Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende electriciens. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een electricien of meerdere electriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze electriciens uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw electricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in West-Vlaanderen.

109 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een electricien, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een electricien in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij electriciens voor: elektriciteit conform maken, parlofooninstallatie vervangen voor 6 appartementen, parlofoon installeren, electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon, elektriciteit vernieuwen, groepen in elektriciteitskast vervangen, installatie voldoet niet aan het AREI, elektriciteitskast vernieuwen, elektriciteit opsplitsen in gebouw, renovatie elektriciteit voor keuring, parlofooninstallatie vervangen in appartementsgebouw, vernieuwen van elektrische installatie, renovatie van de elektriciteit voor keuring., vernieuwen van een zekeringskast, opstelllen eendraadschema en situatieplan en herkeuren elektriciteit en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke electricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

donderdag 23 februari 2017

Elektriciteit vernieuwen

Aanpassing van elektriciteit plus keuring inbouw werk. Elektriciteit moet vernieuwd worden.
maandag 6 februari 2017

Elektriciteitskast vervangen

Vervangen van de schakelkast met 6 tot 8 groepen.
maandag 30 januari 2017

Electriciteit conform maken

Conform maken van huidige elektriciteit in woning.Rapport met inbreuken ter beschikking.
zaterdag 28 januari 2017

Controle kringen en staat van spots

Nazicht van kringen aangezien geen stroom in aantal prises. Ook nazicht van spots in plafond op eerste en tweede verdieping en buitenspots voor en achteraan de woning in dakoversteek.
zondag 8 januari 2017

Aanpassing zekeringskast en plaatsen zonnepanelen

Aanpassingen aan zekeringkast (differentieel,aarding... ) voor plaatsen van zonnepanelen.
dinsdag 20 december 2016

Bijplaatsen plafond leds

Voor de living waar nu al een plafond ventilator hangt dienen er 2 led balken bijgeplaatst te worden. De stroom dient afgetakt te worden vanuit de plafond ventilator.
woensdag 30 november 2016

Aansluiting elektriciteit

De aansluiting van de elektriciteit achter de koelkast komt vrij uit de muur. Dit is niet reglementair voor de brandweer en moet afgeschermd worden door een plaatje? Bij het afsluiten van de oude koelkast kreeg de technieker ook een schok dus dat moet nagekeken worden. De nieuwe koelkast moet nadien ingebouwd worden. Probleem: dit is een 2 de verblijf en ik kan enkel op zaterdag 17/12/16 aanwezig zijn. Klusman die ook elektriciteit kan doen.
woensdag 23 november 2016

Zekeringskast vervangen en conform maken elektriciteit

Zekeringkast vernieuwen en conform maken keuring appartement te Oostende. 7 kringen (keuken 3, badkamer 1, verlichting 1, stopcontacten 2, verlichting 1)
donderdag 17 november 2016

Elektriciteitswerken voetbalkantine

Project omvat het volgende: hangen van hoofdverdeelbord, schakelaars, stopcontacten, verlichting, noodverlichting ed.
zaterdag 5 november 2016

Electriciteit conform maken

Ik wil mijn zekeringkast laten nakijken Eventueel ook de waterboiler en de vaste verwarmingstoestellen.
dinsdag 1 november 2016

Wijziging elektriciteit

Er zijn enkele opmerkingen op het keurattest die moeten bekeken worden (appartement net aangekocht) en verder moet er stroom bijgelegd worden naar terras, stopcontacten bijzetten/verplaatsen en aansluitingen/stopcontacten voor nieuwe keuken voorbereiden volgens technisch plan keukenbouwer.
donderdag 13 oktober 2016

Vernieuwen elektriciteit

Wij hebben een nieuw huis: -Elektriciteit dient te worden aangepast of vernieuwd.
dinsdag 4 oktober 2016

Keuring Elektriciteit

Keuren van elektriciteit: Voor verkoop van een pand gebouwd rond 1981
donderdag 22 september 2016

Onderhoud electrische 100L merk Newboil

Nazicht en onderhoud elektrische boiler
woensdag 14 september 2016

Klusjes elektriciteit in huis

- plaatsen opbouwstopcontact op zolder naast omvormer zonnepanelen (nodig voor aansluiting in 10/2016 te plaats PID-box). Er ligt reeds leiding op zonder maar nu voor verlichting gebruikt, anders aftappen van stroomsnoer van boiler. - depannage Led verlichting badkamer (2 lampen) reeds vervangen maar werken nog steeds niet - haperende verlichting in garage werkt soms wel en soms niet DRINGENDE uitvoering gevraagd (ben wel afwezig van 15/9 t/m 25/9)
maandag 5 september 2016

