Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Tienen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Tienen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Tienen:

Coax kabel trekken

Ik kocht een oud herenhuis en zou Telenet willen hebben maar er ligt geen kabel. Wie kan mij dringend helpen aub gezien ik internetconnectie nodig heb voor mijn werk.

Elektrische aansluitingen voor keuken voorzien en ethernetkabel doortrekken

In een nieuw pand moeten nog aansluitingen voorzien worden voor ovens en kookplaten op 2 verdiepen. Hiernaast ook een ethernetkabel, cat6 of beter, voorzien van de kelder tot het derde verdiep, mogelijk met wat aansluitingen onderweg.

Stopcontact bijplaatsen in kelder

2 opbouw stopcontacten bijplaatsen in kelder

Elektriciteitsinstallatie in orde zetten

Ik wil mijn installatie laten aanpassen voor keuring. Ik heb geen eendraadsschema en de aardingsweerstand is te hoog. Verder wil ik enkele kleine aanpassingen aan 2 lichtschakelaars.

Deurbellen plaatsen met camerasysteem

Er zouden 2 deurbellen moeten geplaast worden. Met voorkeur met een camerasysteem en met deuropening vanop de eerste verdieping.

Elektriciteit in orde zetten voor keuring

We hebben vroeger de keuring aangevraagd. Er waren een paar dingen die gecorrigeerd moeten worden. Hiervoor op zoek naar een elektricien om aanpassingen te maken.

Elektriciteit conform maken

Elektriciteit in orde brengen voor keuring, conform maken.

Aanpassen elektriciteit

Huis gekocht waarvan de electriciteit dient aangepast te worden. (van kast tot bedrading en extra stopcontacten)

Elektricien nodig voor attest Arei certificaat

Wij zijn van plan om ons huis te verkopen maar dan hebben we een certificaat nodig dat geldig is voor 25 jaar, dit is verplicht, daar waren we niet van op de hoogte, wie zou kunnen komen om alles na te kijken, en de attest te leveren.

Elektriciteitskast vernieuwen

Ik wil onze oude zekeringskast dringend laten vervangen. Het huis is meer dan 50 jaar oud maar elektriciteitskast is tot nu toe slechts éénmaal aangepast maar dit is ook al enkele tientallen jaren geleden. In elk geval momenteel onvoldoende elektriciteitscapaciteit voor modern gebruik . We durven ook nu bijvoorbeeld geen zware apparaten (bv. van meer dan 230 volt) te gebruiken wegens enkele recente algemene pannes. Probleem is de plaats van de nieuwe (grotere) kast - die dient in de kelder te komen wegens plaatsgebrek in de gang (waar de oude kast is), dus kleine werken zijn noodzakelijk.