Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
179 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

dinsdag 13 november 2018

Keuren en aanpassen elektriciteit in huurwoning

Voor vakantiehuis moet elektriciteit voldoen aan verschillende normen-aanpassen van elektriciteit. Dit is voor de vakantie verhuis dat de elektriciteit moet gekeurd worden.
vrijdag 26 oktober 2018

Aanpassingen of vernieuwen verouderde elektriciteit in woning

Renovatie elektriciteit. Kan zijn dat de elektriciteit volledig moet worden vernieuwd. een algemene aarding aanwezig. Situatieschema aanmaken. Kringen aanduiden. Stopcontacten met aardingspin aansluiten.
maandag 22 oktober 2018

Renovatie elektrische installatie

Vervanging van twee oude Stiebel Eltron accumulatoren , vernieuwing van een drietal zekeringskasten , vervangen van oude zekeringen door automatische .
donderdag 18 oktober 2018

Elektrische installatie aanpassen in woning

Ik heb een nieuwe woning gekocht en mijn bank heeft gezegd dat ik mijn elektrische installatie moet aanpassen.
woensdag 26 september 2018

Brandalarminstallatie plaatsen in herenhuis

Brandalarminstallatie plaatsen in een herenhuis met 4 verdiepingen. Herenhuis bestemd als privé woning.
donderdag 20 september 2018

Nakijken kabelverbindingen internet/TV

Nakijken of kabelverbindingen voor internet en TV nog in orde zijn en of er eventueel nog moeten bijgemaakt worden nu het nog kan , omdat er toch nog moet geplamuurd en geverfd worden.
maandag 10 september 2018

Elektriciteitswerken uitvoeren voor goedkeuring en elektrische verwarming vervangen

Algemene elektriciteitswerken voor goedkeuring na huisaankoop. De elektrische verwarming en de sensor moeten vervangen worden .
woensdag 5 september 2018

Verschillende electriciteitswerken uit te voeren.

Vervangen van leidingen in de keuken en badkamer en nieuwe stekkers in gans het appartement. Er dient ook een nieuwe parlofoon geplaatst te worden aan voordeur.
zaterdag 11 augustus 2018

Elektriciteit conform maken

Tekortkomingen AREI Controle Vinçotte: E. Schema's 1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268, 269 AREI). 1502 Situatieschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 269 AREI). F. Elektrisch bord 1603 Het schakelbord dient vervangen te worden, de beschermingsgraad tegen rechtstreekse aanraking is onvoldoende (art. 248. 01 AREI). H. Kleurcode en leidingen 1815 De geleiders van het type VOB moeten in daarvoor bestemde buizen en kabelgoten geïnstalleerd worden (art. 207 , 210 AREI). I. Toestellen 1822 De verbindingen verwezenlijken in verbindings- of aftakdozen, aan de klemmen van schakelaars, contactdozen, in plafonddozen van verlichtingstoestellen (art. 207. 07 AREI).
zaterdag 11 augustus 2018

Elektriciteit, coax vernieuwen en aanleggen netwerkkabels

Volledig vernieuwen elektriciteit in de woonkamer, inkomhal, badkamer beneden, badkamer boven, keuken, wasplaats, berging, 4slaapkamers en zolder. Plaatsen zekeringskast en woning voorzien van coax in woonkamer en slaapkamers alsook het plaatsen van netwerkkabels in woonkamer en slaapkamers. Huidige elektriciteit is afgekeurd.
vrijdag 3 augustus 2018

Telenet kabel leggen

Ons ons internet komt momenteel binnen in het midden van de woning, Hiervan uit is een kabel gelegd naar de rechterkant van de woning, daar is momenteel internet. Nu zouden wij graag een 2e kabel laten leggen naar de linkerkant van het gebouw en een apparaat op vandaaruit ook wifi te ontvangen. In de kast zal dus een verdeling door 2 kabels moeten aangelegd worden ipv 1kabel (momenteel).
woensdag 1 augustus 2018

Elektrische doorstromer leveren en plaatsen

Levering en installatie van een doorstromer voor warm water productie op een bestaand appartement. De huidige installatie bevat een boiler in de badkamer. Deze dient vervangen te worden door een doorstromer. Het appartement is voorzien voor max 4 personen. Doorstromer moet voldoende capaciteit hebben voor badkamer en keuken en geen verlies van warmte wanneer zowel badkamer als keuken gebruikt worden . Het appartement wordt elektrisch verwarmd
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen Novotecnica motor kantelpoort

Herstellen van een kantelpoort , gaat niet meer open en toe. Ligt aan de elektriciteit volgens mij want al veel vernieuwd , het is een Novotecnica motor graag herstellen.
zondag 22 juli 2018

Videofoon installeren in appartement

Een videofoon merk Elvox installeren in een appartement op de bovenste verdieping.
woensdag 11 juli 2018

Elektriciteit aanpassen

Ik kocht een woning waarbij de keuring van de elektriciteit zal moeten herdoen. Opmerkingen door keuring en deze recht te zetten.
zondag 8 juli 2018

Regenwaterpomp herstellen KSB

De regenwaterpomp zuigt (vermoedelijk) lucht aan. Daardoor blijft de pomp constant draaien graag herstellen. Het merk is van KSB.
zondag 17 juni 2018

Elektriciteit aansluiten aan verdeelkast

Ik heb een atelier gebouwd los van het huis. De elektriciteit is gelegd (twee circuits met lichten en twee met stekkers). Al wat er nu nog moet gebeuren is de verdeelkast van de atelier aansluiten op de hoofdverdeelkast (ongeveer 25m. Van elkaar). Vermoedelijk is er niet genoeg ruimte in de bestaande verdeelkast.
donderdag 24 mei 2018

Telefoonkabel vervangen in lift

Op de telefoonkabel komt geen signaal toe in de machinekamer.
woensdag 23 mei 2018

Dubbele buitenstopcontact plaatsen

Dubbel stopcontact buiten op de muur in de tuin te installeren
vrijdag 18 mei 2018

Telenet Coax kabel laten doortrekken

Coaxkabel doortrekken naar slaapkamer. De installatie bevindt zich een verdiep lager
donderdag 17 mei 2018

Nazicht en vernieuwen elektriciteit

Steken van nieuwe elektriciteitskast + aansluiten aarding (aarding ligt reeds klaar, maar niet aangesloten). Herdoen van schakelaar slaapkamer bureau (nu gaat het licht in de bureau uit als die in de slaapkamer aangaat, ze moeten samen kunnen branden). Eventueel plaatsen extra stopcontact bureau.
donderdag 3 mei 2018

Zonneboiler herstellen en nazicht

Verversen Glycol bij bestaande zonneboiler + nazicht collector doorgangen op het dak.
maandag 30 april 2018

Stroomverlies nakijken

Ik verbruik telkens meer elektriciteit zonder apparaten bij te kopen. Ik had graag geweten als ik met stroomverlies zit.
woensdag 25 april 2018

Vervanging schakelmateriaal

Momenteel zijn alle schakelaar, stopcontacten, etc. van het merk Gardy. Graag hadden we deze allemaal vervangen door schakelmateriaal van het merk Niko. Dit doorheen het ganse huis (4 slaapkamers, gang, living, keuken, garage, berging).
dinsdag 24 april 2018

Herstellen motor garagepoort

Herstellen van een garagepoort. Waarschijnlijk is de motor stuk, en moet die worden vervangen. Gaat enkel open en toe maar manueel. Het merk: Windsol.

Partners

Partners van Casius