Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektriciteit heraanleggen:

Elektriciteit heraanleggen

Elektriciteit heraanleggen. Garage/kelder. 1ste Verdiep. Betreft 210m².
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Deerlijk (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektriciteit heraanleggen uit heel België:

Tuin van 700 m² heraanleggen

Aanleg van volledig nieuwe tuin met beplantin , terras voor tuinhuis, voorziening van elektriciteit en beregeningssysteem . Terras in klinkers voor 70 à 80 m². De tuin is 700 m².

Bovenverdieping renoveren

Bovenverdieping van 55 m² helemaal te renoveren. Huidige kamers strippen dus onder andere tapijt verwijderen, lavabomeubels verwijderen. De ondervloer bestaat uit OSB platen op houten balken. Heraanleggen van elektriciteit met nieuwe stopcontacten en lichtpuntne in zowel de kamers als de badkamer. Verwarming aansluiten van beneden op de bovenste verdieping. Nieuwe vloer & badkamer installeren.

Zadeldak vernieuwen, badkamer renoveren en voorzieningen heraanleggen

Bijgebouw met zadeldak zou vervangen moeten worden door een plat dak met mogelijkheid tot dakterras. Opp: 20 m² Badkamer is volledig te herdoen maar blijft op dezelfde plaats Cv volledig te installeren Vloer met waterleidingen en afvoerleidingen eronder (rijhuis) volledig te herdoen. Tegels liggen vermoedelijk op het zand. Totale oppervlakte: 50 m² (inclusief keuken en badkamer) Op de eerste verdieping zou een wc moeten komen indien technisch haalbaar Elektriciteit is volledig te herdoen.

Dakterras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar de juiste persoon om ons dakterras van 50 m² aan ons kantoor op te frissen. Het dakterras is volledig ommuurd, er is afwatering voorzien en er ligt elektriciteit voor buitenverlichting. Men moet de airco toestellen verwijderen, de bestaande houten tegels verwijderen en ook de afwatering opnieuw herbekijken. Als vervanging van de houten tegels dachten we aan tropische hardhouten planken, maar wel niet voor de volledige oppervlakte van het dakterras.

Heraanleggen van de elektriciteit

In het huis moet de oude elektriciteit weg. Afwerking kunnen we zelf .

Heraanleggen elektriciteit

In onze kempische langgevelhoeve met delen uit 1700 is de elektriciteit sterk verouderd en moet vervangen en gereorganiseerd worden. Eventueel ook zonnepanelen voor zonneboiler. Momenteel zijn er 2 zekeringskasten, deze moeten terug gebracht worden tot 1.

Heraanleggen-conform maken electriciteit oud huis

Wij willen een woning aankopen maar de elektriciteit is niet conform. Het gaat op een bewoonbare oppervlakte van 136 m2. Wat zijn de kosten van het heraanleggen van de elektriciteit?

Heraanleggen elektriciteit in oud huis

We hebben een oud huis gekocht, en de elektriciteit moet binnen de 18 maanden heraangelegd worden. We hebben geen idee wat dit zal kosten en onze kennis hierover is vrij beperkt.