Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Thuisbatterij plaatsen - Elektriciteitswerken - Gent

Thuisbatterij plaatsen - Elektriciteitswerken - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Thuisbatterij plaatsen

Wij zouden graag een thuisbatterij laten plaatsen. Ik heb 18 stuks zonepanelen . 290kWh en de omvormer is 4kWh en we hebben 2 omvormer. We hebben al een digitale meter.


Electricien Zwijnaarde

Offertes van erkende elektriciens in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit Gent

dinsdag 12 oktober 2021

Elektrische installatie aanpassen

De elektriciteit moet opnieuw aangelegd worden in de keuken. Wij hebben het plafond uitgebroken en al de leidingen liggen nu bloot. Momenteel is dus ook geen licht in de keuken. Doorlopend naar de badkamer moet er ook nieuwe elektriciteit komen.


Elektriciteit Gent
woensdag 11 augustus 2021

Elektriciteit opnieuw aanleggen

Nieuw aangekocht pand. Kleine rijwoning waar de elektriciteit is afgekeurd. Nu zou de elektriciteit terug aangelegd moeten worden + elektriciteitskast Leefruimte op gelijkvloers, twee slaapkamers op 1ste & en een zolder.


Elektriciteit Ledeberg (Gent)
dinsdag 03 augustus 2021

Elektriciteit conform maken

De verkopers hebben een attest voorgelegd dat de elektriciteit niet conform is. Vanaf oktober mogelijk.


Elektriciteit Gent
zondag 18 juli 2021

Electrical installation for food truck

ENG : Installation of a full electrical system in a food trailer, including the electrical box and 6 double sockets. NL : Installatie van een volledig elektrisch systeem in een voedseltrailer, inclusief het elektriciteitskastje en 6 dubbele stopcontacten.


Elektriciteit Gent
dinsdag 01 juni 2021

Vaststellen en herstellen defect - verliesstroomschakelaar

Door werken bij de buur werd de gemeenschappelijke muur op verschillende plaatsen doorboord (ongeveer elke 5-10 cm). Er is boorschade tot op ong 120 cm hoog. Hierbij werd ook de elektriciteit op 1/meerdere plaatsen geraakt, vermits de verliesstroomschakelaar aangesprongen is. Momenteel is het niet duidelijk waar de elektriciteit werd geraakt. Graag een specialist die dit kan vaststellen en herstellen, op korte termijn, zodat aansluitend ook herstellingswerken kunnen worden ingepland mbt herpleisteren en schilderen van muur.


Elektriciteit Ledeberg (Gent)
donderdag 27 mei 2021

Elektriciteit vernieuwen

Voor mijn nieuwe appartement wil ik de elektriciteitsinstallatie vernieuwen (nieuwe kast, schakelaars, verlichtingspunten, stopcontacten). Het is heel dringend omdat ik volgende week erin moet gaan.


Elektriciteit Gent
woensdag 28 april 2021

Plaatsing elektriciteitskabels en elektriciteitskast

Een wooneenheid wordt opgesplitst tot twee wooneenheden. Er zou een tweede elektriciteitskast geplaatst moeten worden. Daarnaast zouden er extra elektriciteitskabels gelegd moeten worden en ongeveer vier stopcontacten geplaatst moeten worden. De stopcontacten zouden in de tuin geplaatst moeten worden met een bijkomende elektriciteitskabel van ongeveer 50 meter. Bovendien moet er binnen een nieuw lichtpunt gecreëerd worden samen met een extra deurbel.


Elektriciteit Sint-Amandsberg
maandag 12 april 2021

Elektriciteitskabels vervangen, ethernet kabel leggen en stopcontacten plaatsen

In een deel van het huis moeten de oude elektriciteitskabels vervangen worden. Daarnaast moeten er 6-10 stopcontacten geplaatst worden. Als laatste moet er ook een ethernet aansluiting gelegd worden.


Elektriciteit Ledeberg (Gent)
maandag 12 april 2021

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

De huidige installatie is niet/maar half geaard. Ik zou de volledige installatie willen renoveren om te laten keuren. Het betreft een kleine studio (slaapkamer, living, badkamer).


Elektriciteit Gent
maandag 12 april 2021

Grote elektriciteitswerken

Binnenkort wordt het dak vernieuwd en willen we nadien de elektriciteit in orde maken/ vernieuwen op de zolderkamer en nog twee kamers op de tweede verdieping. We willen graag de bedrading in de muren verwerken. We willen graag zelf een deel van de werken uitvoeren maar dit in samenspraak met een elektricien.


Elektriciteit Gentbrugge
maandag 29 maart 2021

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Volledige elektrische installatie die geplaatst moet worden in kader van een totaalrenovatie. Grootte huis: 250m2, alleenstaande woning. Gelijkvloers: living, keuken, eetplaats + polyvalent tuinhuisje. 1e verdiep: 1 badkamer + 3 slaapkamers. 2e verdiep: zolder met kleine badkamer. Timing: de (afbraak)werken starten op 1 juni 2021. Ook moet er een elektriciteitskast geplaatst worden.


Elektriciteit Destelbergen
dinsdag 16 maart 2021

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Wij hebben recentelijk een oud huis gekocht waarin de elektriciteit is afgekeurd. Omdat we ons geld moeten investeren in een nieuwe aanbouw en nieuw dak kiezen we er liefst voor om de elektriciteit zoveel mogelijk zelf te doen. Een elektricien ( kennis) is reeds langs geweest voor zijn advies en heeft on toen vermeld dat de elektriciteitskast er nieuw uit zag, maar het is niet goed aangesloten. Alle bestaande elektriciteitskabels liggen echter op de muren en zijn aan vervanging toe. We zouden graag ons hele huis ( inclusief nieuwe aanbouw) voorzien van elektriciteit in de muren in plaats van erop. De woning is 3 verdiepen ( en een kelder) en heeft een totale oppervlakte van +-180m2. Er moeten schakelaars en verlichtingspunten plaatsen


Elektriciteit Sint-Amandsberg
vrijdag 12 maart 2021

Vernieuwen elektriciteit - aardingen, extra stopcontacten en nieuwe kabels

Elektriciteit herzien in mijn woning van 1961. Het gaat om bekabeling die ik moet nazien en vernieuwen waar nodig, aardingen voorzien, extra stopcontactpunten toevoegen. Huis is nog niet gekeurd, maar dat komt er binnenkort wel aan.


Elektriciteit Sint-Martens-Latem
maandag 08 maart 2021

Elektriciteitswerken uitvoeren

Oude elektriciteit die is afgekeurd en moet vernieuwd worden. Er moet een nieuwe elektriciteitskast geplaatst worden. Er moet ook haarding gestoken worden. De elektriciteit in heel het huis, voor 3 verdiepen.


Elektriciteit Gent
vrijdag 05 maart 2021

Renovatie elektrische installatie

Ik zou graag de elektriciteitskast vervangen. De bekabeling moet nagekeken worden.


Elektriciteit Gent
Offertes aanvragen