Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
185 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

woensdag 25 maart 2020

Eendraadschema en situatieschema opstellen

De werken zijn uitgevoerd er moet enkel nog een eendraadschema en situatieschema getekend worden.
zondag 8 maart 2020

Elektrische installatie controleren en conform maken

Electrische installatie controleren en conform maken. Is 20j geleden vernieuwd maar geen schema's beschikbaar.
donderdag 20 februari 2020

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit vernieuwen. Aansluiten, zekeringkast maken, testen en keuren.
woensdag 15 januari 2020

Mogelijk stroomverlies herstellen

Wij zouden graag ons electriciteitverbruik laten controleren in ons huis aangezien wij al jaren heel wat kWh verbruiken, wij lieten 4 jaar geleden zonnepanelen plaatsen om de kosten te beperken, maar wij blijven hoge facturen krijgen, nu was onze vraag of wij niet ergens met verlies zitten en dit kan worden opgespoord en eventueel opgelost.
woensdag 1 januari 2020

Enkele parlofoons en buzzers vervangen

Momenteel zit er een verouderd model van terraneo parlofoon, 6 kabels lopen naar binnen. Graag hadden we 2 nieuwe modules gewenst dat we zien als er iemand voor de deur staat. met tijd zullen we een poort aan ons huis hebben kunnen wij de buitenmodule dan verhuizen of kopen we dan best een 2 de bij? Momenteel hangt hij uit de gevel omdat de boutjes al verroest waren van het oude model.
vrijdag 20 december 2019

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Renovatie van appartement waarin we elektrische vloerverwarming wensen. OPpverlakte is ongeveer 42 m². Te leggen op bestaande chape en onder lamelparket van 10mm dik.
maandag 9 december 2019

Elektriciteit compleet vernieuwen

Volledig vernieuwing elektriciteit, inclusief zekeringskast. Enkel de meterkast moet niet vervangen worden. Gesloten woning is 226 m² met 2 verdiepingen.
vrijdag 22 november 2019

Electriciteitswerken voor een renovatieproject uitvoeren

Voor een pand in renovatie ben ik op zoek naar een electriciën, de bekabeling is reeds geplaatst doorheen de woning alsook de inbouwdozen. De uit te voeren werkzaamheden zijn aansluiten en plaatsen van stopcontacten/schakelaars alsook het plaatsen van zekeringen en aansluiten. Men moet ook een elektrisch schema voor de keuring opmaken.
dinsdag 19 november 2019

Binnen parlofoon vervangen

De binnenparlofoon is stuk in mijn appartement, die van de andere appartementen werkt nog. ik heb dus een nieuw binnentoestel nodig met eventueel aansluiting.
zondag 3 november 2019

Inbreuken elektrische keuring herstellen

De volgende inbreuken moeten worden opgelost: - soepele kabel zonder cilindrische kabelschoenen - Het elektrisch dossier kon niet worden voorgelegd - Sommige stopcontacten met aardingspen zijn niet verbonden met de aarding