcontacten & aansluiting :Voorzien stopcontacten aan pompbak en extra stopcontact radiator

Elektriciteitswerken op verschillende plaatsen

Ingevolge een technisch verslag van het onderzoek van woningkwaliteit blijkt dat : - deksel van zekeringskast gemeenschappelijke inkomhal ontbreekt - appartement op verdieping 2 : verschillende stopcontacten met aardingspen zijn niet aangesloten op de aardleiding (leefruimte,slaapkamer)

Conformiteitsattest elektriciteit

Wij wensen een offerteaanvraag te doen voor een conformiteitsattest van de elektriciteit van onze woning die we willen verhuren.

Elektrische installatie conform maken

Afgekeurde installatie: - ofwel in orde brengen en herkeuren - ofwel alles vernieuwen

Vervanging van parlofoons

Appartementsgebouw met drie ingangen, en in elke ingang 8 appartementen, dus 24 appartementen in het totaal. Er zou een nieuwe parlofooninstallatie moeten komen wegens sterk verouderd (bestaande parlofoons zijn er nog) Wat zou het kostenplaatje hiervoor zijn, zowel gewone parlofoons als parlofoons met videoinstallatie.

Renovatie elektrciteit

Controleren en indien nodig vernieuwen van de elektriciteit in een appartement.

Leggen Coax kabel tot studio 4e verdieping

Er is een persoon van Telenet ter plaatse geweest. Volgende werken dienen uitgevoerd te worden. Voor een telenet-aansluiting dient coax kabel aangebracht te worden vertrekkende van net boven inrijpoort gebouw tot in studio op de 4de verdieping (aan straatkant gelegen). Er is reeds een bestaande wachtbuis op de voorgevel aanwezig die hiervoor dienst zou kunnen doen. Er moet nog wel door de gevel geboord worden ter hoogte van de 4de verdieping waar de kabel vervolgens rechtstreeks naar binnen kan worden gebracht.

Elektriciteitswerken

Installeren van enkele stopcontacten, schakelaar in kamer. Leiding in muur inwerken indien mogelijk

Voltooien renovatie electriciteit + keuring

De renovatie van de electriciteit is reeds gedeeltelijk gebeurd, maar electricien heeft het laten afweten. De gang, keuken en berging (met wasmachine) moeten nog verder afgewerkt worden + (situatie)plannen en keuring moeten gebeuren. Liefst zo snel mogelijk gezien de 18 maanden sinds de aankoop van het huis bijna verstreken zijn.