Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor mogelijk stroomverlies herstellen:

Mogelijk stroomverlies herstellen

Wij zouden graag ons electriciteitverbruik laten controleren in ons huis aangezien wij al jaren heel wat kWh verbruiken, wij lieten 4 jaar geleden zonnepanelen plaatsen om de kosten te beperken, maar wij blijven hoge facturen krijgen, nu was onze vraag of wij niet ergens met verlies zitten en dit kan worden opgespoord en eventueel opgelost.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Avelgem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor mogelijk stroomverlies herstellen uit heel België:

Stroomverlies nakijken en herstellen

Bij het krijgen van onze afrekening dit jaar vielen we een beetje achterover van de kosten, dus bij deze is onze vraag wat het ons zou kosten om het stroomverlies te vinden en deze ook te herstellen en of er ook ineens een herkeuring van de electriciteit kan gebeuren.

Stroomverlies opsporen en herstellen

Wij hebben in ons appartement stroomverlies. Op zoek naar een elektricien om dit te controleren en nodige herstelling te maken.

Stroomverlies opsporen

Ik heb zonnepanelen liggen en er is volgens mij sprake van een stroomverlies. Op zoek naar een specialist om dit na te kijken en te herstellen.

Stroomverlies vaststellen en herstellen

De elektriciteitsfactuur neemt waanzinnige proporties aan, vandaar ons vermoeden dat er ergens verlies is. Bedoeling is om dit grondig uit te laten meten, om dit te kunnen uitsluiten of repareren indien nodig.

Stroomverlies afvalwaterpomp in kelder

In de kelder hebben we bassin met daarin 2 afvalwaterpompen van merk ABS type Coronada en bedieningspaneel. Sinds kort springt de verliesstroomschakelaar voor vochtige ruimtes geregeld af omwille van deze installatie. Ik heb verder niet kunnen identificeren of het probleem aan een van de 2 pompen, het bedieningspaneel of de bedrading ertussen ligt. Wie kan dit herstellen?

Stroomverlies opzoeken en herstellen

We hebben een zeer hoog stroomverbruik en weet niet waar het aan ligt is het verlies of het aan een ander toestel ligt ?