Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in West-Vlaanderen.

110 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, elektriciteit vernieuwen, conform maken van elektriciteit, elektriciteit conform maken, elektriciteit conform maken, vernieuwen van elektriciteit, elektriciteit volledig vernieuwen, elektriciteit conform maken, elektriciteit renoveren in appartement, renoveren van elektriciteit in een verouderde woning, parlofoon vervangen appartement, zonnepanelen plaatsen op hellend dak, conform maken elektriciteit appartement, elektriciteit volledig te vervangen, elektriciteit conform maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

zondag 11 juni 2017

TV kabel van ene kamer naar andere kamer doortrekken

Beneden ligt onze coaxkabel en tv aansluiting, nu willen wij boven ook graag naar TV kijken. Dus moet de kabel gesplit worden en doorgetrokken.
zaterdag 10 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

We hebben een verouderd huis gekocht, van het jaar 1958. Het huis bestaat uit een beneden, boven en zolder. De elektriciteit moet volledig vernieuwd worden. We hadden hiervoor graag een aantal offertes.
vrijdag 2 juni 2017

Stroomverlies op te meten en te controleren

Wij hebben een zeer hoge energiefactuur gekregen. Wij vermoeden dat we met stroomverlies zitten en willen dit graag laten controleren.
maandag 29 mei 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon van appartement is kapot en moet hersteld worden.
zondag 21 mei 2017

Diverse elektriciteitswerken uit te voeren

Ik zoek een vakman voor volgende elektriciteitswerken: Elektrische keuring, code op automatische garagepoort, spots hangen en extra stopcontacten plaatsen.
maandag 15 mei 2017

Tuinverlichting vernieuwen

Huidige tuinverlichting (verouderd) te vervangen door modern en energiebesparende installatie.
dinsdag 2 mei 2017

Zonnepanelen verhuizen naar een woning

Wij willen onze zonnepanelen verhuizen naar onze nieuwe woning. Het gaat om 13 panelen. Ze liggen nu op een hellend dak en moeten op een plat dak zo snel mogelijk
zaterdag 29 april 2017

Zekeringkast nakijken voor keuring

De zekeringsskast nazien in appartement voor keuring ,afsluitdeur staat ernaast, loshangende draden vermoed ik (huurappartement) de zekeringsskast is geplaatst geweest in de jaren 1980 ,we kunnen ter plaatse afspreken . Liefst na 10 mei.
dinsdag 25 april 2017

Elektriciteitsschema op te maken

Elektriciteitsschema tekenen/opmaken
zaterdag 22 april 2017

Distributie- en internetkabels aansluiten

In mijn woning werden de kabels voor televisie en internet reeds doorgetrokken, enkele dienen ze nog aangesloten te worden (fiches er op plaatsen). De distributie werd reeds aangesloten maar blijkt geen signaal door te geven.
donderdag 13 april 2017

Elektrische schemas tekenen

Bij de koop van ons huis ontbreekt het elektrisch schema; deze zou dus opnieuw moeten aangemaakt worden.
dinsdag 11 april 2017

Elektricien nodig

Elektricien nodig voor de aflevering van een certificaat van de elektriciteit. Vakman dient langs te komen. Het is zeer dringend, ik zou de certificaten deze week nog nodig hebben.
zaterdag 8 april 2017

Tv kabel veranderen van plaats

We willen onze tv van plaats veranderen dus moet de tv kabel ook van plaats veranderen.
dinsdag 28 maart 2017

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 . Die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Waarschijnlijk door er verkalking op zit. Ik zoek zo snel mogelijk een vakman voor deze te onderhouden en te ontkalken.
vrijdag 24 maart 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

We hebben een verbouwing achter de rug, daardoor liggen sommige zonnepanelen niet meer goed en nemen teveel schaduw. Graag hadden we ze verplaatst? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn 2 groepen, 1 groep van 7 panelen en 1 groep van 8 panelen. Het gaat om een plat dak.
maandag 20 maart 2017

Videoparlofoon vervangen

Ik heb een videoparlofoon van Elvox,die geplaatst is in 2000. Zou graag een moderner model hebben met dezelfde aansluiting,is dit mogelijk en wat kost het.
vrijdag 17 maart 2017

Plaatsen zekeringskast en aansluiting

Oude woning om te renoveren. Op het gelijkvloers is de elektriciteit reeds vernieuwd. Er moet wel nog elektriciteit gelegd worden op het eerste verdiep en de zolder. Hiervoor moet er een zekeringskast bijkomen en leidingen getrokken worden. Het kappen en leggen van bekabeling kunnen we zelf maar het aansluiten aan de zekeringskast niet. Het betreft dus enkel een offerte voor een zekeringskast + aansluiting van de bekabeling.
vrijdag 17 maart 2017

Zonnepanelen te plaatsen op hellend dak

Dak: 6 tot 9 hellend.
donderdag 23 februari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Aanpassing van elektriciteit plus keuring inbouw werk. Elektriciteit moet vernieuwd worden.
maandag 6 februari 2017

Elektriciteitskast vervangen

Vervangen van de schakelkast met 6 tot 8 groepen.
maandag 30 januari 2017

Electriciteit conform maken

Conform maken van huidige elektriciteit in woning.Rapport met inbreuken ter beschikking.
zaterdag 28 januari 2017

Controle kringen en staat van spots

Nazicht van kringen aangezien geen stroom in aantal prises. Ook nazicht van spots in plafond op eerste en tweede verdieping en buitenspots voor en achteraan de woning in dakoversteek.
zondag 8 januari 2017

Aanpassing zekeringskast en plaatsen zonnepanelen

Aanpassingen aan zekeringkast (differentieel,aarding... ) voor plaatsen van zonnepanelen.
dinsdag 20 december 2016

Bijplaatsen plafond leds

Voor de living waar nu al een plafond ventilator hangt dienen er 2 led balken bijgeplaatst te worden. De stroom dient afgetakt te worden vanuit de plafond ventilator.
woensdag 30 november 2016

Aansluiting elektriciteit

De aansluiting van de elektriciteit achter de koelkast komt vrij uit de muur. Dit is niet reglementair voor de brandweer en moet afgeschermd worden door een plaatje? Bij het afsluiten van de oude koelkast kreeg de technieker ook een schok dus dat moet nagekeken worden. De nieuwe koelkast moet nadien ingebouwd worden. Probleem: dit is een 2 de verblijf en ik kan enkel op zaterdag 17/12/16 aanwezig zijn. Klusman die ook elektriciteit kan doen.

Partners

Partners van Casius