Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten:

Aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten

Graag wil ik in mijn berging elektriciteit laten aansluiten en de oude stopcontacten vervangen.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Brugge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten elektriciteit en vervangen stopcontacten uit heel België:

Elektriciteit conform maken

Ik bezit een woning van 1966 waarbij de elektriciteit niet conform is. Ik zou graag het bestaande elektriciteitsnetwerk willen aanpassen. Bij het bestaande netwerk problemen oplossen en bijkomende stopcontacten aanleggen alsook de zekeringskast conform maken. Ik wil de kosten zo laag mogelijk houden door veel zelf te doen, bekabeling, stapcontacten aansluiten etc.... maar ik heb een vakman nodig die het plan van de bekabeling opmaakt en me ondersteunt en later de aansluiting doet voor een nieuwe keuring. In bijlage de huidige situatie, de gewenste situatie en het keuringsverslag met de opmerkingen.

Renovatieproject afwerken

Op zoek naar een aannemer op een renovatieproject af te werken. Men moet nog buizen voor de elektriciteit en waterleidingen verder leggen en aansluiten op de radiatoren. Boven moet men nog gyproc voor het plafond en de muren voorzien en ook de badkamer te installeren.

Elektriciteit aanleggen in het tuinhuis

Wij hadden graag elektriciteit in het tuinhuis. De sleuf is gegraven, de wachtbuis ligt erin. Nu nog aansluiten, 2 stopcontacten voorzien en een lichtschakelaar en verlichting plaatsen. Men zal de draad wel nog moeten verlengen.

Badkamer renoveren

- afbraak (zal ik zelf voorzien) - nieuwe beraming (vermoedelijk apart te regelen?) - versmallen van de deuropening en nieuwe deurlijst en deur plaatsen - herleggen van elektriciteit en loodgieterij naar nieuwe indeling - aansluiten meubels (dubbele lavabo met onderbouwkast, 2 kolomkasten, bad met douchescherm, hangtoilet, 2 verwarmingstoestellen) - nieuw plafond plaatsen - voorzien van ventilatiesysteem - heraanleg vloer - betegeling muren en vloer - volledige afwerking

Ombouwen van garage tot praktijkruimte

Een deel van de garage ombouwen als wachtruimte met een gyproc wand, waar ook elektriciteit doorgetrokken moet worden om voor verlichting te zorgen. Daarnaast zou de effectieve praktijkruimte ook omgevormd moeten worden, deze ligt mede in de garage en is al afgebakend met een deur. In de praktijkruimte zouden volgende werken moeten gebeuren: een nieuwe vloer opp 12m². Een nieuw raam ter vervanging steken in pvc en dubbel glas . Bakstenen muren glad maken en schilderen incl.plafond. Elektriciteit en wifi doortrekken, druk knop aansluiten aan de deurbel.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Modern 505 x 295 laten plaatsen. Betonnen vloer en elektriciteit zijn voorzien. Volledige plaatsing en afwerking dus inclusief impregneren hout volgens handleiding, beitsen in kleur, elektriciteit aansluiten en dakgoten.

Afbraak en opbouw voor het plaatsen nieuwe keuken

Ik wil mijn oude keuken vernieuwen. Hiervoor is het volgende nodig: - Afbraak oude keuken - Uitbreken oude vloer - Plaatsen nieuwe vloer (met chape?) - Vernieuwen elektriciteit en plaatsen stopkontakten - Plaatsen lichtpunten en schakelaars - Plaatsen en aansluiten nieuwe keuken met Oven, microgolf, afzuigkap, inductiekookplaat, frigo.

Elektriciteit op orde zetten voor de keuring

ik heb een nieuwe keuken geplaatst en zo zijn er door een vriend ook wat stopcontacten en schakelaars bijgezet. Nu merk ik dat er op sommige toestellen stroom zit en een bepaalde schakelaar laat zich niet aansluiten of de zekering springt. Na een grote verbouwing is het aangeraden om de elektriciteit nog eens te laten keuren heb ik gelezen dus ik wil dit graag in orde hebben.