Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een electricien uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende electriciens. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens.
206 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten electricien aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in West-Vlaanderen:

donderdag 11 juli 2019

Nieuwe elektriciteit in de badkamer voorzien

In een badkamer zijn er verschillende elektriciteitswerken nodig: Ingebouwde spots steken, stopcontacten voorzien en spanning naar spiegel in orde maken.
donderdag 11 juli 2019

Gsm module in lift plaatsen

Op zoek naar een elektricien voor het installeren van een gsm module in een lift. Dit voor een lift van 3 verdiepingen. Het systeem zelf moet men voorzien en ook de installatie.
zaterdag 22 juni 2019

Stopcontacten verhogen en extra stopcontact bijplaatsen

Er moeten stopcontacten in de keuken verhoogd worden. Hiernaast moet men ook nog een extra stopcontact plaatsen. Het is voor een nieuwbouwwoning.
zaterdag 22 juni 2019

Elektriciteitsproblemen oplossen

Problemen met verwarming, thermostaat en stopcontact. Dit is niet veilig bijgeplaatst en werkt niet naar behoren is niet aangesloten. Verzekeringskast is met een plank dicht gedaan.
vrijdag 14 juni 2019

Tekenen van elektrische schema voor keuring

Voor de keuring van de elektriciteit dienen we een ééndraadschema en situatieschema voor te leggen.
vrijdag 14 juni 2019

Eendraadschema en situatieschema tekenen

Ik wil een eendraadschema + situatieschema laten maken voor een studio van +/- 40m²
zaterdag 25 mei 2019

Elektriciteit vernieuwen

1.01 Eéndraadschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art16, 268, 269) I1.02 Situatieschema van de installatie is te voorzien en/of te vervolledigen. (art269) I2.02 De continuïteit van equipotentiaal en/of beschermingsgeleiders zijn niet gewaarborgd. (art70.05, 85.08). Stopcontacten met aardingspen. I3.01 Aardelektrode ontbreekt. Aardingsweerstand niet gemeten. Een aarding is te verwezenlijken overeenkomstig de voorschriften (art68, 71) I3.05 Aardingsonderbreker ontbreekt of is moeilijk/niet bereikbaar. (art15.01, 70.05) De aardspreidingsweerstand kon niet gemeten worden. Deze dient bij voorkeur kleiner te zijn dan 30ohm (huishoudelijke installatie) I5.02 De aanduiding van de stroomkringen en/of apparatuur, aansluitklemmen, enz dient aangebracht of vervolledigd
zondag 12 mei 2019

Elektricteitswerken uitvoeren in de woonkamer

Er dient een stekker verplaatst te worden en er moet een kabelgoot in de muur geplaatst te worden.
woensdag 1 mei 2019

Elektriciteitskabel aanleggen naar tuin

Nieuwe zekering bijplaatsen in elektriciteitskast. Kabel vanuit elektriciteitskast naar de berging is reeds voorzien tijdens de nieuwbouw in de muur. In de berging komt de kabel uit verborgen achter een bestaand stopcontact. Van hieruit kan de kabel via de regenwaterbuis richting regenput in de tuin. Daar moet de kabel de regenput uit via het mansgat en een 3tal meter verder moet een buitenstopcontact komen.
zondag 14 april 2019

Coax kabel vernieuwen

Coax kabel van Telenet vernieuwen. Kabel die van buiten naar binnen loopt. 20 lopende meter.