Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Waals-Brabant.


Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Tubize, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektrische installatie plaatsen, elektriciteit conform maken in appartement, zonneboiler of zonnepanelen installeren, elektrische installatie aanpassen, electriciteit conform maken in 4 studio's, elektrische installatie in magazijn plaatsen, vervanging parlofoon door videofoon, brandalarm systeem plaatsen in algemene gang, nieuwe elektriciteitskast maken, nieuwe elektriciteitskast maken, elektriciteit vernieuwen in woning, vervangen van deurbelinstallatie, elektriciteitsschema opmaken, ééndraadschema, situatieschema en differentieel schakelaar nodig, elektriciteit volledig vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Waals-Brabant:

donderdag 3 augustus 2017

Herstellen en upgraden alarminstallatie woning

In een recent gekochte woning zijn een alarminstallatie brand Firedex en beveiliging Galaxy van Honeywell aanwezig. Geen van beiden werkt nog normaal. Deze dienen hersteld, gereactiveerd en geüpgraded te worden via gsm of internetsignaal.
maandag 14 september 2015

Vieille maison à mettre aux normes

Recherche entrepreneur pour remettre vieille maison aux normes électriques
zaterdag 7 september 2013

Verplaatsen van elektriciteitspunten (dringend)

Teneinde onze keuken te kunnen installeren, dienen er nog enkele stopcontacten verplaats te worden (in een gyproc muur). Daarenboven moet er nog één elektriciteitspunt aangesloten worden. Het betreft dus een kleinere klus die vermoedelijk in (minder dan) een dag geklaard kan worden. De keuken wordt echter begin oktober geïnstalleerd, dus het is belangrijk dat de opdracht gauw uitgevoerd kan worden.
zaterdag 12 januari 2013

Electriciteit: vervanging van zekeringkast

Mijn huis is bijna veertig jaar oud en er is aan bijgebouwd. De huidige zekeringkast dient vervangen te worden en de elektriciteit dient nagekeken te worden in mijn huis. Tevens heb ik een elektrische auto besteld en wil ik zonnepanelen laten plaatsten. Hiervoor dient de voorbereidende infrastructuur voor elektriciteit in mijn huis aangebracht te worden. Voor de elektrische auto wil ik de mogelijkheid hebben om een 3 fazige aansluiting te hebben voor de nog te bestellen oplader. Wenselijk als elektricien ook wat engels kan spreken. Mogelijk aansluitende opdracht voor installatie zonnepanelen.
maandag 27 augustus 2012

Herzien elektriciteitsvoorzieningen

In onze woning dient de elektriciteitsvoorziening te worden herzien (vooral controleren en vervangen): er is sprake van een ouder net (bovenverdieping), en een recent aangesloten elektriciteitsnet in dezelfde woning.
zondag 5 augustus 2012

DIVERSE AANPASSINGSWERKEN

DRINGEND Diverse aanpassingswerken alsook het opstellen van installatieschema's. Indien U geïnteresseerd bent, kan de volledige lijst met uit te voeren taken worden doorgemaild/doorgefaxt.
vrijdag 9 januari 2009

Beste na een controle zijn er bepaalde ...

Beste na een controle zijn er bepaalde opmerkingen ivm het conformiteit van de elektrische instelling, we moeten snel alles laten controleren en conform brengen mvg C
maandag 23 oktober 2006

levering, boring, installatie ...

levering, boring, installatie hallogeenspots
zondag 24 september 2006

Révision, renforcement installation ...

Révision, renforcement installation électrique dans maison des années 1960 (+ aussi nouvelle cuisine)
woensdag 25 januari 2006

- aarding woning vernieuwen - ...

- aarding woning vernieuwen - zekeringkast uitbreiden - toevoegen stopcontacten en lichtpunten - elektriciteit voorzien voor tuin/bijgebouw - keuringsbewijs
vrijdag 28 oktober 2005

Het huis bestaat uit een winddichte ...

Het huis bestaat uit een winddichte nieuwbouw. Op de benedenverdiepng zijn de electrische buizen reeds gelegd. Nu moet de gehele electrische installatie (licht, schakelaars, zekeringskast,....) voor boven en onderverdieping nog gelegd worden.
zondag 21 augustus 2005

Refaire complètement l'électricité...

Refaire complètement l'électricité...
maandag 10 juni 2002

besoin d'une électricien pour finire le ...

besoin d'une électricien pour finire le cablage et faire les saigner ,....
maandag 30 juli 2001

Villa, bouwjaar 1962, bouwvergunning ...

Villa, bouwjaar 1962, bouwvergunning bekomen. Wordt ingericht als seminariecentrum voor groepen (4 ruimtes). burelen voor drie personen. Werkruimte voor kunstenaar in tuin. tijdelijke tentoonstellingen in hall en mezzanine: daar aangepaste verichting voor kunstwerken. Mogelijkheid te werken in valse plafonds. Eén nieuw te bouwen ruimte. Uit te voeren voor november 2001. Alarminstallatie en tuinverlichting. Computers en telefonie volledig vernieuwd.

Partners

Partners van Casius