Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Waals-Brabant:

maandag 10 februari 2020

Controleren verlies van elektriciteit

Controleren van verlies op electriciteits leidingen of aparaten wegens veel verbruik plots.
donderdag 16 januari 2020

Elektriciteit herstellen

Elektriciteit valt uit als het hard regent. Oorzaak zou ergens aan terras zijn (lampen, stekker,..)?
donderdag 3 augustus 2017

Herstellen en upgraden alarminstallatie woning

In een recent gekochte woning zijn een alarminstallatie brand Firedex en beveiliging Galaxy van Honeywell aanwezig. Geen van beiden werkt nog normaal. Deze dienen hersteld, gereactiveerd en geüpgraded te worden via gsm of internetsignaal.
maandag 14 september 2015

Vieille maison à mettre aux normes

Recherche entrepreneur pour remettre vieille maison aux normes électriques
zaterdag 7 september 2013

Verplaatsen van elektriciteitspunten (dringend)

Teneinde onze keuken te kunnen installeren, dienen er nog enkele stopcontacten verplaats te worden (in een gyproc muur). Daarenboven moet er nog één elektriciteitspunt aangesloten worden. Het betreft dus een kleinere klus die vermoedelijk in (minder dan) een dag geklaard kan worden. De keuken wordt echter begin oktober geïnstalleerd, dus het is belangrijk dat de opdracht gauw uitgevoerd kan worden.
zaterdag 12 januari 2013

Electriciteit: vervanging van zekeringkast

Mijn huis is bijna veertig jaar oud en er is aan bijgebouwd. De huidige zekeringkast dient vervangen te worden en de elektriciteit dient nagekeken te worden in mijn huis. Tevens heb ik een elektrische auto besteld en wil ik zonnepanelen laten plaatsten. Hiervoor dient de voorbereidende infrastructuur voor elektriciteit in mijn huis aangebracht te worden. Voor de elektrische auto wil ik de mogelijkheid hebben om een 3 fazige aansluiting te hebben voor de nog te bestellen oplader. Wenselijk als elektricien ook wat engels kan spreken. Mogelijk aansluitende opdracht voor installatie zonnepanelen.
maandag 27 augustus 2012

Herzien elektriciteitsvoorzieningen

In onze woning dient de elektriciteitsvoorziening te worden herzien (vooral controleren en vervangen): er is sprake van een ouder net (bovenverdieping), en een recent aangesloten elektriciteitsnet in dezelfde woning.
zondag 5 augustus 2012

DIVERSE AANPASSINGSWERKEN

DRINGEND Diverse aanpassingswerken alsook het opstellen van installatieschema's. Indien U geïnteresseerd bent, kan de volledige lijst met uit te voeren taken worden doorgemaild/doorgefaxt.
vrijdag 9 januari 2009

Beste na een controle zijn er bepaalde ...

Beste na een controle zijn er bepaalde opmerkingen ivm het conformiteit van de elektrische instelling, we moeten snel alles laten controleren en conform brengen mvg C
maandag 23 oktober 2006

levering, boring, installatie ...

levering, boring, installatie hallogeenspots