Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact bijplaatsen in kelder:

Stopcontact bijplaatsen in kelder

2 opbouw stopcontacten bijplaatsen in kelder
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact bijplaatsen in kelder uit heel België:

Stopcontacten verhogen en extra stopcontact bijplaatsen

Er moeten stopcontacten in de keuken verhoogd worden. Hiernaast moet men ook nog een extra stopcontact plaatsen. Het is voor een nieuwbouwwoning.

Stopcontact bijplaatsen in garagegarage

Poort wordt vervangen, extra stopcontact nodig. 1e deel offerte: - Bijplaatsen 1 stopcontact op plafond garage, er hangt reeds een lasdoos (zie foto in bijlage) - Elektrisch schema bevat (vermoedelijk) al een "algemeen symbool" om de garage aan te duiden, nieuw plan lijkt me dus niet nodig. 2e deel offerte: - Zoals je kan zien in het plan ligt (vermoedelijk, dat weet ik dus niet, graag nameten) een 2.5mm² kabel naar de garage, afstand is echter > 25m dus er mag maar maximum 16ampère over. Garage is echter samen met de stopcontacten van de slaapkamers afgezekerd op 20. Ik heb sinds kort een elektrische wagen, dus ik wil het risico niet lopen dat hier meer vermogen over gaat dan eigenlijk kan. Dus eventueel bekijken om dit "algemeen apparaat" apart te zekeren op 16A.

Elektriciteit conform maken

Een woning aangekocht waar de electriciteit niet conform is. Graag de nodige aanpassingen gedaan om dit in orde te brengen. ( attest in bijlage) In de keuken dienen twee stopcontacten verplaatst te worden en twee stopcontacten bij een bestaand stopcontact voorzien te worden. In de badkamer bijplaatsen van twee stopcontacten. Vervangen van 15 oude lichtschakelaars door een witte standaard schakelaar alsook 20 oude stopcontacten.

Elektriciteitskabel aanleggen naar tuin

Nieuwe zekering bijplaatsen in elektriciteitskast. Kabel vanuit elektriciteitskast naar de berging is reeds voorzien tijdens de nieuwbouw in de muur. In de berging komt de kabel uit verborgen achter een bestaand stopcontact. Van hieruit kan de kabel via de regenwaterbuis richting regenput in de tuin. Daar moet de kabel de regenput uit via het mansgat en een 3tal meter verder moet een buitenstopcontact komen.

Renovatie elektriciteit

Nieuwe kring toevoegen naar 1 ste verdiep + lamp. Nakijken en aansluiten aarding op stopcontacten. Bijzetten van telkens 1 stopcontact in 3 slaapkamers. Nakijken stopcontact keuken (werkt niet). Bijplaatsen stopcontact kelder. Nakijken stopcontact living, komen soms vonkjes uit wanneer er stekker wordt ingestoken. Keuring van de installatie.

Keuken verbouwen

Ik zou aan bestaande keuken een kast willen aanbouwen van H +- 2m10 op 1m20 waar ijskast en diepvries en microgolfoven ingebouwd worden, nieuw werkblad op bestaande keuken, afwasmachine aankopen en plaatsen in bestaande kast en daar stopcontact bijplaatsen. Eventueel ook nieuwe vloer..

Uitbreiding electriciteitsinstallatie

Aanpassing bestaande elektriciteitskast 230v naar 3x400v differentieelschakelaars zijn al ok). Verdeling over drie borden. Bijplaatsen van één nieuw bord met 2 rails voor de garage. Bord in de kelder ook driefasig maken. Leggen van 4 circuits in de garage in de kabelgoot (2x 1 stopcontact, 2x4 stopcontacten)(4x20A) Werken dienen snel uitgevoerd te kunnen worden.

Verlichting in garage binnen en buiten en stopcontact en stopcontacten bijplaatsen in slaapkam

Ik huur een ander appartement en zou stopcontacten moeten bij komen in slaapkamers en living als ook verlichting in garage binnen en buiten en controle stopcontact