Conform maken electriciteit

Ik ben alleenstaande en toen ik dit huis kocht was de elektriciteit afgekeurd en dit zou moeten in orde gemaakt worden omwille van mijn brandverzekering om een attest te verkrijgen.
vrijdag 19 augustus 2016

Inbreuken van electriciteit rechtzetten

A3. De elektrische installatie is volledig / gedeeltelijk opgebouwd na 1/10/1981: het elektrisch dossier (keuringsverslag + eendraadsschema + situatieplan) van het gelijkvormigheidsonderzoek volgend AREI art 270 of 276 kon ons niet worden voorgelegd. (art 16/269 + MB 27/07/1981) B2. Het elektrisch bord is moeilijk bereikbaar. (art 248) B13. De dichtheidsgraad van het elektrisch bord is niet conform (geen IPXX-B voor huishoudelijke lokalen of D voor publiek toegankelijke lokalen). (art 49) (VB: voorkant + bovenkant) C1. Er is geen conform aardingsverdeelnet. (art 70) (oven + kookplaat niet geaard) C2. Er is geen aardingsmeetklem (onderbreker). (art 70) C4. Sommige stopcontacten met aardingspen zijn niet verbonden met de aarding. (art 70) (woonkamer: 1x onder lichtschakelaar, kant ke
donderdag 4 augustus 2016

Keuring elektrische installatie

Bij de aankoop van een woning blijkt dat de elektrische installatie is afgekeurd. Kunt u me een offerte bezorgen voor de kostprijs om alles op punt te zetten. Probleem: ik zou de offerte maandag nodig hebben, dit om te onderhandelen over de aankoopprijs van de woning. Hiervoor voeg ik een kopie van het attest, zodoende u op de hoogte bent van de werkzaamheden die moeten gebeuren.
vrijdag 29 juli 2016

Plaatsen van plafond- en keukenverlichting

Zoek electrieker voor het plaatsen van 1 plafond- en een keukenverlichting.
woensdag 27 juli 2016

Vervangen elektrische boiler

Wij moeten dringend onze boiler vervangen. De onze lekt. Wij zoeken een van 150 l, breedte +/- 50 cm, hoogte +/- 110-120. Graag vervanging voor vrijdag 5 augustus.
dinsdag 26 juli 2016

Telenet bekabeling verleggen

Vorige bewoners hebben een gevelrenovatie uitgevoerd maar de bakebeling van Telenet is heel lelijk teruggeplaatst en komt op de foute plaats in de woning binnen (zolder). Aansluitpunt van Telenet ligt op de gevel. Opdracht: opnieuw fixeren van Telenet bekabeling op de gevel en binnenbrengen in elektriciteitskast in de gang. Er is een verplaatsing van elektriciteitsleiding voorzien door EANDIS (ondergrondse plaasting ipv gevelingang), eventueel ook Telenet via zelfde boringsgat binnenbrengen.
dinsdag 12 juli 2016

Plaatsing destratificator

Graag offerte voor het plaatsen van een destratificator voor 520m² (18m x 28. 8m) met een plafondhoogte van 6m. Plafond vrij te bereiken en bevestigingspunten in steeldeck. Elektrische leidingen ook te plaatsen. Sturing dient sensoren te hebben voor werkvloer & plafond. Indien de werkvloertemperatuur boven een bepaalde temp is dient het systeem zich uit te schakelen (zomerperiode). Dient tijdsschakeling te bevatten op dagbasis (van uur x tot uur y mogelijks te werken). Sturing aanwezig om het debiet van de units te regelen (zodat deze niet pendelen).
zaterdag 25 juni 2016

Volledig vernieuwen van elektriciteit

Mijn elektriciteit is niet conform gekeurd. Daarom moet de volledige elektriciteit in de woning vernieuwd worden.
dinsdag 31 mei 2016

Vernieuwen van elektriciteit

Volledig nieuwe elektriciteit en kast. Buitenverlichting en Vodafone met dubbele ontvanger plaatsen. Zeer dringend, want moet september open en schilder moet nog komen en vloerder.
maandag 30 mei 2016

Nieuwe elektriciteit plaatsen

Oude elektriciteitskast moet vervangen worden en nieuwe draden geplaatst worden.

Partners

Partners van Casius