Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning:

Alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning

We hebben een huis gekocht, en de elektriciteit moet conform gezet worden. We hebben de nodige informatie thuis liggen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Strombeek-Bever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor alles conform zetten van elektriciteit na aankoop woning uit heel België:

Verbouwen van badkamer en zolder

Elektriciteit conform maken. Badkamer oppervlakte 9 m² op ruwbouw zetten en alles opnieuw plaatsen en betegelen , uitbreiden en heropbouwen dus ook water & elektriciteit. Bad, douche toilet hangmeubel en spiegel en een paar kasten . Zolder 65 m² isoleren en verbouwen naar een slaapkamer, douchekamer en opbergruimte.

Elektriciteit conform maken

Het huis is niet conform betreffende de elektriciteit ondanks het feit dat het in 1997 gebouwd is. Wat ons doet besluiten dat de huidige eigenaars zelf een aantal dingen hebben gedaan. Ik wil graag een expert die met ons alles bekijkt en de elektriciteit conform kan maken.

Bestemming pand en gevel veranderen

Graag had ik via de architect de bestemming van mijn pand dat momenteel een handelswoning is laten veranderen naar een woning en de daarop volgende gevel (4. 5m breed, 3m hoog, momenteel vitrine) laten wijzigen dat dit conform een woning is. Graag had ik eens vrijblijvend een afspraak gehad om dit alles te bespreken.

Elektriciteitsinstallatie conform maken

De installatie conform laten maken. Ik vermoed dat alles opnieuw zal moeten gedaan worden. Liefst voor de verhuis die voorlopig gepland staat in maart-april. Keuring zit in bijlage.

Studentenhuis conform maken

Architect plannen voor een verbouwing: De woning is verhuurd aan 5 studenten maar is niet conform. Ik wens alles in orde te stellen om attest te verkrijgen.

Elektriciteit conform maken in appartement

Heb net een opbrengeigendom gekocht waarvan 2 appartementen de elektriciteit moet conform gemaakt worden. Alles omtrent de elektriciteit moet vernieuwd worden, conform gemaakt worden. Graag in de bijlagen meer informatie over wat er zou moeten gebeuren.

Vernieuwing electriciteit

Graag hadden wij een prijsofferte ontvangen voor een gehele nieuwe electrititeit in onze woning. De elektriciteit is volledig aan vernieuwing toe en is niet meer conform. Graag hadden wij alles laten aanpassen volgens de juiste normen. Woning heeft 3 verdiepen + kelder waar al de electriciteirt start.

Elektriciteit conform maken

We hebben een huis gekocht en de elektrische installatie is niet conform. Wij willen alles in orde brengen. In de bijlage vindt u het attest van de keuring. Elektrische kaart vervangen en kabels in de muur bevestigen. In de badkamer is er een stopcontact niet in orde. Ook in de kelder nog klein werkje. Bekijken in samenspraak met vakman wat er nog mogelijk moet gebeuren.