Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Steenokkerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Steenokkerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Steenokkerzeel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Steenokkerzeel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Steenokkerzeel:

Verplaatsen van 2 lichtschakelaars en eventueel vervangen van enkele andere schakelaars

2 lichtschakelaars ingebouwd in gyproc wand staan te dicht bij de deur waardoor de nieuwe deurlijsten niet passen. Graag deze opschuiven/verplaatsen. Misschien ook een aantal andere schakelaars en stopcontacten vernieuwen.

Herstellen van elektrische zonwering

Aan de achtergevel van ons huis is een elektrische zonwering (knikarmscherm) bevestigd die werkt met een motor. Als we nu het scherm volledig willen laten opengaan, stopt het na een halve meter in plaats van op 4 meter. We zouden dit willen laten herstellen dat scherm terug volledig open gaat.

Kleine electriciteitswerken

2 electriciteitscircuits in huis (oude leidingen) 1 deel is defect en hierdoor heeft een deel van de woning geen stroom of licht meer. Ander deel electriciteit buiten af te koppelen en te beveiligen voor verbouwing

We hebben een huis gekocht van 1960. De ...

We hebben een huis gekocht van 1960. De electriciteit moet volledig herdaan worden. De kappingswerken (dus klaarmaken) zouden we zelf doen maar het electrisch schema en het leggen zelf laten we liever over aan een professional.

volledige controle van de huidige ...

volledige controle van de huidige elektriciteitsnetwerk in ons toekomstig huis. opgepast, alle muren zijn in gyproc. Er moeten nieuwe stopcontacten gestoken worden ( moderne modellen) , aarding, nieuwe stopcontacten geplaatst worden voor de keuken en andere, en ervoor zorgen dat alles veilig en ok is ! Er kan zich gebaseerd worden op de elektriciteitskeuring!