Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Leuven:

Elektriciteit controleren

Bij het boren van de kapstok op ons appartement is de elektriciteit geraakt, wat kortsluiting veroorzaakt heeft. Sindsdien geen last meer van gehad, maar zou gecontroleerd moeten worden van de verhuurder. Hij denkt dat er een stuk muur uitgekapt en terug dichtgemaakt moet worden om dit te herstellen.

Plaatsen brandmeldcentrale

plaatsen brandmeldcentrale met 1) rookdetectoren in kelderruimtes en in trappenhal op 3 verdiepingen 2) rode drukknoppen met sirene op 3 verdiepingen En dit alles conform aan de wettelijke normen en voorschriften van de brandweer.

Nameten van bedrading van meterkast naar kookplaat

Wil een kookplaat electrisch plaatsen maar weet niet of bedrading voldoende sterk is. Op zoek naar een elektricien om dit uit te zoeken.

EPC attest en keuring in 2 identieke huizen

Ik zou graag een epc hebben voor twee kleine gerenoveerde woningen. Dit zijn twee identieke huizen + elektriciteitsattest keuring.

Eendraadsschema en situatieschets elektrische installatie maken

Elektricien gezocht voor opmaak eendraadsschema. Ook een situatieschets van de elektrische installatie van bestaand appartement van 100 m².

Keuring en conform maken elektriciteit

Ik wil graag mijn electriciteit laten keuren en deze conform laten maken.

Elektriciteit aanpassen in winkelpand

Aansluiting 2 stopcontacten plaatsen, inbouwen en aansluiten.

Elektrische ontsteking gaskookplaat herstellen

Een van mijn gasbranders van mijn gaskookplaat ontsteekt niet meer. Bij de 3 andere gaskookplaten werkt het prima.

Elektrische installatie vernieuwen

Het gaat om een pand met 5 studio's en een handelsruimte. De meeste elektriciteitskasten zijn nieuw. Enkele inbreuken zijn er en dienen opgelost te worden. Zijnde voor de inbreuken in orde te brengen en tellers vervangen. Met ook een centraal laagspanningsbord.

Herstellen openen van kantelpoort met novotecnica motor

De novotecnica motor op de kantelpoort reageert niet meer op de bediening op de schakelkast, ook niet met de afstandsbediening. Wel hoort men binnen de schakelkast een 'tik' maar de motor reageert er niet op.