Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
120 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

vrijdag 9 maart 2018

Eendraadschema en situatieschema tekenen

Eendraadschema en situatieschema tekenen van een vrijstaande woning, bouwjaar 1983. Woning werd gekocht van de eerste eigenaars. Schema's dienen te worden voorzien in kader van herkeuring na verkoop.
zaterdag 3 maart 2018

Slagboom private parking herstellen of vervangen

De motor kan de slagboom niet meer omhoog steken want de tandwielen draaien door. Het gaat om een slagboom op een private parking.
vrijdag 2 maart 2018

Nieuwe zuinigere plafondverlichting plaatsen

Vervangen en plaatsen van energiezuinigere plafondverlichting in alle (7) kamers van ons appartement.
woensdag 28 februari 2018

Afnemen zonnepanelen en terug plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand die onze zonnepanelen van onze boiler 4 stuk kan afnemen en terug plaatsen voor dakwerken. Het gaat om zonnepanelen met glycol.
woensdag 21 februari 2018

Vernieuwen van zekeringskast

De oude zekeringskast (+/- 20 smeltveiligheden) te vervangen door een nieuwe gereglementeerde kast en tevens ook de oude aarding vervangen door een dikkere gereglementeerde met onderbreker..
dinsdag 20 februari 2018

Telenet kabel doortrekken

Ik wil graag mijn kabel voor analoge TV in mijn appartement laten doortrekken. Ik denk dat het voor zo een 5 meter is dat men deze moet doortrekken.
zondag 18 februari 2018

Electriciteit conform maken

Ik wil graag de elektriciteit van een appartementsblok bestaande uit 2 appartementen conform laten maken.
woensdag 14 februari 2018

Vervangen van oude convectoren

Er is momenteel 1 van de 3 elektrische convectoren kapot. We willen graag deze kapotte laten vervangen maar het is ook mogelijk dat we ze allemaal meteen vervangen. De ketel mag blijven zoals hij is indien mogelijk, alles werkt op elektriciteit.
vrijdag 9 februari 2018

Elecktriciteitkast verplaatsen

De zekeringskast zou ongeveer 1,50 m naar beneden moeten verplaatst worden wegens verbouwingswerken
woensdag 7 februari 2018

Diverse elektriciteitswerken uitvoeren

In mijn appartement loopt de aarding van de zekeringskast al tot beneden in de berging. Nu moet deze van daar nog, ook in een buis plaatsen, naar de ruimte waar de meters staan en aangesloten worden op de aarding van het gebouw. Deze ook uitmeten en controle van de elektrische installatie voor de keuring. Het zou zo een 10 lopende meter zijn dat men dit moet doortrekken.
zondag 4 februari 2018

Frontpaneel parlofoon vervangen en omvormen installatie van parlofoon naar videofoon

Ik wil graag het frontpaneel van de parlofoon installatie laten vervangen. Ook is er de optie om deze hele installatie om te vormen van parlofoon naar videofoon. Dit gaat in totaal om 16 toestellen.
woensdag 31 januari 2018

Reparatie parlofoon Bitron Video

Mijn videofoon van Bitron Video werkt niet meer. Ik denk dat de hoofdplong eens gesprongen is en daarna werkte de videofoon niet meer. Ik weet niet of het toestel stuk is of probleem met bedrading.
zaterdag 27 januari 2018

Ophangen van verlichting

Voor ons toekomstig nieuwbouwappartement in Oostende zijn we op zoek naar een elektricien die onze (reeds aangekochte) verlichting kan installeren. Het betreft diverse armaturen die we aangekocht hebben bij de firma Fantasiaen die aan het plafond dienen bevestigd te worden. Dit zou (vermoedelijk) dienen te gebeuren in de tweede helft van maart 2018, na de schilderwerken. Vraagprijs hiervoor?
zondag 21 januari 2018

Elektriciteit conform maken

Schema's ontbreken, - continuïteit van equipotentiale geleiders en /of beschermingsgeleiders is niet gewaarborgd, - - contactdozen: de aardingspen dient aangesloten te worden op de aarding van de installatie; - toestel klasse 1 dient door middel van een beschermingsgeleider (PE) aangesloten te worden op het aardingsnet; - verdeelbord is niet voorzien van achterwand en /of deur; -het bord is niet gemakkelijk toegankelijk; - de genaakbare, naakte delen onder spanning zijn onvoldoende afgeschermd; - niet gebruikte invoeropeningen van het bord dienen afgedicht te worden; - de aanduidingen van de stroomkringen en / of apparatuur, aansluitklemmen enz. Dient aangebracht of vervolledigd te worden (met voldoende leesbaarheid & bestendigheid)
maandag 15 januari 2018

Elektriciteit volledig vernieuwen

Volledige renovatie elektriciteit. Huidige installatie is volledig verouderd. Dus installatie, kast, stopcontacten, ...
maandag 8 januari 2018

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in mijn appartementsgebouw. Graag wil ik hem laten herstellen of eventueel vervangen indien nodig.
woensdag 3 januari 2018

Meterkasten verplaatsen

Meterkasten moet verplaatst worden van zes meters. De meters zijn verouderd. Naar de kelder.
maandag 1 januari 2018

Electrische accumulatie verwarming aanpassen

In ons appartement staat een accumulatiekachel van 1990 en enkele bijverwarmers in de woonkamer. Er is een oude thermostaat en een telefoonmodule. Echter alles is wat verouderd en moet vernieuwd worden. Er moet een nieuwe thermostaat met SIM module komen die we vanop afstand kunnen gebruiken. Hiernaast ook een oplossing dat we overdag kunnen bijverwarmen indien nodig Eventueel ook een nieuwe accumulatiekachel die een modernere look heeft en wat efficiënter is.
dinsdag 12 december 2017

Oude electriciteit vervangen

Wij willen voor kleine studio de elektra laten vernieuwen inclusief zekeringkast met aardlek. De huidige installatie is van 1965. Het is een kleine studio van 35 m². Inclusief vervangen contactdozen en schakelaars.
zondag 10 december 2017

Oude zekeringskast vervangen

Ik wil mijn zekeringskast laten vervangen. Woning van 1976. In bezit van keuringsverslag.
woensdag 22 november 2017

Elektriciteit volledig vernieuwen

Wij zullen binnenkort beginnen aan een totaalrenovatie van een rijwoning met een woonoppervlak van 145m². De elektriciteit zou volledig moeten vernieuwd worden en zou dit graag doen met svv kabels en drukknoppen.
zondag 19 november 2017

Electriciteit aanpassen aan de normen

In klein appartement de elektriciteit aanpassen aan de normen.
woensdag 15 november 2017

Brandalarm systeem plaatsen in algemene gang

Voor het uitvoeren van een brandalarmsyteem, => het plaatsen van brandcentrale, sirene, en 2 manuele drukknoppen.
zondag 5 november 2017

Zekering herstellen van elektrische installatie

Sommige stopcontacten werken niet.
maandag 16 oktober 2017

Elektrische installatie conform maken in studio

Conform maken elektriciteit. Plus het plaatsen van 3 elektriciteit Convection en 1 straler in badkamer.

Partners

Partners van Casius