Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Thuisbatterij installeren - Elektriciteitswerken - Antwerpen

Thuisbatterij installeren - Elektriciteitswerken - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Thuisbatterij installeren

Ik heb een 15 zonnepanelen en overweeg een thuisbatterij te plaatsen aangezien ik -zonder panelen- nog een 3000 kWh verbruik. Bij voorkeur op korte termijn zodat ik nog kan genieten van de gunstige voorwaarden.


Electricien Antwerpen

Offertes van erkende elektriciens in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

donderdag 18 november 2021

Grote elektriciteitswerken: nieuwe zekeringskast en kabels vernieuwen

De elektriciteit in mijn huis dateert van het bouwjaar 1973 en is dus aan vernieuwing toe. De thermostaten hiervoor mogen weg (en hun bedrading ook). Misschien is het nodig nieuwe elektriciteitsdraden te trekken voor de bestaande schakelaars en stopcontacten, misschien ook niet. Graag nog spotjes plaatsen in een deel van de living, want daar is nu geen verlichting. De living heeft ook stopcontacten die enkel werken als er een schakelaar wordt ingeschakeld. De zekeringskast zal ook moeten vernieuwd worden om de keuring te doorstaan vermoed ik. ik zou graag zonnepanelen laten leggen - is hier een aanpassing aan de elektriciteit voor nodig. De huidige installatie is 3-fasig en dat mag zo blijven.


Elektriciteit Zwijndrecht
dinsdag 05 oktober 2021

Elektrische installatie aanpassen

Onze elektriciteit zou moeten aangepast worden. Inbreuken schema's en plannen: Het eendraadsschema van de elektrische installatie is niet aanwezig op het ogenblik van de controle. - Het situatieplan van de elektrische installatie is niet aanwezig op het ogenblik van de controle. Inbreuken metingen: - De spreidingsweerstand van de aardverbinding van een huishoudelijke elektrische installatie moet kleiner zijn dan 100O. Voor spreidingsweerstanden groter dan 30O moeten aanvullende differentieelstroominrichtingen voorzien worden: 1 x max. 30mA voor het geheel van verlichtingsstroombanen, 1 x max.


Elektriciteit Kapellen (Antwerpen)
woensdag 05 mei 2021

Elektrische installatie in orde brengen

De elektriciteit voldoet niet aan de normen. Dit zou in orde gebracht moeten worden en er zou een nieuwe meter geplaatst moeten worden (een tweede meter).


Elektriciteit Hoboken (Antwerpen)
woensdag 05 mei 2021

Conform stellen elektriciteit tijdens renovatie van appartement

Betreft het luik 'elektriciteit' in het kader van een appartementsrenovatie, een wat verouderd pand. Er moeten heel wat werken gebeuren, en daarom zou ik graag met een elektricien bekijken wat er al zeker wel/niet moet voorzien worden, binnen de conformiteitsvoorwaarden. Kwestie van vooraf zoveel mogelijk af stemmen met alle partijen om dubbel werk te vermijden. Planning staat vrij scherp, ik zou het totaalproject binnen 3 maanden afgerond willen hebben.


Elektriciteit Wilrijk
maandag 12 april 2021

Vernieuwing elektriciteit in een heel gebouw

De elektriciteit moet vernieuwd worden in een bestaand gebouw om conform verklaard te kunnen laten worden.


Elektriciteit Berchem (Antwerpen)
woensdag 07 april 2021

Elektriciteitskeuring

Ik wil een elektriciteitskeuring en EPC-keuring laten uitvoeren wegens verkoop van de woning.


Elektriciteit Antwerpen
woensdag 31 maart 2021

Elektriciteitskeuring uit te voeren.

Het betreft een EPC en elektriciteitskeuring die uitgevoerd moet worden. Normaal zou alles in orde zijn, ik wil informeren. Eventueel voor het huis te verkopen en dan heb ik deze keuring nodig.


Elektriciteit Mortsel
vrijdag 05 maart 2021

Elektriciteit renoveren

Ik heb alreeds ledstrips geplaatst maar helaas werken deze niet naar behoren. De nieuwe led strips die zouden moeten geplaatst worden is ongeveer 25 lopende meter. Ik heb een eigen zaak en zou toch wel eens graag hebben dat mijn elektriciteit ook eens nagekeken wordt.


Elektriciteit Hoboken (Antwerpen)
zondag 21 februari 2021

Elektriciteit conform maken

Wij zouden graag iemand inhuren om onze elektriciteit conform te maken. Het gaat om een gewone rijwoning. Er is een installatie afgekeurd dat bekeken moet worden.


Elektriciteit Ekeren (Antwerpen)
maandag 25 januari 2021

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

Onze elektriciteit is volgens mij in orde, toch zou ik graag onze elektriciteit laten keuren zodat zeker alles in orde is.


Elektriciteit Zwijndrecht
vrijdag 01 januari 2021

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

Licht in 1 kamer werkt niet, dit moet hersteld worden.


Elektriciteit Antwerpen
woensdag 30 december 2020

Kleine elektriciteitswerken uitvoeren

In functie van toekomstige verkoop appartement elektriciteitsnet nakijken + op schakelkast is er geen afscherming, dus daar moet sowieso vernieuwd worden


Elektriciteit Antwerpen
maandag 07 december 2020

Keuringsverslag in orde maken

Elektriciteit zou moeten hersteld worden na een afkeuring De installatie is niet voorzien van een ééndraadschema en situatieschema (hs.3.1). De nominaal stroom van de ADS is onvoldoende. Deze moet minimaal 40A bedragen (5.3.5.3). De stroombanen zijn niet (allemaal) van een duidelijke verklaring voorzien (3.1). Divers schakelmaterieel (contactdozen/lichtschakelaars) is beschadigd en moet worden vervangen. Één of meerdere beveiligingen zijn niet voorzien van kalibreerelementen (5.3.5.5). De beschermingsplaat van de kast moet van afdekplaatjes worden voorzien.


Elektriciteit Antwerpen
maandag 07 december 2020

Elektriciteit conform maken

Ik heb een appartement gekocht waarvan de elektriciteit niet conform is. Ik zou deze graag conform laten maken + attest


Elektriciteit Oelegem
zondag 29 november 2020

Kleine elektriciteitswerken

Een nieuwe deurbel (Eufy Doorbell) moet worden aangesloten op elektriciteit. De bekabeling van de oude deurbel voldoet niet want geeft enkel spanning indien de monitor actief is. Ofwel moet de bekabeling van de monitor worden gewijzigd, of anders dient er een nieuwe kabel te worden geplaatst. Doel zou zijn om de nieuwe deurbel zo onder stroom te plaatsen zodat de bijgevoegde batterij niet meer nodig is.


Elektriciteit Wilrijk
Offertes aanvragen