Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Londerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Londerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Londerzeel:

Diverse kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

Ik zoek een elektricien om een luster te vervangen in de woonkamer,een hanglamp in de keuken en 2 wandlampen in mijn bureau. Tevens moet er een stopcontact vervangen worden.

Nazien elektrische bedrading zolder

We hebben bij verbouwingswerken van het oude gedeelte van het huis een probleem met de lampen in de zolder en de gang. Er zijn 5 lichtpunten met 5 schakelaars - sommige lichten werken wel, maar de bedrading is volledig en de war en de schakelaars doen soms 'raar'. We zoeken iemand dit dit kan fixen.

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

We willen in onze slaapkamer een aantal stopcontacten laten bijplaatsen + buitenlicht vervangen. We hebben niet het nodige materiaal omdat we geen idee hebben wat er nodig is. Kan u voor dit klusje een prijsofferte opmaken ?

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

Wij hebben een oud huis gekocht en vermoedelijk zal de electriciteit afgekeurd worden, deze moet dan aangepast worden aan de huidige normen (weet niet of er een aarding aanwezig is). Graag hadden wij een offerte wat de kostprijs zou zijn Adresgegevens bij afspraak

Elektriciteit conform maken en uitbreiden

Conform maken volgens keuring, bestaande kringen splitsen en kringen toevoegen , ook naar tuin in reeds gelegde wachtbuizen

Elektriciteitinstallatie voor nieuwbouw

Graag offerte voor installatie elektriciteit voor een nieuwbouw. Deze nieuwbouw wordt later opgesplitst in 2 appartementen. Momenteel is men aan de ruwbouw bezig. Wij beschikken over digitale plannen.

Plaatsing en cablage electriciteitskast in jeugdhuis

Door de ouderdom van ons gebouw zouden wij graag een offerte willen aanvragen om een nieuwe plaatsing en kablage van onze elektriciteitskast in ons jeugdhuis. Graag hadden wij hiervoor een prijsofferte gekregen

Probleem met electriciteit in de living

we hebben problemen met de electriciteit op 1 bepaald circuit. Er zijn geen plannen over de bestaande circuits en dit is geen standaard werkje,we hebben echt iemand nodig die het probleem ter harte neemt en die alles kan uitzoeken en uitpuzzelen. Grag ook iemand die een beetje Frans spreekt want mijn man is franstalig

volledige installatie ...

volledige installatie elecriciteit,kabels lichtpunten,zekeringskas,zekeringen,stopkontakten enz. volledige woning.benedenverdiep ong.60m2,boven enkele lichtpunten en stopkontakten.