Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een electricien uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere electriciens uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke electricien een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste electricien voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een electricien voor elektriciteit in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Kortrijk:

Inbreuken elektrische keuring herstellen

De volgende inbreuken moeten worden opgelost: - soepele kabel zonder cilindrische kabelschoenen - Het elektrisch dossier kon niet worden voorgelegd - Sommige stopcontacten met aardingspen zijn niet verbonden met de aarding

Electriciteitswerken uitvoeren bij renovatie

Leggen van electriciteitskabels voor stopkontakten en verlichting. Electriciteitsplan aanwezig.Stroomtoevoerkabels aanwezig in de kamer. Ook andere werken nadien (renovatieproces).

Nieuwe elektriciteit in de badkamer voorzien

In een badkamer zijn er verschillende elektriciteitswerken nodig: Ingebouwde spots steken, stopcontacten voorzien en spanning naar spiegel in orde maken.

Renovatie elektrische installatie

Vervanging van twee oude Stiebel Eltron accumulatoren , vernieuwing van een drietal zekeringskasten , vervangen van oude zekeringen door automatische .

Elektriciteit aanpassen

Ik kocht een woning waarbij de keuring van de elektriciteit zal moeten herdoen. Opmerkingen door keuring en deze recht te zetten.

Vernieuwen van zekeringskast

De oude zekeringskast (+/- 20 smeltveiligheden) te vervangen door een nieuwe gereglementeerde kast en tevens ook de oude aarding vervangen door een dikkere gereglementeerde met onderbreker..

Tl armaturen en eco tl lampen plaatsen in winkel

Wij willen alle Tl armaturen vervangen in onze winkel in Ophasselt. Nu habben wij gewone Tl : als lamp opteren wij nu eco TL . Bekabeling moet niet worden vervangen . Oppervlakte winkel: 2800m².

Onderhouden elektrische boiler

Mijn elektrische boiler van 150 . Die voor warm water zorgt in mijn badkamer, werkt niet meer (voldoende). Waarschijnlijk door er verkalking op zit. Ik zoek zo snel mogelijk een vakman voor deze te onderhouden en te ontkalken.

Elektriciteit vernieuwen

Aanpassing van elektriciteit plus keuring inbouw werk. Elektriciteit moet vernieuwd worden.

Elektriciteitskast vervangen

Vervangen van de schakelkast met 6 tot 8 groepen.