Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Sint-Niklaas

Automatisatie van bestaande poort - Elektriciteitswerken - Sint-Niklaas

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Automatisatie van bestaande poort

tweedelige poort 3.50 twee maal en 180 hoog.


Electricien Stekene

Offertes van erkende elektriciens in Sint-Niklaas aanvragen

Recente aanvragen uit Sint-Niklaas

zaterdag 17 juni 2023

Elektriciteitspunten aanleggen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitspunten aanleggen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Waasmunster
vrijdag 16 juni 2023

Grote elektriciteitswerken

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Nieuwbouwproject


Elektriciteit Sint-Niklaas
zaterdag 08 april 2023

Grote elektriciteitswerken

Huidige installatie vervangen Welke werken moeten er gebeuren?: elektriciteitskast plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: renovatieproject Wat is de functie van het gebouw?: woning Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Elektriciteit Sinaai-Waas
donderdag 07 april 2022

Elektriciteit comform maken

Ik zoek iemand die mijn elektriciteit kan vernieuwen. Beneden lig er ijzeren buizen die zijn kapotgegaan. Eventueel moet de elektriciteit over het volledige huis vernieuwd worden.


Elektriciteit Nieuwkerken-Waas
zaterdag 16 oktober 2021

Elektriciteitswerken uitvoeren

Wij hebben een bungalow op het oog van 115m met afgekeurde elektriciteit


Elektriciteit Stekene
maandag 05 juli 2021

Keuring elektriciteit - conform maken

Wij hebben een huis gekocht maar de keuring is niet conform. Wij zouden nu dus graag de elektriciteit opnieuw laten heraanleggen zodanig dat het wel conform is.


Elektriciteit Sint-Niklaas
zondag 04 juli 2021

Elektrische installatie conform maken

Recent hebben we een woning aangekocht (gebouwd in 1950) die de komende vijf jaar dienst zal doen als tweede verblijf. Nadien plannen we een totaalrenovatie. In afwachting van die verbouwingswerken dient de elektriciteit conform te worden gemaakt en gekeurd te worden ter bevestiging hiervan. Het is een woning met 3 bouwlagen waar een nieuwe elektriciteitskast zou moeten worden voorzien. Verder wensen we het zo basic mogelijk te houden, ifv wat wettelijk verplicht is. Keuringsverslag is aanwezig


Elektriciteit Sint-Niklaas
zaterdag 20 maart 2021

Elektriciteit vernieuwen

Graag zou ik de elektriciteit conform laten maken. De elektriciteit was vroeger gekeurd, de elektriciteit is nog met een oud systeem en dit zou vernieuwd moeten worden. Ik heb thuis een verslag van de elektriciteit die ik kan doorsturen via email.


Elektriciteit Sint-Niklaas
dinsdag 02 maart 2021

Onderhoud aan elektriciteit

Deels vernieuwde woning (1930 ong. ) met uitgebreid niet conform attest. Een totaalproject ook. Verdiep 2 met 2 kamers en hal en daarboven zolder nog volledig basic bij te trekken. Deels vernieuwd - deels ( gevaarlijk ! ) rommelwerk uitgevoerd met kabels op de muur. Evt. kan ik mee helpen voorbereiden als dat haalbaar is op de boven verdiepen en zolder . Veel geplaatste dingen zijn slecht en onvakkundig uitgevoerd. Vernieuwde achterbouw en benedenverdiep zijn deels vernieuwd. In tuintje ook iets voorzien. Originele (loden) leidingen liggen er ook nog op veel plaatsen en aanvoerkabel ligt ook een deel bovenop muur in het huis. In overleg. Er worden digitale meters gezet met dubb. tarief.


Elektriciteit Sint-Niklaas
vrijdag 06 november 2020

Elektriciteit conform maken in de volledige woning

De elektrische keuring is niet conform, dit zou helemaal in orde gebracht worden. Er moet ook een schema opgesteld worden. Alles moet dus nagekeken en wetconform gemaakt worden in de volledige woning.


Elektriciteit Sint-Niklaas
donderdag 10 september 2020

Electriciteitsproblemen herstellen

De elektriciteitsleidingen zijn verouderd, maar het huis moet binnen afzienbare tijd verkocht worden. Maar het circuit van de verlichting werkt niet meer. Hier moet het nodige gedaan worden zodat er terug licht is.


Elektriciteit Belsele
donderdag 20 augustus 2020

Elektriciteit conform maken

Opmerkingen op keuringspapier laten maken.


Elektriciteit Sint-Niklaas
vrijdag 31 juli 2020

Vernieuwen elektriciteitskabels

Ik zou graag de elektriciteitskabels willen laten vervangen door kabels met een aarding. Badkamer en keuken zijn al in orde. Dus voor de rest van de woning ( 3 slaapkamers, living, wc, berging, garage, zolder, hal beneden, hal 1° verdieping en hal zolder.)


Elektriciteit Sint-Niklaas
vrijdag 13 maart 2020

Elektriciteit conformeren

Ik heb een huisje gekocht in Sint Niklaas en zou graag de elektriciteit conform willen maken.


Elektriciteit Sint-Niklaas
zaterdag 02 november 2019

Inbreuken van elektriciteit rechtzetten

Installatie afgekeurd. Keuringsverslag in bijlage.keuringsverslag : ACA rapport.


Elektriciteit Sint-Niklaas
Offertes aanvragen