Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Wavre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Wavre.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Wavre of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Wavre die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Wavre:

Herstellen en upgraden alarminstallatie woning

In een recent gekochte woning zijn een alarminstallatie brand Firedex en beveiliging Galaxy van Honeywell aanwezig. Geen van beiden werkt nog normaal. Deze dienen hersteld, gereactiveerd en geüpgraded te worden via gsm of internetsignaal.

Vieille maison à mettre aux normes

Recherche entrepreneur pour remettre vieille maison aux normes électriques

Verplaatsen van elektriciteitspunten (dringend)

Teneinde onze keuken te kunnen installeren, dienen er nog enkele stopcontacten verplaats te worden (in een gyproc muur). Daarenboven moet er nog één elektriciteitspunt aangesloten worden. Het betreft dus een kleinere klus die vermoedelijk in (minder dan) een dag geklaard kan worden. De keuken wordt echter begin oktober geïnstalleerd, dus het is belangrijk dat de opdracht gauw uitgevoerd kan worden.

Electriciteit: vervanging van zekeringkast

Mijn huis is bijna veertig jaar oud en er is aan bijgebouwd. De huidige zekeringkast dient vervangen te worden en de elektriciteit dient nagekeken te worden in mijn huis. Tevens heb ik een elektrische auto besteld en wil ik zonnepanelen laten plaatsten. Hiervoor dient de voorbereidende infrastructuur voor elektriciteit in mijn huis aangebracht te worden. Voor de elektrische auto wil ik de mogelijkheid hebben om een 3 fazige aansluiting te hebben voor de nog te bestellen oplader. Wenselijk als elektricien ook wat engels kan spreken. Mogelijk aansluitende opdracht voor installatie zonnepanelen.

Herzien elektriciteitsvoorzieningen

In onze woning dient de elektriciteitsvoorziening te worden herzien (vooral controleren en vervangen): er is sprake van een ouder net (bovenverdieping), en een recent aangesloten elektriciteitsnet in dezelfde woning.

DIVERSE AANPASSINGSWERKEN

DRINGEND Diverse aanpassingswerken alsook het opstellen van installatieschema's. Indien U geïnteresseerd bent, kan de volledige lijst met uit te voeren taken worden doorgemaild/doorgefaxt.

Beste na een controle zijn er bepaalde ...

Beste na een controle zijn er bepaalde opmerkingen ivm het conformiteit van de elektrische instelling, we moeten snel alles laten controleren en conform brengen mvg C

levering, boring, installatie ...

levering, boring, installatie hallogeenspots

Révision, renforcement installation ...

Révision, renforcement installation électrique dans maison des années 1960 (+ aussi nouvelle cuisine)

- aarding woning vernieuwen - ...

- aarding woning vernieuwen - zekeringkast uitbreiden - toevoegen stopcontacten en lichtpunten - elektriciteit voorzien voor tuin/bijgebouw - keuringsbewijs