Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor zonnepanelen installeren op pannendak:

Zonnepanelen installeren op pannendak

Zonnepanelen op een halfopen bebouwing. Grondoppervlakte van de woning is 180 m² en ons verbruik ligt tussen de 5000 en 6000 wattage. Zonnepanelen dienen om verwarming op aan te sluiten en in de toekomst een jacuzzi. Komen op een groot puntdak met dakpannen. Woning uit 2005.
Offertes van electriciens voor elektriciteit uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnepanelen installeren op pannendak uit heel België:

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.

Zonnepanelen plaatsen

Ik had graag dit jaar nog 5-9 zonnepanelen willen laten installeren. Graag op het plat dak. indien nodig ook enkele op mijn hellend dak.

Elektrische boiler installeren en aansluiten

We werken momenteel met aardgas maar omdat we zonnepanelen hebben wil ik overschakelen op een elektrische boiler. Die moet ook worden aangesloten op de radiatoren in het huis.

Toilet op 1e verdieping plaatsen

Op de eerste verdieping is er geen badkamer. We zouden hier toch graag een toilet willen installeren. Er is hier ruimte voor voorzien op de overloop (ruimte voor het blauwe gordijn). De nodige aansluitingen zijn er ook al (water en afvoer - achter blauwe gordijn) verder nog niets (muren, deur, toilet, lavabo, vloertje, ...) Op de plek/muur waar de toilet komt (waar het water en de afvoer is) hangt ook de teller van de zonnepanelen (achter het blauwe gordijn) dus op één of andere manier moeten we nog steeds toegang hebben achter deze wand. Verder dienen dus ook nog de (gyproc?)muren en deur geïnstalleerd te worden. Een vinyl vloertje lijkt me ook niet overbodig (qua hygiëne) want momenteel ligt er een houten vloer. En uiteraard een kleine lavabo om na het toiletbezoek de handen te wassen.

Warmtepompboiler installeren

Warmtepompboiler in de kelder installeren. Ik heb zonnepanelen liggen.

Water - water warmtepomp installeren

ik woon aan de voer, dat is een stromend beekje wij hebben veel grond Net zonnepanelen geplaatst. HOB met een verdieping . De woning is reeds geïsoleerd .

Warmtepompboiler installeren

Momenteel verwarming op mazout. 2 ketels. +/- 20 j oud ,geen aardgasnetwerk . Geen vloerverwarming, Wel grote tuin. Nog geen zonnepanelen. De warmte pompboiler van gebruikt worden om te koelen en/of verwarmen plus sanitair water verwarmen Alleenstaand huis 250m² met 1 verdieping .

Lucht - water warmtepomp installeren

Gebruik van warmtepomp ventilatielucht-water, ventilatie, airco, zonnepanelen in een gekoppeld systeem voor een goede samenwerking. Verwarmen, koeling en sanitair water verwarmen. Nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Nieuwbouw met 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 200 m².