Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor verwijderen elektrische accumulatoren:

Verwijderen elektrische accumulatoren

Wegens aankoop pelletkachels willen we onze drie accumulatoren van het merk AEG uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Tielt (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen elektrische accumulatoren uit heel België:

Aansluiten gasfornuis en boiler verwijderen

Bestaande elektrische kookplaat moet eruit en ik wil een nieuw fornuis op gas aansluiten. Ik denk er ook aan om mijn oude boiler te laten verwijderen.

Houtafval opruimen

We hebben zo’n 20 cbm aan houtafval te verwijderen. Kan hier en daar een pot of elektrische draad tussen zitten.

Nieuwe doorstroomboiler installeren

Oude elektrische warmwaterboiler verwijderen. Hierna CV leiding omleggen en nieuwe elektrische doorstroomboiler installeren.

Elektriciteit en schrijnwerkerij

Het verwijderen/verplaatsen van semi-verplaatsbare wanden en deuren, het tijdelijk en definitief verwijderen van een gedeelte van een zwevende vloer, het tijdelijk en definitief verwijderen van een verlaagd plafond, het verleggen en bijplaatsen van elektrische bekabeling, het plaatsen van verlichting, het (terug)plaatsen van de semi-verplaatsbare wanden, het plaatsen van beveiligde deuren met een antipaniek functie. Kantoorgebouw.

Regenwaterpomp DAB herstellen

Bij het opstarten van de Regenwater pomp DAB PULSAR DRY 30/50M slaat de verliesstroomschakelaar af. Wanneer ik de spoelen doormeet van de motor geeft dit nog 6MOhm. Na het verwijderen van de voet kan ik de rotor van de pomp nog met de hand (tang gebruikend) verdraaien. Ik vermoed dat er iets mis is met het elektrische stuurgedeelte van de pomp (bovenin).

Oude garagepoort verwijderen en nieuwe sectionale poort monteren

Het uit nemen van handmatige garagepoort. Hiernaast ook een elektrische sectionale garagepoort plaatsen. Standaardmaat voor 1 auto.

Meubilair kantoor monteren en kaders ophangen

Bureelmeubels (hoge wandkast, 2 kleine kasten, L-bureel en 2 rolwagentjes + frigo) monteren en installeren. Elektrische aansluitingen voor telefoon, laptop, printer, enz. Verdekt aanbrengen en additonele contacten plaatsen. Foto’s, kaders, horloge enz. Ophangen. Alle afvalmateriaal verwijderen.

Verwijderen van de elektrische accumulatoren AEG

Wegens aankoop pelletkachel willen we onze accumulatoren uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.