Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Blankenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Blankenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Blankenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Blankenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Blankenberge:

Gsm module in lift plaatsen

Op zoek naar een elektricien voor het installeren van een gsm module in een lift. Dit voor een lift van 3 verdiepingen. Het systeem zelf moet men voorzien en ook de installatie.

Frontpaneel parlofoon vervangen en omvormen installatie van parlofoon naar videofoon

Ik wil graag het frontpaneel van de parlofoon installatie laten vervangen. Ook is er de optie om deze hele installatie om te vormen van parlofoon naar videofoon. Dit gaat in totaal om 16 toestellen.

Parlofoon herstellen

Parlofoon werkt niet meer in mijn appartementsgebouw. Graag wil ik hem laten herstellen of eventueel vervangen indien nodig.

Parlofoon herstellen

Parlofoon van appartement is kapot en moet hersteld worden.

Wijziging elektriciteit

Er zijn enkele opmerkingen op het keurattest die moeten bekeken worden (appartement net aangekocht) en verder moet er stroom bijgelegd worden naar terras, stopcontacten bijzetten/verplaatsen en aansluitingen/stopcontacten voor nieuwe keuken voorbereiden volgens technisch plan keukenbouwer.

Plaatsen van plafond- en keukenverlichting

Zoek electrieker voor het plaatsen van 1 plafond- en een keukenverlichting.

Afgekeurde installatie opnieuw conform maken

-De aardpen van de stopcontacten is niet verbonden 6x. -De algemene differiaalinrichting 300 mA ontbreekt. -De stroombanen en dienstspanning zijn niet aangeduid. -Het waarschuwingspictogram ontbreekt op de elektrische borden. -Het elektrische bord biedt niet voldoende bescherming. -De kalibreerelementen ontbreken. -De waarde van de smeltzekeringen is niet aangepast. -Het eendraads- en situatieschema ontbreken.

Renovatie

plaatsen stopcontacten , hertrekken kabels

Het beginpunt verlengen en lusters ophangen

wij verhuizen binnenkort naar een appartement in Blankenberge.De punten waar de lusters zouden moeten opgehangen worden stemmen niet overeen met waar we ons meubles gaan plaatsen.Mogelijk van hier een draad te trekken en in alle vertrekken lusters op te hangen? Het zou moeten gebeuren tussen 10 en 14 december

Renovatie

we zoeken een elektricien voor een appartementje in Blankenberge die een nieuwe aansluiting kan leggen vanaf de elektriciteitskast naar het 4°verdiep (kan via afvalluik )en nog wat aansluitingen in het appartement zelf .Liefst op een woensdag (dan ben ik ter plaatse ).