Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
180 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

zondag 12 mei 2019

Elektricteitswerken uitvoeren in de woonkamer

Er dient een stekker verplaatst te worden en er moet een kabelgoot in de muur geplaatst te worden.
woensdag 1 mei 2019

Elektriciteitskabel aanleggen naar tuin

Nieuwe zekering bijplaatsen in elektriciteitskast. Kabel vanuit elektriciteitskast naar de berging is reeds voorzien tijdens de nieuwbouw in de muur. In de berging komt de kabel uit verborgen achter een bestaand stopcontact. Van hieruit kan de kabel via de regenwaterbuis richting regenput in de tuin. Daar moet de kabel de regenput uit via het mansgat en een 3tal meter verder moet een buitenstopcontact komen.
zondag 14 april 2019

Coax kabel vernieuwen

Coax kabel van Telenet vernieuwen. Kabel die van buiten naar binnen loopt. 20 lopende meter.
zondag 14 april 2019

Elektriciteit vernieuwen

Vernieuwing elektriciteit alleenstaande woning. Volledig vernieuwen van de elektriciteit. Twee slaapkamers + living + keuken + badkamer + zolderverdieping.
maandag 8 april 2019

Gevelboring uitvoeren voor telenetaansluiting te plaatsen

Gevelboring + coax kabel voor tv. 3e verdiep. Er kan op het platvorm gestaan worden onder het raam.
zondag 24 maart 2019

Circuit uitbreiden en kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

Een circuit herstellen en verzwaren, een bijkomend circuit en extra zekering leggen en alles op schema zetten voor een herkeuring. Daarnaast zijn er ook nog enkele kleine klusjes aan de elektriciteit die gelijktijdig zouden moeten gebeuren. Inbouwspotje steken en schakelaar verzetten zijn hier enkele voorbeelden van.
zaterdag 16 maart 2019

Videofoon installatie via GSM netwerk aanpassen

Wij hebben een installatie staan van Bitron voor 8 appartementen maar soms hapert er wat en we zouden ook graag dat er directe verbinding is met het GSM netwerk in de toekomst.
zondag 3 maart 2019

Onderhouden elektrische boiler

Onderhoud elektrische boiler met attest.
vrijdag 22 februari 2019

Elektrische installatie vernieuwen

Vernieuwen elektrische installatie volgens opgemaakt rapport.
vrijdag 4 januari 2019

Herstellen elektrische vloerverwarming

Osporen van een onderbreking in een elektrische vloerverwarming met kabels op kiekendraad en ingegoten in de beton met chappe en tegel er boven met een hoogspanningsgenerator.