Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in West-Vlaanderen.

120 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel, eletriciteit conform maken, vernieuwing electriciteit, elektriciteit vernieuwen, elektrische werken in appartement, elektriciteit in orde brengen, groepenkast plaatsen en/of keuren, zekeringskast aanpassen en stopcontacten plaatsen, nazicht van elektriciteit en aanpassen naar huidige norm, elektrische installatie vernieuwen van huis met 2 wooneenheden, algemene elektrischiteitswerken uit te voeren, elektrische installatie conform maken, elektriciteit aanpassen op zolder en elektriciteit conform maken, elektrische schema's duplex appartement uitvoeren, opmaken eenddraadschema en situatieschema en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

dinsdag 8 augustus 2017

Keuring uitvoeren van elektrische installatie

Keuring elektriciteit om attest te bekomen voor verkoop van ons huis, deze keuring zou moeten plaatsvinden op een zaterdag.
maandag 7 augustus 2017

Groepenkast plaatsen en/of keuren

Groepenkast plaatsen en/of keuren. Het kan zijn dat ik de groepenkast zelf plaats. Nadien moet deze gekeurd worden.
maandag 31 juli 2017

GSM module in lift plaatsen

Plaatsen van (een of) drie GSM modules voor drie liften van ons gebouw in Veurne.
donderdag 20 juli 2017

Tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel

Wij willen alle Tl armaturen vervangen in onze winkel in Ophasselt. Nu habben wij gewone Tl : als lamp opteren wij nu eco TL . Bekabeling moet niet worden vervangen . Oppervlakte winkel: 2800m².
maandag 17 juli 2017

Rookmelders plaatsen in appartementen

Ik zoek een vakman om rookmelders te plaatsen in 4 verhuurappartementen. Rookmelders nog niet aangekocht, dus in samenspraak met de vakman aan te kopen.
maandag 10 juli 2017

Doorstromer plaatsen

Ik heb nu en boiler op elektriciteit die continu voor warm water zorgt. Graag had ik een elektrische doorstromer die wanneer het nodig is warm water voorziet voor 4 personen.
zondag 9 juli 2017

Zonnepanelen verplaatsen

Verplaatsen van zonnepanelen : Verhuis Brugge -> Ruddervoorde. 10 panelen.
zaterdag 8 juli 2017

Draadloze bel installeren op bestaande parlofoon in appartement

Ik hoor niet goed en wens een draadloze bel op mijn bestaande parlofoon in mijn appartement.
donderdag 6 juli 2017

Elektriciteit conform maken

Graag alle mankementen van keuringsverslag verhelpen + herkeuring.
vrijdag 30 juni 2017

Aansluitingen in orde brengen

Ik zoek een vakman voor het aansluiten van: pomp vijvertje, buitenverlichting, binnenverlichting in de tuinhuisjes, stopcontacten.
zondag 11 juni 2017

TV kabel van ene kamer naar andere kamer doortrekken

Beneden ligt onze coaxkabel en tv aansluiting, nu willen wij boven ook graag naar TV kijken. Dus moet de kabel gesplit worden en doorgetrokken.
zaterdag 10 juni 2017

Renoveren van elektriciteit in een verouderde woning

We hebben een verouderd huis gekocht, van het jaar 1958. Het huis bestaat uit een beneden, boven en zolder. De elektriciteit moet volledig vernieuwd worden. We hadden hiervoor graag een aantal offertes.
vrijdag 2 juni 2017

Stroomverlies op te meten en te controleren

Wij hebben een zeer hoge energiefactuur gekregen. Wij vermoeden dat we met stroomverlies zitten en willen dit graag laten controleren.
maandag 29 mei 2017

Parlofoon herstellen

Parlofoon van appartement is kapot en moet hersteld worden.
zondag 21 mei 2017

Diverse elektriciteitswerken uit te voeren

Ik zoek een vakman voor volgende elektriciteitswerken: Elektrische keuring, code op automatische garagepoort, spots hangen en extra stopcontacten plaatsen.
maandag 15 mei 2017

Tuinverlichting vernieuwen

Huidige tuinverlichting (verouderd) te vervangen door modern en energiebesparende installatie.
dinsdag 2 mei 2017

Zonnepanelen verhuizen naar een woning

Wij willen onze zonnepanelen verhuizen naar onze nieuwe woning. Het gaat om 13 panelen. Ze liggen nu op een hellend dak en moeten op een plat dak zo snel mogelijk
zaterdag 29 april 2017

Zekeringkast nakijken voor keuring

De zekeringsskast nazien in appartement voor keuring ,afsluitdeur staat ernaast, loshangende draden vermoed ik (huurappartement) de zekeringsskast is geplaatst geweest in de jaren 1980 ,we kunnen ter plaatse afspreken . Liefst na 10 mei.
dinsdag 25 april 2017

Elektriciteitsschema op te maken

Elektriciteitsschema tekenen/opmaken
zaterdag 22 april 2017

Distributie- en internetkabels aansluiten

In mijn woning werden de kabels voor televisie en internet reeds doorgetrokken, enkele dienen ze nog aangesloten te worden (fiches er op plaatsen). De distributie werd reeds aangesloten maar blijkt geen signaal door te geven.
donderdag 13 april 2017

Elektrische schemas tekenen

Bij de koop van ons huis ontbreekt het elektrisch schema; deze zou dus opnieuw moeten aangemaakt worden.
dinsdag 11 april 2017

Elektricien nodig

Elektricien nodig voor de aflevering van een certificaat van de elektriciteit. Vakman dient langs te komen. Het is zeer dringend, ik zou de certificaten deze week nog nodig hebben.
zaterdag 8 april 2017

Tv kabel veranderen van plaats

We willen onze tv van plaats veranderen dus moet de tv kabel ook van plaats veranderen.
dinsdag 28 maart 2017

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 . Die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Waarschijnlijk door er verkalking op zit. Ik zoek zo snel mogelijk een vakman voor deze te onderhouden en te ontkalken.
vrijdag 24 maart 2017

Zonnepanelen te verplaatsen

We hebben een verbouwing achter de rug, daardoor liggen sommige zonnepanelen niet meer goed en nemen teveel schaduw. Graag hadden we ze verplaatst? Kunnen jullie ons helpen? Het zijn 2 groepen, 1 groep van 7 panelen en 1 groep van 8 panelen. Het gaat om een plat dak.

Partners

Partners van Casius